Bir gününüz nasıl geçiyor?

Rabbim size bol güç ve uyum ile kolaylıkla bu dönemi anlatırsın.

Bazen tek bazen arkadaşlarla. Tek gezmekte çok keyifli benim için. Çünkü ben pek yorulan biri değilim. Arkadaşlarımın ayaklarına kara sular iniyor genelde.
Genelde hep yürüyüş yaparım ben adam bulamıyorum eğer ayaklarına kara sular inmiyor fıldır fıldır geziyorlar benle desen yaşımı sorgular gençliğime tükürür yaşlandı kızım sizin jenerasyon derdim

Yap yap yürüyüş iyidir her zaman. Depresyona can sıkıntısına birebir. Ben lisede ağır bir depresyon yaşamıştım ve o sıralar hep evdeydim. Ailemin evindeydim gene tatil sebebiyle onlarlayım o yüzden pek evde durmak istemiyorum. Utanmasam sadece yatmaya ya da duş almaya gelirim herhalde eve. Lise biteli yıllar oldu ama etkisi kalıcı oldu maalesef.

Ben her sabah 7 de kalkarım. Kızımı kreşe bırakıp işe geçerim. Öğle arası tüm çarşı işlerimi hallederim. Bazen kızlarla kaçamak yapıp bir yerlerde otururuz. Bu bana iyi geliyor. Akşam kızımı alıp eve geçerim. Annem ve oğlum evde oluyor yazın. Kışın oğlanı da okula bırakıp alıyorum. Yemeği yer çayımızı içeriz. Günün değerlendirmesini yaparız. Bebeğimi uyutunca mutlaka kahve yapıp birşeyler izlerim. Bazen sosyal medyada takılırım. O sırada çamaşır makinem çalışır. Uyumazsam asarım uyursam annem halleder.
Günlük 10 bin adım atmaya çalışırım akıllı saatim var olmazsa tamamlamaya çalışırım. Mutlaka bol su içerim. Bunlar sağlığım için dikkat ettiklerim. Eve yakın belediyenin aktivite merkezi var. Bu ara fitness için kayıt yaptıracağım.
Açık öğretime kaydolmayı düşünüyorum bu sene. İşimle ilgisi yok ama bitirirsem maaşım artacak.
5 gün tatile gittim 1 yıl ödeyeceğim orası ayrı
Ben kızımı uyutunca aşırı mutlu oluyorum. Bugünü de atlattık beeee aslansın kaplansın diyorum kendime.
Gece yatınca bir beddua seansım oluyor illa onu da tamamlayınca sızıyorum işte.

Evet içimden çıkacak depresyon sonrası o kadını hazırlıyorum

En azından ben o bedduayı yatak duası diye anladım cjdjxjdd daha bol uyuyayım diye.

5 günlük tatil için 1 yıl ödemeyse 1 yıllık tatil kaç yıllıktır diye düşündüm beynim döndü...

Neyseki gönlümüz zengin

Çok şükür haha söylemeyi unutmuşum yıllık izinlerimde genelde tamircide Ya da hastanede geçiriyorum. 3 gün izin aldım oğlanın okulu açılmadan eğlendireyim diye annem düştü diz kapağı çatladı dün onla uğraştım. Yarın tamircideyim. Bugün de erkek berberinde oğlanı traşa götürdüm. Nasıl verimli ama di mi

Ben sabah 7-8-9 arası çocuklar ne zaman uyanırsa onlarla uyaniyorum. Onlara bikac atistirmalik hazirliyorum daha sonra kahvaltı. Sonrası saatlerde onlar oyun oynuyor ben varsa işlerimi yapıyorum veya yanlarında oluyorum arada TV izliyoruz vs derken akşam oluyor. Bu sıcaklarda akşama kadar dışarı çıkmıyoruz çok bunaltıcı çünkü. Akşam yemek hazirliyorum bazen dışarda yiyoruz sonra yürüyüş yapıyoruz bazen evde hazırladığım yemekten önce veya sonra yuruyus. Temizlik vs canım ne kadar isterse o kadar yapıyorum zaten belli bir düzeni var o yüzden çok zorlamiyor bu durum. Böyle geçiyor. Arada gole başka yerlere gezmeye veya mangala vs gideriz eşim ben çocuklar bu şekilde. Okul açılınca büyük olan okula gidecek kızımla takilmaca

"Benim rüyaların saçmalık derecesi" başlıklı caps ve videolar var ya hani sanal alemde.
Tam olarak öyle geçiyor benim gerçek hayatımın günleri.

Okullar açılana kadar evde, aksam çocuklarla parkta, yürüyüşte. Evde yemek, temizlik, sıcaktan baygınlık boyutuna gelmek şeklinde geçiyor. Olmazsa olmazım kitap okuyorum, yaz sezonunda gündüz disari çıkamıyorum sıcaktan. Okullar açılınca sabah 6 kalkış, okula gidecek kizima ve kendime kahvaltı hazırla, kizimi uyandır, kendim hazırlanayım, kahvaltımızı yapıp ikimiz de okullarımıza. Oglumu 8 veya 8.30 gibi babasi uyandırır, hazırlar, kahvaltı yaptırıp kreşe bırakır. Benim okul 15.30'da biter, dersim bazen erken biter bazen 15. 30'a kalırım. Okul zaten cok yoğun geçer. Okuldan çıkarım, markete uğrar alacaklarımi alırım, eve geçer yemeğimi falan hallederim, ortalığı toplarım.(Oglumu bu yıl tam gün kreşe vereceğim, bu yüzden 16 veya 16.30 gibi onu kresten alırım donuste) Kizim gelir, eşim bazen geç gelir, yemek yenilir, masa toplanır. Herkes işine bakar. Okuldan erken çıktığım günler bir saat yürüyüş yaparım. Temizlik hafta sonu eşimle birlikte yapılır. Donem içi yoğun, tatil zamanı rahatız yani...

Bütün gün kk da bdv okuyorum , gerçek hayatlar bunlar. Sahte değil gepgeçrek. Sadece okuya okuya çok şey öğrendim kişiliğim gelişti

Kahvaltı faslı 11.30 a kadar biter. Sonra yemek yap, oğlana yedir. Hâlâ kendisi yemiyor. Çamaşır at makineye as, topla. Ufaktan toz alıyorum ama her gün değil 2-3 güne bir. Sonra eşim geliyor akşam yemeği. Yorgun değilse çocuğu parka götürüyoruz. 1 saat kadar sonra eve gel duş al. Çay saati ve kapanış.
Gün içinde birkaç sayfa okumaya çalışıyorum. Bir kahve içmeye dikkat ediyorum. Oğlum bazen babaannede kalıyor o günün akşamında mutlaka kendim bir film izlerim. Ertesi gün de kahvaltı ardına ev süpür sil, banyo yıka.
Yazın hiç makyaj yapmam. Her gün duş alıyoruz zaten, duş sonrasında haftada 3-4 gün bir tonik kullanıyorum ardından nemlendirici.
Okul başlayınca daha yoğun olacağım.

yurt dışına geldim öğrenci vizesiyle. sabah 7 buçukta uyanır hazırlanır okula giderim. öğleden sonra işe geçerim. akşam 7-8 arası evde olurum. yemek yap, duş al derken yamulur yatarım. hafta sonu cumartesi güzel bir uyurum. havaya bağlı dışarı çıkar yürüyüş, arada ders çalışır, temizlik vs. derken böyle geçer günler.

tek amacım rahat gezebilmek

Sabah kafamı yastiktan kaldırıyorum efendim ,bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim şaka şaka dışkı gibi geciyo gunlerim ( hayal ettiklerimi yaşamaya imkanimin olmadiginin bilincinde ... Oylece

Çoğunlukla gündüz uyuyorum.Ve bu durumu sevmiyorum.Uykumu düzenleyin diyorum.Olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…