Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

ya kizlar bi dua vardi bunu okuyan kesin buluyodu kismetini ama duayi hatirlamiyorum... hatirladigim zaman hemen yazarim siz ben daha düsünmedigim icin denemeye gerek bulmamistim

Merhaba kızlar. Yazılanların hepsini okuyamadım ama umarım herkesin keyfi yerindedir şimdi. Herşey yolundadır inşallah

Eylül Başakcım mrh. Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin için. Şımarayım birazzz. Ama inan o senin güzelliğin ve öyle gördüğün öyle düşündüğün içindir. İnsanız işte, sevgi ve güzel şeyler ruhumuza ve kalbimize ne çabuk ulaşıyor aslında özümüzü bilsek öyle yaşasak tüm insanlar hep böyle olsak, bu şekilde yaşanacak bir on dakika düşünürüm hep kendi kendime yani milyarlarca insanın hepsinin bu enerjiye ve bu farkındalığa ve insan olmamızın ayırdına vardığımız bir ondakika. Offff acayip heyecanlandırıyor beni bu düşünce. Sanırım cennet gibi bir yer olur işte dünya o zaman. Bizler birbirimize aynayız sonuçta. Kendimizi bile daha doğru dürüst bilmeden yaradanımızı bilmemiz ne kadar mümkün olur ki? Ama ne yazık ki idraksiz, bilinçsiz, anlamsız şeylerle zihinlerini bloke ediyorlar ve ettiriyorlar insanlar. ya da bazen şu malum konuda olduğu gibi insanlar harbiden beyinn kıvrımlarını ya ütüleyerek dümdüz ediyor veya o kıvrımları parmak gibi kalın hale getirip beyin loblarını falan da komple devre dışı mı bırakıyolar ben anlamış değilimmm bu kadarına da sadece pesssss yani diyebiliyorum ve gerçekten çok yazıkkkk. Ya tamam her şeyin doğrusunu Allah bilir sadece ve bize yakışanı her zaman hüsnüniyet sahibi olmamız evet ama insan onca yazılanlara da bir bakar ve azıcık da olsa bu ne yaman çelişki şarkısını söyleyerek en azından bu kadar prim yapacak boyutta birilerine zemin hazırlayıp davetiye çıkartmaz yani. Valla biz insanlık görevimizi yaptık tamam bilemeyiz belki ama şunu çok iyi biliyoruz ki normal birşeyler yok ortada ve ciddiye alıp kaale alanlar da bizim başlangıçta yaptığımız gibi kimbilir ne kadar canları yanarak ona acıyarak, zaman zaman çok üzülerek ve çok sinirlenerek tepkiler koyarak yok yere kendilerini malzeme ediyorlar en azından bu artık apaçık ortada yani. Anlamamak için de aptalll olmak lazım yaaa. Ayy ne yardım dileyen şahıs, ne de bir dolu katılımcı sanki hiç mevzu edilmemişcesine sanki o satırlar ordan kayboluyor ya da kör olup göremiyorlar gibi kayıtsız ve bihaber nasıl kalabilir yaaa aklım mantığım bunu almıyor hakikaten. Yani ben böyle durumları o kadar çok insanda o kadar çok konuda görüyorum ki. İnsanı tüm canlılardan ayıran ve onu en özel kılan en önemli vasıflarını farketmeden resmen ezberik konuşup ezberik yaşıyor insanlar, sanki beyinleri karıncalanmış uyuşmuş gibi yaaa hayretttt. "Kendi elinle bozuyorsun kendini, oysa Halik güzel yaratmıştı seni." Neyse. Anneciğim için de ayriyetten çok teşk ediyorum sağolasın. inşallah daha iyi olmasa da bu haliyle kalmasına bile duacıyız. Son bir kaç aydır bu dördüncü beşinci defadır kalp spazmı ve krizle karışık yatıp yatıp duruyor. Daha ileride kısaca paylaşırım annem daha 46 yaşındayken 4 damarı değişmişti yani by bss geçirmişti ve zaten onu da bir iki yıl falan yaşar demişlerdi. O gün bugündür her gün annecim günaydın derken aslında o günaydın ın içeriği annecim çok şükür hayattasın demek ve bunu sessizce dile getirmek olan bir geçmişi var bu rahatsızlığın. Yanına almıyorlar ve göstermiyorlar. Az önce babam gitti doktoruyla konuşup döndü. Bereket genel durumu iyi hamdolsun. Yarın için de Cuma okumalarının sırası onda değilken geçen haftadan bende olsun diye ısrar etmişti ona hazırlanıyordu ama inşallah haftaya kısmet olursa iyileşir çıkar hastaneden de. Sonuçta yiyecek içeceğimiz ve alacak nefesimiz ne kadar karar kılınmışsa bu dünyada herşey o kadar işte. Taktire teslimiyetsizlik olmamalı. Ayrıca zaten ne mümkünnn. Ama rızaen teslimiyet olmalı ki hakiki teslimiyet olsun öyle değil mi? Bu arada oğlumun doğum günü 30 Eylül, sevgili Eylül Başakım ne güzelll iki eylül birarada hadi aralıran gir de dilek dileeeee. Sevgimleeeee

bu ne güzel tasvirler böyleeee ne akıcı ne duygu dolu...
ayy nasıl bir enerjin var candannn ( isminle hitap ediyorum bilmeden ama
yaşım 29 benim..samimiyetime bağışlarsın inşallahh ) Allah a herkese
aynı yetenekleri vermiyor..Rabbim her birimizi farklı mazhar kılmış iştee..

Allah tekrar acil şifalar versin..empati yapamadığım konulardan biri.
tek bir kez annemin ameliyatına şahit oldum ,onda da nasıl dayanabildiysem..:26:
elimden gelen duacınız olurum..inşallah güzel haberlerini alacağız...böyle güzel bir evladı var..
son zamanlarda gördüğüm en pozitif -ama yapmacık bir şekilde değil-insansın sennn

Allah bağışlasın kaç yaşında?? ben 7 eylül doğumluyum..30 a doğru az kaldı...nedense
farklı geliyor..varrr dileklerim vaaarrrr ,tuttuumm bileeee:98: Rabbim içinden geçen tüm dualarını
kabul etsin inşallahh

Ay yaaaa ben ne çok şeyy yazmışım bir nefeste ve öyle hem de hiç soluk bile almamışım.

Yani benim de böyle bir huyum var işte çok kötüüüü aslında yani ne virgül ne nokta olmadan yüz tane konuyu ekle ekle ekle hem de hiç kesintisiz tren vagonları gibi sıralamak konusunda ibrem kayık resmenn yaaa benimmmm. Kendim okumaya kalkışınca bile çokkk yorullldummm. İnsanlar onun için benim karşımda böyle bir şey söyleyemiyorlar kala kalıyorlar. galiba yoruluyorlardır belki deeeee :26:bir de düşünsene Eylülll Başaaakkkkk bu iki gecedir uyumamış ve şu anda da harıl harıl iş yapmaya çalışan halim ve de kısacıkk yazıp anlattığımı sandığım haliiiiimmmm eyvahlar olsunnn . Bence sen tarihi hata yapıyorsun yol yakınken dönnnnnnn en iyisi ya da sen bilirsin ama o zaman da beni tanıdıın günü takvime kaydet istersen canım çünkü her yıldönümünde bu tarihi hatanı siyah çelenklerle kutlayacaksın muhtemelen, benden söylemesi valla benim dostluklarım ömürlüktür yani artık ömrüm de uzun olursa vay halineee.

yahuu nedenn kzııyorsun..kimi yazı vardır iki satır okursun bitmek bilmez gelir...
kimi yazı vardır sayfa sayfa nasıl bitti anlamazsın.. okumayı seviyorum ben
hele ki böyle CANDAN olunca.. ellerine gözlerine sağlık...Allah ım uzun ömürler versin
inşallah,böyle dosta can fedaa....

"OYSA SENDE KOCA BİR CİHAN DÜRÜLÜDÜR." Kurban olurum seni yaradana bennn. Bu dürülü haliyle bile bunca güzelliklerle dolu Ey Sevgili Eylül Başak, bu dürgüleri hep birlikte açtığımızda Allah bilir daha ne güzelliklerini hep birlikte demet demet açar hep birlikte seyrederiz inşallah. Benim için dilediklerinin milyonlarca fazlasının senin başına konfeti gibi kesintisiz ve sağanak halinde yağması canı gönülden en büyük dileğimdir bunu böyle bil ve buna inan lütfen olur mu? Ben umuyor ve inanıyorum ve arzu ediyorum ki bugün hem dünyalık hem ahiretlik bir dostluğun sağlam temellerinin atıldığı gündür başka türlüsü olmaz gayrı. Ben aynı zamanda çok çok iyi ve hakiki bir dinleyiciyimdir bunu yaşayarak da göreceksin zaten ömrümüz olduğunca. Senden öğrenecek çok şeyim olacak buna eminim. VE yine diliyor ve umuyorum ki seni hiç bir zaman asla ama asla incitmeyeceğim ve can feda denilecek cinsten bir dostluğun hakkını sonuna kadar verebilen bunu sonuna kadar hak edebilen bir dost olmayı başarabilirim. En büyük temennim ve en büyük gayretim bu olacak. Bu Eylül ve 7 lerde de yine bir tesadüf daha var. Yani biraz da ben yakıştırıyorum galiba ama oğlumun doğumu aslıda 17 eylül olacaktı ama kerata yerinden bile kıpırdamayında 20 si oldu 25 i oldu 27 si oldu artık ultrason soru işareti göstermeye başladı bu bebek niye burda diyeeee ve doktor 30 unda sezeryanla alalım bunun başka yolu kalmadı dedi. Hala da aynı şekilde keyfine acayip düşkündür kendileri. İşte böyle 17 si çağrıştırınca Eylülün 7 siyle değinmeden geçemedim. Şu özel mesajlara geçtiğimizde seninle paylaşacak çok şeylerimiz olacak muhtemelen. Ben gerçekten iyi ve hakiki bir dinleyiciyimdir de. Seni daha yakından tanımayı çok istiyorum. Seni senden dinlemeye hiç bıkmadan usanmadan seve seve her daim hazır olacağımı da bir kez daha ve defalarca yinelemiş kabul et ve buna inan lütfen olur mu? Yaş olayın gelince, onarlı geçişler biraz garip geliyor 20 den sonra. Onun için yaklaştıkça ve bu seferki doğum gününde ne kadar hareketli bir durumda olursan ol, bu yüzden bu defa biraz daha bir tuhaf, biraz boş biraz dolu, ne kadar düşünsen de bir türlü bir yerlere sığdıramayacağın ve tanımlayamayacağın bir duygu seline hazırlıklı olabilirsin şimdiden. Büyük ihtimalle farklı olmayacak. Ama korkma, biraz buruk, biraz tebessüm, biraz kaygı, ama sonuçta ılık ve yumuşak bir duygu. Eylül Başakcım sanırım sen böyle 29 yaşında falan olunca genellikle 20 25 yaşları arasındaki cici bayanlara hep ablalık yapmaya alışmışsın sanırım. Gerçi bu biraz da senin yaşından falan değil, sahiplenici kol kanat gerici belki de biraz anaç ruhundan kaynaklanan bir şey gibi geliyor şu ana kadar ki yazışmalardan yaptığım tahlile göre. Ama üzgünümmmm canımmm, Tahtın sallanıyor şimdi dikkat et lütfennnn. Şaka bir yana sanırım sen 83 lü falansın galiba. Oğlum 93 doğumlu. On yaş var yani aranızda.

ayyy şimdi bir de ablam var öyle miiçok teşekkürler candan ablacım...
vala mest oldum okurken yazdıklarını.. kocaman delikanlı olmuş yaaa..
maşallahh hem dost hem de abla bulmak zor bu devirde..evet ben de
artık yeri gelince abla oluyorum..ama ablam diyebilceğim pek kimsemde yoktu
iyi oldu gelişin,hoş geldin öyleyse....yalnız bir şey farkettim..sanırım bursalısın..bursa ya
bir hayranlığım sözkonusu..çok iyi bir dostum,iyi bir abim var..şimdi de abla sahibi oldum..
tafavukun böylesi:))) ben 82 liyim bu arada.

Süperrr. Senin profiline bakmadım ben sen nerelisinnnn veya nerelerden yazıyorsun İst. sanırım. Ne güzelll artık bir abla bir de abi ziyareti yaparsın bu yaz şöyleeee bir. Ay seviyorsan Uludağa gideriz piknik yaparız. Bizde kalırsın. Gece sabahlarız mutfaktaaa. Bizim kızlar gelince öyle oluyor heppp. Delikanlı da ne delikanlı bir gör. Allah herkesin evladını bağışlasın. Birgün senden de teyze oluyorsunnnn müjdelerini alırım inşallah. 1.85 boy bir o kadar da kilo 45 numara ayaklarrr kocaman ayakkabıları korkarsın görsennn. Kendini görünceye kadar foto da paylaşırız zaten ileride. Yakışıklı da kerata. Ben de yaşımı söylüyeyim bu arada ben de şunun şurasında 46 yaşındayım canım öyle çok değilll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…