- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bence uygun.Bu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
Belek bölgesinde miydi acaba?Geçen yaz 2017 de antalyada 5 yıldızlı herşey dahil bir otelde 1 geceliği 2 kişi 2400 ödemiştik bir kişi 1 gece 1200tl idi Bence herşey dahil ise bu bedava gibi birşey:) kesinlikle düşünme ve git derim 1 hafta hersey dahil 2800 hiçbirşey değil. Biz bu rakamı bir gece icin verdik ďüşün:)
Evet canım antalya belekte 2000 kişilik bir oteldiBelek bölgesinde miydi acaba?
M..R.. mi? :) o fiyatlara y.dışında tatil yapmak daha mantıklı geliyor bana nedense. Belek'in denizi kötü , hatta Antalya'da Kaş hariç denizi harika diyebileceğim yer yok neredeyse. Kaş da butik bölge.Evet canım antalya belekte 2000 kişilik bir oteldi
Canım isim veriliyormu bilmiyorum ama eğer anlayabilirsen harfleri yazayım blcnt..resort otel di hatta yer bulamamıstık o yüzden iki gece kalabildik.çünkü gittiğimizde karar verdik kalacağımız yere Sonra s.n.s.otele gectik o da 5 yildizli hersey dahildi ben denizini çok beğenmistim. Tabi denizi daha güzel yerler vardir mutlaka:) en pahalı otellerin olduğu yer olsada değmişti. 5 günde 12bin tl üstü harcamamız olduM..R.. mi? :) o fiyatlara y.dışında tatil yapmak daha mantıklı geliyor bana nedense. Belek'in denizi kötü , hatta Antalya'da Kaş hariç denizi harika diyebileceğim yer yok neredeyse. Kaş da butik bölge.
Cok değilBu ultra herşey dahil fiyatı.Kızlar çok kararsızım.bir hafta için marmariste dört yıldızlı bir tatil için bu rakam verilir mi.çok para mu.benim maaşım 2800 bu maaşı bir haftada yemek mantıklı mı.öte yandan haftasonı avm ye gidince yemeği ıvır zıvır 200 lira gidiyor
Egeyi hiç görmedim.ruhen değişime ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?