- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi HayatSultan
-
valla yaz için benim başka planlarım var
evlenmeden önce yapılcaklar listesini doldurmak istiyorum meselaa
bol bol gezmek başta geliyor tabi kii
4 haftadır gizli çağrı alıyorum yaaa şimdi yine geldi 20 sn açık tuttuum teli konuşmadı çıt bile yok.. tırsıyorum eski sevgilim mi başka birimi acaba ??
kızlar gecen gun basıma ne geldı anlatıyım sze of ya nasıl canımı sıktı cocuk...bnm numaram dha yenı sevgılmle ıkımızde degıstrdk eskılerden kurtulmak ıcın bnde ısyerınden ıkı kısıye vermek zorunda kaldım numarayı bırı muhasebecımz dıerı ıse calısan ama lazım oluyordu nyse adam hatta karısının telıne yazmıstı numarayı bnun bı yegenı var sen telı karıstr al bnm numarayı salı gnu benı aradı cok sasırdm sevglım duysa cok kızar bna bugn adama soledım boyle boyle yapmıs dıe umarım bdaha aramaz
kızlar ya bana hiç gelin olamayacakmışı gibi geliyor....
hayırdır neden için sıkıldı ... ?kızlar ya bana hiç gelin olamayacakmışı gibi geliyor....
benımkı duysa oldurur benı neden soylemyorsun der o arayan cocukta bzm babamın koylusu oluyo araları cok ıı ıkı aılenın smdı bnmkıne solesem bısey der huzursuzluk cıkarmak ıstemem enıstesıne soledım ıste bakalım zaten noyu engellemeye aldım bn
hayırdır neden için sıkıldı ... ?
söleme zaten erkekler pireyi deve yapar .. sen en azından kim aradığını biliyon ben onuda bilmiyorum ya(
canım sende ozel numaraya kapattır hattını bnm gecen ayda basıma bı olay geldı allahın ıranlısı bnm numaramı nereden bulmussa bna msj atmıstı bnde sevglıme gosterdm msjı numarayı o zamnda askımın guzellıgı taa ırana kdr gıtmıs dedı fazla snırlenmedıde buna kopurur cocuk tanıdık
hanı ıran numarası baska ya bn de ne safım banka arıyordur dıe actım neyse bu duydu bnm sesımı bna msj atmıs bn ıranıyam senı chok sevmısem fılan yazmıs tabı o dha farklı yazmıs aksam sevglım bnı ısten alınca caldrdk aramadı snra bn eve gdınce aradı bna dıokı efendım bn ırandan arıyorum szı bnde dedımkı kardesım bn evlıyım bnı arama dıokı olsun ynde kız arkadasım olurmusunuz dedım bak bnı arama kocama soylerım kocamda kımse artıksımdı yne ara ara caldırıyo salak adam
allahın delisi ya eli boş uğraşcak adam arıyo herhalde ..
çok teşekkürler canım yaptım hemen... :))
bnde yaptım smdı tesekkurler...gercı bnm sapıklar gercek numaralarından arıyorlar ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?