Bir gün icinde sevmedigini anlamis...

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
Merhaba kizlar, belki bi cogunuz hatirlayacaktir beni. kendimdem 4-5 yas biriyle sevgili oldugumu yazmistim. Yilbasinda tanistik. 22 ocakta cikmaya basladik. 14 subatta görüsmemeye basladik. Bi hafta sonra yani 23 subatta yine baristik ve 5 gün sonra seni seviyorum dedi. Saf gibi inandim. Hafta ici hep yazan oglan cumartesi aksamlari hic yazmazdi gezmelere gidip gecenin bilmem kacinda seni seviyorum yazardi. Bende hep kizardim gezip tozup saat kacta aklina geliyorum. Buda hep bi bahane bulurdu sarjim bitti bilmem ne. Sonra yine alttan alirdim. Bulusmak icinde cok sormazdi haftada bir veya iki kez görüsürdük oda ben sorardim genellikle. Gecen hafta sali günü bulustuk seni seviyorunlari bir bir saydi. Cuma gününe kadar hersey iyidi. Sonra cumartesi günü tüm gün yazmadi. Aksam ben yazdim hic yazmadin. Buda bana baya mesguldüm yazdi. Bende arkadasa gidiyorum haberin olsun yazdim tmm dedi. Sonra yine yazmadi. Gecede sinirlendim dedim ki yine cumartesi oldu yaptin yine aynisi. Okuyup yazmadi. Pazar sabahi yine yazdim. Sonra bana ben arkadasiyim teli bende unuttu dedi biri. Söyle ona bana ulassin dedim tmm dedi. Facebooktan yazdi Bana. Oyunmu oynuyosun dedim. Sonra demesin mi ya ben sana sürekli hesap mi vermeliyim nerde oldugumdan. Bende dedim ki bu iliskiden emin misin dedim. Bilmiyorum dedi. Bilmiyorum ne demek dedim. Sevmiyorum dedi. Birden mi anladin dedim. Birden olmadi kisa bi süre önce farkettim sana söyleyemedim dedi. Nasil olurda bi insan cuma günü seviyorum özledim derde pazar günü sevmiyorum der. Bi kere bulustuk gözümün icine baka baka sevmiyorum dedi. Ama sulanmayida birakmadi elimi tutmayi denedi sarilmaya öpmeye. Gercekten anlam veremiyorum. Keske size sordugumda sizi dinleyip bu ise hic kalkismasaydim. Aliskanlik yapti bu sürede özlüyorumda hani

Sevgililer günü hediyesi alınmaması için mi ayrılmıştınız?
Yok hayir ondan iki gün önce bulusucaktik son dakika isim var dedi. cevap yazmadim sinirlendim cünkü bulusmayi iptal etmesi yeni bisey degildi. Ertesi gün tartisip yarin bulusup konusalim dedik. Yani 14 subatta. O günde bulusmaya gelmedi hatta gelemiyorum falanda demedi ekildim yani resmen. Bunun üzerine bende görüsmeyelim arama sorma yazdim. Oda aramadi sormadi bi hafta sonra ben gittim yanina..

1 aylik tandiginiz adamlari hayatinizin merkezine koyuyorsunuz sonra boyle oluyor. Aramiyorsa, siz de aramayin. Hatta araniza mesafe koyup, arkadas gibi davranmaliydiniz. Ben dusunuyorum da, "bu iliskiden emin misin?" diye sordugum biri "bilmiyorum" dese, aninda yol verirdim. O dakika silerdim. Zaten topu topu 2-3 ay takildigim herif vazgecilmez olamayacak. Bi de neden falan sormussunuz. Deger verilmedigini hissediyorsaniz, siz de deger vermeyin. Yol verin gitsin iste. Daha da arayip sormayin. Bosverin. daha kendinden emon degil adam, iliskiden nasil emin olsun.

hiç sevmemiş bence kandırmış ya da çocuk olgun değil.4-5 yaş derken küçüktü sanırım szden hareketlernden anlaşılıyor

Deştikçe ne kadan gereksiz bir ilişki olduğu ortaya çıkıyor, neyse, bunlar hep tecrübe.
Bundan sonra seni seviyorum diyene %50 inanın, kendiniz hissetmedikçe de söylemeyin, daha iyi olur. Duyup arkasından tartışma yaşanınca lafların içi boşalıyor zaten. Bir de triplerinizle, yaptıklarınız birbirini tutsun. Görüşmeyelim diyorsanız görüşmeyin yani, yoksa o lafı baştan söylemeyin.

Senden küçük olması önemli değildi ama yaşın biraz daha büyük olsaydı. O zamanda sana dedim. Yaşın 30 olurdu o 25-26 tamam. Ama 20 yaş bir erkek için çok küçük. Bence hiç takma kafana. Keşke bizi dinlemiş olsaydın. Belli ki daha çocuk boşver gitsin.

Ben actigin konuyu hatirliyorum ve ben sana aliskanliktir sevdigini sanmiyorum demistim. Sunu unutma seven biri hemen ayrilmayi kabul etmez. Bazen kendi kendinize hata yapiyorsunuz . Sanki daha akillanmamissin zamanina yazik

Bakin konularinizi okudum 21 yas cok küçük malesef özellikle bir erkek için. Zaten geç olgunlasiyorlar. Sizin eski sevgiliniz de maesef hic olgunlaşamamiş.yani bastan söylediği yalan bile çocuk olduğunun kaniti. Sizi ciddi olarak seviyor istiyor ama böyle saçma 3 saniyede facebooktan anlasilacak bir yalan söylüyor. Ki bence aranizdaki yas farkini asil sorun eden de o. Buluşmamasi son anda vazgecmesi vs hep kararsizligindan ve oturmamis kisiliginden. Yoksa yetişkin bir insan 10 kere soz verip de tutmamazlik yapmaz. Bence boşverin size hic uygun değilmiş zaten yolunuza bakin çıkar daha iyileri.

Bastan beri zaten iyi gitmiyoduda ben hep ugrastim. Olur diye cabaladim ama keske hic bulasmasaydim.

tipik yalancı kaypak erkek modeli.
seni seviyorum sözü ne kadar kolay söyleniyorsa o kadar az inandırıcı geliyor bana.
seven erkek arar sorar, merak eder, zaman ayırmaya çalışır.
beyim mabadını yaymış oturuyor, hiçbir şey de umrunda değil.
ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi olur.
özlemi acısı olur elbette ama sürerse acısı çok daha büyük olacak.

Hala sorguluyorsun, unut gitsin o zaten kararını vermiş, mucizemi bekliyorsun.

Benimde basimda buna benzer bir şey geldi emin ol onun hayatında başka si vardir o yüzden seni oyaliyordur seni gözden cikarmis gerçekten sevse merak eder arar sorar cumartesi pazar günü mesajlarina cevap vermemesini sebebi başka kizla birlikte olmasidir belki klasik olycak ama üzülme benimde basima geldi 1 hafta once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…