- Konu Sahibi HayatSultan
-
bu ne güzel tasvirler böyleeeene akıcı ne duygu dolu...
ayy nasıl bir enerjin var candannn( isminle hitap ediyorum bilmeden ama
yaşım 29 benim..samimiyetime bağışlarsın inşallahh) Allah a herkese
aynı yetenekleri vermiyor..Rabbim her birimizi farklı mazhar kılmış iştee..
Allah tekrar acil şifalar versin..empati yapamadığım konulardan biri.
tek bir kez annemin ameliyatına şahit oldum ,onda da nasıl dayanabildiysem..:26:
elimden gelen duacınız olurum..inşallah güzel haberlerini alacağız...böyle güzel bir evladı var..
son zamanlarda gördüğüm en pozitif -ama yapmacık bir şekilde değil-insansın sennn
Allah bağışlasın kaç yaşında?? ben 7 eylül doğumluyum..30 a doğru az kaldı...nedense
farklı geliyor..varrr dileklerim vaaarrrr ,tuttuumm bileeee:98: Rabbim içinden geçen tüm dualarını
kabul etsin inşallahh
Süperrr. Senin profiline bakmadım ben sen nerelisinnnn veya nerelerden yazıyorsun İst. sanırım. Ne güzelll artık bir abla bir de abi ziyareti yaparsın bu yaz şöyleeee bir. Ay seviyorsan Uludağa gideriz piknik yaparız. Bizde kalırsın. Gece sabahlarız mutfaktaaa. Bizim kızlar gelince öyle oluyor heppp. Delikanlı da ne delikanlı bir gör. Allah herkesin evladını bağışlasın. Birgün senden de teyzeoluyorsunnnn müjdelerini alırım inşallah. 1.85 boy bir o kadar da kilo 45 numara ayaklarrr kocaman ayakkabıları korkarsın görsennn. Kendini görünceye kadar foto da paylaşırız zaten ileride. Yakışıklı da kerata. Ben de yaşımı söylüyeyim bu arada ben de şunun şurasında 46 yaşındayım canım öyle çok değilll.
ohh maşallahh...bursalı nın kızları güzel ,erkekleri yakışıklı oluyor zaten..
hayırlı bahtı olsun,hayırlı bir eşi olsun,sana da hayırlı gelin..vala çok şanslıymış
inşallah ablacım,bir gün nasip olursa gelmek bana yol görünüyor anlaşılan..
ben halayım bu aradaen büyük benim ,erkek kardeşim evli..ben bekarr
haa bu arada ben istanbul dayım evet..ama aslen orduluyumm
Ne güzell. Yeğenin bebek mi biraz daha büyüdü mü? Kız mı erkek mi? Onlar da mı İst. dalar yoksa uzaktalar ve özlüyor musun? En büyük benim dediğine göre erkek kardeşinden başka da kardeşin mi var? Bu arada benim oğlumun kız arkadaşı da Samsunluymuşlar galiba. Epey uzun zamandır gayet seviyeli ve güzel bir arkadaşlıkları var takip edebildiğim kadarıyla. Daha küçükler gibi düşünüyordum ama epey de oldu. Aman geçici olur belki de kalıcı ileride hayatlarını birliştirirler veya birleştirmezler Allah bilir ama her ne olursa olsun öyle olsunlar zaten seviyesizliğin ve sevgisizliğin anlamı yok. Bu tür insanlarla dolu zaten her yer. Yeterince değil fazlasıyla mevcut böyle inanlar. Sıradan ve sürüden olmanın manası da yok. Aslında her ikisinin özelini paylaşıyorum belki ama deyinmeden edemedim. Sen çalışıyor musun?? Eğitim durumun veya işini de sorabilirmiyim sakıncası yoktur umarım ben samimiyetine binaen aldım başımı gidiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?