• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harbi kız sen hemde editorsun neden senin kartın yok ?

Demekki bu zamana kismetmis, böyle olmasina daha cok sevindim ama simdi :=)
Editör örnek olmali derler bide, hemen alayim hemen :))
Basvurumu yaptim..

:26::26::26::26::26::26::26::26:Patron guruplara dahil olmak için havaleyi yapıp başvuru formuna dahil olduğumuz gurubun adını mı yazıyoruz yoksa bireysel başvuru şekilndeki de guruplara dahil ediliyor mu???:26::26::26::26::26::26::26:

:26::26::26::26::26::26::26::26:Patron guruplara dahil olmak için havaleyi yapıp başvuru formuna dahil olduğumuz gurubun adını mı yazıyoruz yoksa bireysel başvuru şekilndeki de guruplara dahil ediliyor mu???:26::26::26::26::26::26::26:

canım postaneden yapacaksan ;havaleyi yapıyorsun...sonra burda kazene bildiriyorsun:17:hem bilgilerini,hemde hangi gruba katılmak istediğini..:34:

Olucam canım benim....
Olmadı makara kukaranın gurubuna dahil olayım...
Yarın öğlenden sonram boş postaneye giderim rahat rahat yaparım posta havalesini...
İşten çıkıp postaneye gidene kadar kapanıyor bir türlü zaman yaratamıyordum ama yarın öğlenden sonram boş hallederim....

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Topiğimize de Bekleriz :16:
Evet bir grup adına yaparsanız başvuruyu iyi olur liste yapıyor makara az kaldı onların sandalye almasına !
Vallahi Çok Heyecanlıyım :46::46::46::46::46::46:

o zaman bende makaranın grbundan yapıyım basvurumu :52:
Yap Tabi :46::46::46::46:
Çok Az Kaldı :46::46::46:

Haydi Kızlar Biraz Daha Katılım :46::46::46:

bende varım makaramın grubunda :3: bu arada kazen proje şahane inşallah bollll destek olur :kkk:

bende uzun zamandır istiyordum,:31:ama kısmet bu projeye katılmakmış..:32:.
aynen ikizim bende uzun zamandır prolu olmak istiyordum hep :kkk: böylesi nasip oldu ve daha çok içime sindi :28: inşallah daha çok katılım olur :40:

iyi geceler gerçekten çok güzel bir uygulama bemn haziran 2012 anelerinin grubundayım pek az kişi var şimdi bende çıkacağım yarın arkadaşlara duyururum bende evden çıkamıyorum riskli bi gebelik yaşıyorum ama az kaldı bende pro üye olmak istiyorum en kısa sürede inşallah

böylesi kampanyalara hep destek tam destek :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
Katılmak için belirli bir süre varmı ? Kısa zamanda bende Makaranın grubundan katılıp, kart sahibi olup destek olmak istiyorum !

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Topiğimize de Bekleriz :16:

Vallahi Çok Heyecanlıyım :46::46::46::46::46::46:

Yap Tabi :46::46::46::46:
Çok Az Kaldı :46::46::46:

Haydi Kızlar Biraz Daha Katılım :46::46::46:

Ben hediye ettiğim kart için başvuruya yazmadım birşey ama az önce makaranın topiğine yazdım onlara dahil olmak için.:1:

Son düzenleme:
Gerçekten harika bir kampanya olmuş.

Bir kez daha sadece sohbet amaçlı kullanılan bir site olmadığını kanıtladı kadınlar kulübü...

Emeği geçenleri tebrik ederim:)

Bu arada ben de üç arkadaşımı prolu yapmak istiyorum ama kimleri?
Yani çok fazla tanımıyorum kimseyi fakat bana yazarsanız sevinirim, pro üye olmak isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum:)

Yeni geldim ve konuyu şimdi okudum.
Gruba katılmam yeterli oluyor mu, yani isim seçmeme gerek olmadan:kkk::kkk::kkk:

edit:1 arkadaşım tamam:)

Son düzenleme:
Bir süre foruma girmeyi düsünmüyordum aslinda.
Ama bu konuyu facebookta görünce corbada tuzum olsun istedim.
MakaraKukara'nin gurubundan katilmak istiyorum (yada her nasil bu cümle kurulmasi gerekiyorsa).

KKyi tebrik ediyorum. :kkk:

Son düzenleme:
cok güzel düsünülmüs :128:cok güzel bir proje olmus tebrik ediyorum :46:
biraz katkim olduysa ne mutlu bana :13::kkk::72:

Back