Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de canım edicim makaranın topişindeyim:)
Bu arada 3. arkadaşım tamam...
Teşekkürler
İşte Edi Kardeşliği
Çook Teşekkür Ederim Prensesimm
inşaallah canım...
İkiz81cim topiğe link atarak bu anlamlı projeden haberdar olmamı sağladığın için çok teşekkür ederim.
Avatarlardan kafamı kaldırmadığım için ne yazık ki kulübümüzün pek çok etkinliğinden bi haber kalıyorum.
e-postama bile 10-15 günde bir bakıyorum.
Sanırım sorulmuş bir soru lakin yanıtını göremedim canım. Bu projenin son katılım süresi var mı?
Katılım şartlarını okuduğum halde, sanırım gecenin bu saati olması itibariyle kafam basmadı.
İnşallah yarın ilk işim, katkıda bulunabilmek amaçlı işlemlerimi tamamlamak olacak.
bende destek olmak isterim fakat cuma gününden önce sipariş veremem bi vakit ve zaman var mı bunun için zaten bu ay pro kart üyeliğini düşünüyodumm.. Ama hayırlı bi işe vesile olmak beni daha çok mutlu eder.. Ne zamana kadar geçerli bi bilgi verirseniz sevirimm..
Teşekkürler :87:
Bu arada ilk başvuru yapan 20 Kişiye 60 TL değerinde parfüm hediye ediyoruz !
Makara & Kazen
Bankaya gittim.
Bayana gittim bi havale yapicaktim dedim.
Tüm bilgileri verdim.
Isim IBAN NO Miktar Sebebi
Ama olmadi !
Bayan dedi ki iban no'su yeterli degil.
Bu bilgileri nerden aldiniz diye sordu.
Internetten kisisel bir kampanya diyebilirim dedim.
Hayir dedi iban no'su yeterli degil.
BIC numarasi da gerekiyormus dedi.
Olmadi yapamadim
Biri beni Pro yapabilirse özel havale ile parasini gönderirim arkadaslar gercekten.
35TL 20€ ne ki bu hayir karsiliginda.
Suan cok üzgünüm.
O kadar hevesli gittim bankaya.
Kendin de Pro Üye Olabilirsin..bende düsünüyordum iyi olur bu ama sadece hediye etmekmi gereki yor. birine ilk pro kart için bu geçerli değilmi anlayamadım
Önce Başvuru Formu, Ardından Banka veya Kredi KArtı İle İşlem Yapabilirsinizödeme şeklini nasıl yapıyoruz kızlar
önce başvurumu yapmak gerekiyor kart için
yoksa direk kredi kartı ile alabiliyormuyuz anlamadım ben burayı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
2009 yılında pro kartı almıştım ama nasıl aldığımı hiç hatırlamıyorumm
Ciddimisin ya Bende senin yaptığın gibi havale yapıcam yani olmıcak anlamına mı geliyor bu :44:
Kredi kartım yok tek ödeme şekli havale benim için.Biri ilgilenirse çok sevinirim bu konuyla.
Bıc numarası nedir ?
Kendin de Pro Üye Olabilirsin..
Önce Başvuru Formu, Ardından Banka veya Kredi KArtı İle İşlem Yapabilirsiniz
Arkadaşlar Ben İnternet Üzerinden EFT İle Gerçekleştirdim İşlemimi..
İnternet Hesabı Kullanan Arkadaşlarım 3 Dk Bu İşlemi Gerçekleştirebilirler..
Bankaya veya Postaneye Gitmenize Gerek Kalmayacaktır..