Yok hayir ondan iki gün önce bulusucaktik son dakika isim var dedi. cevap yazmadim sinirlendim cünkü bulusmayi iptal etmesi yeni bisey degildi. Ertesi gün tartisip yarin bulusup konusalim dedik. Yani 14 subatta. O günde bulusmaya gelmedi hatta gelemiyorum falanda demedi ekildim yani resmen. Bunun üzerine bende görüsmeyelim arama sorma yazdim. Oda aramadi sormadi bi hafta sonra ben gittim yanina..Sevgililer günü hediyesi alınmaması için mi ayrılmıştınız?
Yok hayir ondan iki gün önce bulusucaktik son dakika isim var dedi. cevap yazmadim sinirlendim cünkü bulusmayi iptal etmesi yeni bisey degildi. Ertesi gün tartisip yarin bulusup konusalim dedik. Yani 14 subatta. O günde bulusmaya gelmedi hatta gelemiyorum falanda demedi ekildim yani resmen. Bunun üzerine bende görüsmeyelim arama sorma yazdim. Oda aramadi sormadi bi hafta sonra ben gittim yanina..
1 aylik tandiginiz adamlari hayatinizin merkezine koyuyorsunuz sonra boyle oluyor. Aramiyorsa, siz de aramayin. Hatta araniza mesafe koyup, arkadas gibi davranmaliydiniz. Ben dusunuyorum da, "bu iliskiden emin misin?" diye sordugum biri "bilmiyorum" dese, aninda yol verirdim. O dakika silerdim. Zaten topu topu 2-3 ay takildigim herif vazgecilmez olamayacak. Bi de neden falan sormussunuz. Deger verilmedigini hissediyorsaniz, siz de deger vermeyin. Yol verin gitsin iste. Daha da arayip sormayin. Bosverin. daha kendinden emon degil adam, iliskiden nasil emin olsun.