:( Bir Gün Babamızın Resmi De Ölür (Mutlaka Okuyun derim...)

aynen sadece babalarımızın değil yanımızda bizimle olan hiçbirşeyin kıymetni bilmiyoruzz.. kaybettiğimizde ahhlar vahlarr başlıyor ama nafile.. giden gitmiştir..
ölüm hakta ayrılıklar insanı çok yoruyor..

okurken gözlerim doldu. zor tuttum kendimi inan. mekanı cennet olsun babanın. kıymetlerini bilmiyoruz babalarımızın

Babamız bir gün gerçekten ölür, ama biz, onun ölümünü bile birden değil parça parça kavrarız. Eve geç kaldığımızda duyduğumuz tedirginlik, yerini garip bir boşluğa bırakır mesela;Annemiz, babanız duymasın demez olur. Ütü masasında eksik bir giysi vardır artık. Sabahları ceketini tuttuğumuz telaş, akşamları kapısını açtığımız yorgunluk bizi terk etmiştir. Yaşarken bir alışkanlığa kurban giden babamızı, öldüğü günden sonra tekrar toplamaya, bir arya getirmeye başlarız. Onun, yırtık bir resim gibi günlerimizin şurasına burasına dağılmış ne çok yüzü varmış meğerse. Haber izleyen, kızan, surat asan bıyık altından gülen baba yüzlerinin hepsi de neredeyse bir tek kavşakta birleşmektedir ama.....

duygularıma o kadar tercüman olmuşsun ki ; belki benim gibi olan bir çok insanın duygularına da.. 3 ay önce kaybettim babamı,birden,aniden.. ben parça parça bile kavrayamıyorum hala. olmuyor bir türlü,inanamıyorum ama Allah'tan geldik,Allah'a gideceğiz. tek yapabileceğimiz dua,mekanları cennet olsun inşh,tüm babaların...

daha cok yeni zamanla kavrıyorsun!zamanla alısıyorsun!zamanla adını duydugunda için acımıyor çok fazla sadece ahh diyip bir tebessüm beliriyor yüzünde.. anılar hatıralar beliriyor zihninde .. sesini unutuyorsun.. resimler olmasa şeklini şemalini bile unutursun ama iyiki o resmler var.. Allah rahmet eylesin.. mekanları cennet olsun.. bende 13 sene önce yaşadım amaalıştım..

cokkk fena oldum yaa..

benn cok üzdüm canimmin ici ciyerm babacimi o kadar pismanim ki icim kan agliyor.. ergenlikti falandi filandi geldi gecti o günler ama pismanligim gecmiyor artik kiymetini cokkk iyi anladim, birsey istese bir öf bile demiyorum ki saten normalide bu, hep güler yüz göstermeye calisiyorum, mutlu etmeye ugrasiyorum ufak tefek hediyelerle, bir nasilsin babacim bile yeterli aslinda mutlu etmeye babalarimizi..

keske zamani geri alabilsem ses tonumu bile yükseltmeseydim babama karsi

ALLAhim uzun ömürler versin babalarimiza, babalarini kaybedenlerinde basi sagolsun,..hic kimse, hic bir ask yerini alamaz onlarin.

aminnnn.. evet hiç birşey dolduramıyor gidenlerin yerini..

benim duvarımdada resmi var babamın ilk kez böylesine dikkat ettim yüzüne yaşarken ne kadar uzakmışım dedim ellerine sağlık çook güzel anlatmışsın ağlattın beni başın sağ olsun canım

benim duvarımdada resmi var babamın ilk kez böylesine dikkat ettim yüzüne yaşarken ne kadar uzakmışım dedim ellerine sağlık çook güzel anlatmışsın ağlattın beni başın sağ olsun canım

sağolll.. Rabbim yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…