Makara & Kazen
Bankaya gittim.
Bayana gittim bi havale yapicaktim dedim.
Tüm bilgileri verdim.
Isim IBAN NO Miktar Sebebi
Ama olmadi !
Bayan dedi ki iban no'su yeterli degil.
Bu bilgileri nerden aldiniz diye sordu.
Internetten kisisel bir kampanya diyebilirim dedim.
Hayir dedi iban no'su yeterli degil.
BIC numarasi da gerekiyormus dedi.
Olmadi yapamadim
Biri beni Pro yapabilirse özel havale ile parasini gönderirim arkadaslar gercekten.
35TL 20 ne ki bu hayir karsiliginda.
Suan cok üzgünüm.
O kadar hevesli gittim bankaya.
kredi kartı oluyor mu
Ben de bankaya gitmeyi planlıyordum lakin bu bilgiler kafamı karıştırdı.
PTT miz öyle kalabalık oluyor ki, bu saatten sonra oradan havale şansım da kalmadı gibi.
Banka Adı, Şubesi ve istenen kodlarla ilgili açıklayıcı bilgilere ihtiyacımız var.
Yetkililerden bu bilgileri alabilirsem çok mutlu olacağım. Sevgiler...
Aslında organize olup bir başlık olarak başvuru yapsanız çok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Misal Pro üyeler Pro üye grubu olarak yapabilir bunu veya takıldığı bir başlıkta olabilir.
ben ödemeyi yaptım.
makbuzu mail attılar.
baska bi üyeye hedaye etcedim.
şimdi napcam ?
Ay ben delirecaaam
Sevgili KK bayanlari yurt disinda oldugum icin kredi kartim, pay palim, internet hesabim olmadigi icin, bankadan da bana 'BIC numarasi lazim böyle olmaz' diyip sirt cevirdikleri icin suan cikmazlardayim.
TRden bir kk üyesi benim adima karti alabilir mi? Kargo ücretini Kart ücretini kurusu kurusuna ödeyecegime sööözzz veriyoruuum
yaGmurluk düsünüyoruum düsünüyoruuum nasil yapabilirim diyeee.. :44:
Ay ben delirecaaam
Sevgili KK bayanlari yurt disinda oldugum icin kredi kartim, pay palim, internet hesabim olmadigi icin, bankadan da bana 'BIC numarasi lazim böyle olmaz' diyip sirt cevirdikleri icin suan cikmazlardayim.
TRden bir kk üyesi benim adima karti alabilir mi? Kargo ücretini Kart ücretini kurusu kurusuna ödeyecegime sööözzz veriyoruuum
yaGmurluk düsünüyoruum düsünüyoruuum nasil yapabilirim diyeee.. :44:
BIC numarasını sana yarın vereceğim.
Yurtdışına kargo yolluyoruz ama parfumu yolluyamıyoruz zira o zaman kargo parası zaten kart bedeli kadar tutuyor bu sebeple posta olarak çok kibar bir zarfımız var onla kartınızı yolluyoruz.
Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?