Rabbim size bol güç ve uyum ile kolaylıkla bu dönemi anlatırsın.Bizim çok yoğun ve sorumluluk dolu bir tempomuz var ne yazık ki. Eşim de ben de mutlu değiliz bu durumdan ama idare etmeye çalışıyoruz. Bayramdan sonra işe döndüm, bebeğim var. Sabah 7.30 gibi kalkıp onu emziriyorum, 8 gibi kahvaltı yapıp 8.30 gibi çıkmaya çalışıyorum ama genelde 9a doğru çıkabiliyorum. Ev ile iş çok yakın, 9a doğru işte oluyorum. Şu anda yarım gün çalışıyorum. Yakında tam gün olacak. Öğleden sonra da bebekle ve evle ilgileniyorum. Bulunduğum yer aşırı sıcak, hiçbir şeye enerji bulamıyorum. Oğlum sağ olsun geceleri de uyutmuyor, aşırı sağlıksız bir uykum var. O yüzden hiçbir şey yapmaya halim yok. Evi çoğunlukla bk götürüyor, hiç de sevmem ama artık kabullendim. Enerjim olursa toplayıp robot süpürgeyi çalıştırıyorum ama o da 2-3 günde 1 oluyor anca. Bebekten önce her gün ev toplu olurdu, çalıştırırdık. Kışın akşamları çayımızı termosa alıp sahile inerdik falan. Şu anda mümkün değil. Anca evde bayılıyoruz. Sıcaktan içimiz geçti. Eşiminkini hiç anlatmayayım, o benden kat kat yoğun. Özetle ikimizin de enerjisi yok, ikimiz de kendimize ve birbirimize vakit ayıramıyoruz, birlikte sadece akşam yemeği yiyebiliyoruz. Ama baksan günün büyük çoğunluğu yan yanayız ama sorumluluklara boğulmuş durumdayız. Hamilelikten önce resim kursuna gidiyordum, en büyük lüksüm oydu. Onu bile yapamaz oldum…
Gezerken nasıl geziyorsunuz? Ben gezmeye adam bulamıyorum? Tek mi geziyorsunuz yavKendimi sokağa atıyorum ben ya. Hele şu gün çok sıcak olacak dışarı çıkmayın falan dedikleri her gün dışardaydım. İt gibi gezmek deyimini gerçeğe dönüştürüyorum.
Bazen tek bazen arkadaşlarla.Gezerken nasıl geziyorsunuz? Ben gezmeye adam bulamıyorum? Tek mi geziyorsunuz yav
Genelde hep yürüyüş yaparım ben adam bulamıyorum eğer ayaklarına kara sular inmiyor fıldır fıldır geziyorlar benle desen yaşımı sorgular gençliğime tükürür yaşlandı kızım sizin jenerasyon derdimBazen tek bazen arkadaşlarla.Tek gezmekte çok keyifli benim için. Çünkü ben pek yorulan biri değilim. Arkadaşlarımın ayaklarına kara sular iniyor genelde.
Yap yap yürüyüş iyidir her zaman. Depresyona can sıkıntısına birebir.Genelde hep yürüyüş yaparım ben adam bulamıyorum eğer ayaklarına kara sular inmiyor fıldır fıldır geziyorlar benle desen yaşımı sorgular gençliğime tükürür yaşlandı kızım sizin jenerasyon derdim
Evet içimden çıkacak depresyon sonrası o kadını hazırlıyorumYap yap yürüyüş iyidir her zaman. Depresyona can sıkıntısına birebir.Ben lisede ağır bir depresyon yaşamıştım ve o sıralar hep evdeydim. Ailemin evindeydim gene tatil sebebiyle onlarlayım o yüzden pek evde durmak istemiyorum. Utanmasam sadece yatmaya ya da duş almaya gelirim herhalde eve. Lise biteli yıllar oldu ama etkisi kalıcı oldu maalesef.
En azından ben o bedduayı yatak duası diye anladım cjdjxjdd daha bol uyuyayım diye.Ben her sabah 7 de kalkarım. Kızımı kreşe bırakıp işe geçerim. Öğle arası tüm çarşı işlerimi hallederim. Bazen kızlarla kaçamak yapıp bir yerlerde otururuz. Bu bana iyi geliyor. Akşam kızımı alıp eve geçerim. Annem ve oğlum evde oluyor yazın. Kışın oğlanı da okula bırakıp alıyorum. Yemeği yer çayımızı içeriz. Günün değerlendirmesini yaparız. Bebeğimi uyutunca mutlaka kahve yapıp birşeyler izlerim. Bazen sosyal medyada takılırım. O sırada çamaşır makinem çalışır. Uyumazsam asarım uyursam annem halleder.
Günlük 10 bin adım atmaya çalışırım akıllı saatim var olmazsa tamamlamaya çalışırım. Mutlaka bol su içerim. Bunlar sağlığım için dikkat ettiklerim. Eve yakın belediyenin aktivite merkezi var. Bu ara fitness için kayıt yaptıracağım.
Açık öğretime kaydolmayı düşünüyorum bu sene. İşimle ilgisi yok ama bitirirsem maaşım artacak.
5 gün tatile gittim 1 yıl ödeyeceğim orası ayrı
Ben kızımı uyutunca aşırı mutlu oluyorum. Bugünü de atlattık beeee aslansın kaplansın diyorum kendime.
Gece yatınca bir beddua seansım oluyor illa onu da tamamlayınca sızıyorum işte.
Benim zaman aldı ama sonu güzel oldu.Evet içimden çıkacak depresyon sonrası o kadını hazırlıyorum
Çok şükür hahaEn azından ben o bedduayı yatak duası diye anladım cjdjxjdd daha bol uyuyayım diye.
5 günlük tatil için 1 yıl ödemeyse 1 yıllık tatil kaç yıllıktır diye düşündüm beynim döndü...
Neysekigönlümüz zengin
Okullar açılana kadar evde, aksam çocuklarla parkta, yürüyüşte. Evde yemek, temizlik, sıcaktan baygınlık boyutuna gelmek şeklinde geçiyor. Olmazsa olmazım kitap okuyorum, yaz sezonunda gündüz disari çıkamıyorum sıcaktan. Okullar açılınca sabah 6 kalkış, okula gidecek kizima ve kendime kahvaltı hazırla, kizimi uyandır, kendim hazırlanayım, kahvaltımızı yapıp ikimiz de okullarımıza. Oglumu 8 veya 8.30 gibi babasi uyandırır, hazırlar, kahvaltı yaptırıp kreşe bırakır. Benim okul 15.30'da biter, dersim bazen erken biter bazen 15. 30'a kalırım. Okul zaten cok yoğun geçer. Okuldan çıkarım, markete uğrar alacaklarımi alırım, eve geçer yemeğimi falan hallederim, ortalığı toplarım.(Oglumu bu yıl tam gün kreşe vereceğim, bu yüzden 16 veya 16.30 gibi onu kresten alırım donuste) Kizim gelir, eşim bazen geç gelir, yemek yenilir, masa toplanır. Herkes işine bakar. Okuldan erken çıktığım günler bir saat yürüyüş yaparım. Temizlik hafta sonu eşimle birlikte yapılır. Donem içi yoğun, tatil zamanı rahatız yani...Çok merak ediyorum normal insanlar Bir gününü nasıl yaşıyor ya da bir haftasını? Mesela saatlerinin ne kadarını bakıma, ne kadarını temizliğe, ne kadarını kendilerine ve başkalarına ayırıyorlar. Ya da kişisel gelişim olarak yaptıkları, benim olmazsa olmazım prensibim dedikleri kalıpları takıntıları merak ediyorum.
Mesela enerjileriniz ne zaman tükeniyor başınız ne zaman ağrıyor. Yoksa tek içinden hiç bir iş yapmak gelmeyen ve enerjisi olmayan ve bu ailesinde genetik olan bir tek ben miyim?
Soruyu hiç düşünmeden soruyorum. O yüzden kusura bakmayınız
Çoğunlukla gündüz uyuyorum.Ve bu durumu sevmiyorum.Uykumu düzenleyin diyorum.Olmuyor.Çok merak ediyorum normal insanlar Bir gününü nasıl yaşıyor ya da bir haftasını? Mesela saatlerinin ne kadarını bakıma, ne kadarını temizliğe, ne kadarını kendilerine ve başkalarına ayırıyorlar. Ya da kişisel gelişim olarak yaptıkları, benim olmazsa olmazım prensibim dedikleri kalıpları takıntıları merak ediyorum.
Mesela enerjileriniz ne zaman tükeniyor başınız ne zaman ağrıyor. Yoksa tek içinden hiç bir iş yapmak gelmeyen ve enerjisi olmayan ve bu ailesinde genetik olan bir tek ben miyim?
Soruyu hiç düşünmeden soruyorum. O yüzden kusura bakmayınız