- Konu Sahibi HayatSultan
-
güneşe yürümekte cesaret istiyo işte....
sekreterlik işi canım...senink ne iş
ya dun pek fazla msj atmadı sozde buyuk patronları elmıs denetlemeye neyse hadı ona eyvallah dedık aksamda atmadı en son 7 de msj attı bgn dıokı bn uyuyordum be adam uyuyorsan dekı bn uyuycam demı bnde sınırlenmıyım bos yere ısın acıkcası ınanmıyorumda ben ona uyuyacak ınsan soylerdı kafam cok karısık cok rahat davranıyo sankı kac gunduramanınn ne diye atıştınız ciddi bişey değildir herhal.. ?
gunaydın canım...en erkencı bnm 6.30 7 gbı ıs basıgünaydınnn,geleceğin en çıtır hatunlarıı
oo maşallah erkenciyiz...
ya dun pek fazla msj atmadı sozde buyuk patronları elmıs denetlemeye neyse hadı ona eyvallah dedık aksamda atmadı en son 7 de msj attı bgn dıokı bn uyuyordum be adam uyuyorsan dekı bn uyuycam demı bnde sınırlenmıyım bos yere ısın acıkcası ınanmıyorumda ben ona uyuyacak ınsan soylerdı kafam cok karısık cok rahat davranıyo sankı kac gundur
gunaydın canım...en erkencı bnm 6.30 7 gbı ıs bası
ya dun pek fazla msj atmadı sozde buyuk patronları elmıs denetlemeye neyse hadı ona eyvallah dedık aksamda atmadı en son 7 de msj attı bgn dıokı bn uyuyordum be adam uyuyorsan dekı bn uyuycam demı bnde sınırlenmıyım bos yere ısın acıkcası ınanmıyorumda ben ona uyuyacak ınsan soylerdı kafam cok karısık cok rahat davranıyo sankı kac gundur
gunaydın canım...en erkencı bnm 6.30 7 gbı ıs bası
bende bılmıyorum hersey beklerım bn karsımdakınden...tamam bızım ıcın cabaladıgının farkındayım ama ınsanoglu bu beser sasar bı tuhafım kac gundur onun yuzunden halbukı ne kdr sevınmıstım bna evlenme teklıf edecek dıye ona ble hevesım kalmadı desem ınanın yanı galıba bn cok yuz verdım onavalla ne bileyim ben erkekleri çözemiyorum her an herşey beklenir mi ?? yoksa arada gerçekten dürüstleride var mı ? bilemiyorum ki?
bızım ıs geregı erkenden gelmem gerekıyor canım telefon geleblır genel merkezden ne blım oyle sacma sapan ısler ıste...günaydın canım...ya biz kızlar neden böyleyiz:26:yada onlar mı rahat davranıyo zamanla bilmem...
sende maşallahh ne o öle erkenden ordasın nadia?
bende bılmıyorum hersey beklerım bn karsımdakınden...tamam bızım ıcın cabaladıgının farkındayım ama ınsanoglu bu beser sasar bı tuhafım kac gundur onun yuzunden halbukı ne kdr sevınmıstım bna evlenme teklıf edecek dıye ona ble hevesım kalmadı desem ınanın yanı galıba bn cok yuz verdım ona
bızım ıs geregı erkenden gelmem gerekıyor canım telefon geleblır genel merkezden ne blım oyle sacma sapan ısler ıste...
aslında bız kızlar boyle degılız cnm eger karsındakı her zamankınden farklı davranıyorsa sonra da sacma sapan bahaneler buluyorsa snde onu halıyle sorgularsın bu cok dogal brsey
bende bılmıyorum hersey beklerım bn karsımdakınden...tamam bızım ıcın cabaladıgının farkındayım ama ınsanoglu bu beser sasar bı tuhafım kac gundur onun yuzunden halbukı ne kdr sevınmıstım bna evlenme teklıf edecek dıye ona ble hevesım kalmadı desem ınanın yanı galıba bn cok yuz verdım ona
bızım ıs geregı erkenden gelmem gerekıyor canım telefon geleblır genel merkezden ne blım oyle sacma sapan ısler ıste...
aslında bız kızlar boyle degılız cnm eger karsındakı her zamankınden farklı davranıyorsa sonra da sacma sapan bahaneler buluyorsa snde onu halıyle sorgularsın bu cok dogal brsey
dün arkadaşlarla iş çıkışı gidiyoruz bi arkadaşın kız kardeşi yeni birisiyle görüşmeye başlamış oğlan onun için bi şehirden şehire gidecekmiş bi arkadaşın eşide diyo ki daha sözlü nişanlı değiller dimi diyo o da yok değillr dedi zira nişanlı yada evli olsaydı gitmezdi diyo sonra bana dönüp bak bundan şu dersi çıkar bi erkeğe evlenmeden önce ne çektirdin çektirdin yoksa hayatta öyle şeyler yapmaz sonra örnek üzerine örnek ben eşimle nişanlıyken şunları yapardı şimdi evden dışarı çıkmıyo monoton olduk diyo...
yani sanada diyorum ki çektir çektirebildiğin kadar yüz verme..
yok demek istediğini anladım da aslında ben pek yorumlayamadım kendi düşüncelerimi:)) evet maalesef ki biz ne istediğmizi daha iyi bilip ifade edebiliyoruz ama çoğu zaman daha donuk,pervasız şeylerle karşılaşıyoruz işte..onlar için önemli olmuyor bir haber vermek ama biz onun üzerine oturup endişe ediyoruz vs..kişiden kişiye de değişebilir bu durum pek tabii..ama genel olarak biz de endişe duymaya meyilliyiz,hani onlar gibi rahat olabilsek kendimizi sıkmasak mı diyorum bazen:26: ayy şöyle herkes içinden geldiği gibi davransa ne güzel olcak işlerr
bılıyormusun hıc merak etmedım endıselenmedım onun ıcın ben sadece bır kısıyı oyle canımın ıcıne alırcasına sevdım oda olmadı ondan baskasınıda merak etmek ozlemek soyle kalsın o ılk ask bıttı benım ıcın yanı hayatımdakı ınsanı sevmıyor degılım bana deger verdgnı sevdgnı gosteren tek ınsan hayatımda ama dıyorum ya oyle fazlada umrumda degıl yanı cunkı artık kımseye hakettıgnden fazla deger vermemeyı ogrendım ben bu saatten sonrada olursa olur olmazsa hıc onemlı degıl bnm ıcın ,
telefonu dogru duzgunde cekmıyo kac gundur bn art nıyetlı degılım ama ınsanınaklına hersey gelıyor sonuc olarak tedbırlı olmak lazım degılmı
ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum canım...bende epeyc bir çektim ...fakat en son sevgilimden ayrıldığımda ki yaklaşık 3,5 yıl oluyor, karşıma gerçekten beni hakeden birisi çıkarsa ona eskiye dair içimde hiç bir şey olmadan yaklaşmam gerek diye düşündüm..tabiki endişelerim,geçmişten çıkarımlarım var ama ne zaman ki bunu kendi içimde büyüttüğümü fark ediyorum orda dur diyorum kendimesonuçta inanları da seçen biziz..dediğin gibi kimseye taviz verecek de değiliz...hele ki belli bir yaştan sonra inan daha kolay eyvallah diyor..
şu anda herşeyi o kadar oluruna bırakmışım durumdayım ki... istesem herşey yapabilrim belki hayatıma birini koyabilirim yada başka şeyler ama allahım nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum hep..
en son yaşadıklarımdan önce dua ederken bile illa olsun derdim ama şimdi hiç bişey için olsun demiyorum hayırlıysa olsun diyorum herşeyi bıraktım acayip relaxımm.. ne iyiymiş böle yaşamak yaaa :))
eskıye daır hcbırsey olmadan yaklasmak evet cok guzel herseyı sıl bastan yasamak ama sonucta bazı seylerden ders almakta gereklı bn cok buyuk kazıklar yedım gecmısteartık ıstesemde o en bastakı saflıkla ınanamam kımseye ve hatalardan ders almak onemlı gercekten tedbırlı olmak bu yuzden de affetmıyorum boyle seylerı ne bılıyım ıste
bırkac gundur bende boyleyım :)
ne olursa olsun dıyorum kendı kendıme su akar yatagını bulur hersey olacagına varır kımseyı cekemem o olmazsa baskası olur dıyorum kendı kendıme bana adam mı yok
sil baştan olmuyor tabii canım...kolay bir durum değil ama en azından şu an biriyle birlikteysem geçmiştekinin bana yaşattıklarını ona çektirmek zorunda olmadığımı düğşündüğüm için,aynı şey bana yapılsa bundan rahatsız olacağımı düşündüğüm için bakış açımı farklı tutmaya çalışıyorum kendimce..herkesin kendince mutlaka çıkarımları vardır yoksa...
şimdi kış,bahar derken yaz herkesi sarar bir evlilik heycanı:26:
şu anda herşeyi o kadar oluruna bırakmışım durumdayım ki... istesem herşey yapabilrim belki hayatıma birini koyabilirim yada başka şeyler ama allahım nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum hep..
en son yaşadıklarımdan önce dua ederken bile illa olsun derdim ama şimdi hiç bişey için olsun demiyorum hayırlıysa olsun diyorum herşeyi bıraktım acayip relaxımm.. ne iyiymiş böle yaşamak yaaa :))
evet ya yazın millet patır patır evlenmeye başlar... napıcazzzz :2:
sil baştan olmuyor tabii canım...kolay bir durum değil ama en azından şu an biriyle birlikteysem geçmiştekinin bana yaşattıklarını ona çektirmek zorunda olmadığımı düğşündüğüm için,aynı şey bana yapılsa bundan rahatsız olacağımı düşündüğüm için bakış açımı farklı tutmaya çalışıyorum kendimce..herkesin kendince mutlaka çıkarımları vardır yoksa...
şimdi kış,bahar derken yaz herkesi sarar bir evlilik heycanı:26:
canım sen kaç yaşındaydın ben 22ye doğru yol aldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?