• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:46::46::46::46::46::46::46::46:
İşte Edi Kardeşliği :16::16::16:
Çook Teşekkür Ederim Prensesimm :16::16:

Canım benim ben teşekkür ederim:)

Bu arada bir arkadaş bana adres ve telefon bildirecekti pro için.
Fakat gelmedi, ben de yanlışlıkla mesajları sildim.
O arkadaş bana döner mi?

edit:mesajım geldi, teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
inşaallah canım...:38:

İkiz81cim topiğe link atarak bu anlamlı projeden haberdar olmamı sağladığın için çok teşekkür ederim. :kkk:
Avatarlardan kafamı kaldırmadığım için ne yazık ki kulübümüzün pek çok etkinliğinden bi haber kalıyorum. :17:
e-postama bile 10-15 günde bir bakıyorum. :17:
Sanırım sorulmuş bir soru lakin yanıtını göremedim canım. Bu projenin son katılım süresi var mı? :40:
Katılım şartlarını okuduğum halde, sanırım gecenin bu saati olması itibariyle kafam basmadı. :31:
İnşallah yarın ilk işim, katkıda bulunabilmek amaçlı işlemlerimi tamamlamak olacak. :kkk: :kkk:

İkiz81cim topiğe link atarak bu anlamlı projeden haberdar olmamı sağladığın için çok teşekkür ederim. :kkk:
Avatarlardan kafamı kaldırmadığım için ne yazık ki kulübümüzün pek çok etkinliğinden bi haber kalıyorum. :17:
e-postama bile 10-15 günde bir bakıyorum. :17:
Sanırım sorulmuş bir soru lakin yanıtını göremedim canım. Bu projenin son katılım süresi var mı? :40:
Katılım şartlarını okuduğum halde, sanırım gecenin bu saati olması itibariyle kafam basmadı. :31:
İnşallah yarın ilk işim, katkıda bulunabilmek amaçlı işlemlerimi tamamlamak olacak. :kkk: :kkk:

canım bir tarih henüz verilmedi,ama nekadar çabuk olursa okadar iyi olur bence...:34:
bende seni tebrik ediyorum:38:

konuyu çok anlamadım ama,benimde erkek kardeşim engelli..her şekilde belgeleyebilirim...
bana da bu hediyeyi sunmak isteyen bir hemcinsim çıkarsa çok mutlu olurum..
şimdiden teşekkür ederim..

bende destek olmak isterim fakat cuma gününden önce sipariş veremem bi vakit ve zaman var mı bunun için zaten bu ay pro kart üyeliğini düşünüyodumm.. Ama hayırlı bi işe vesile olmak beni daha çok mutlu eder.. Ne zamana kadar geçerli bi bilgi verirseniz sevirimm..

Teşekkürler :87:

bende destek olmak isterim fakat cuma gününden önce sipariş veremem bi vakit ve zaman var mı bunun için zaten bu ay pro kart üyeliğini düşünüyodumm.. Ama hayırlı bi işe vesile olmak beni daha çok mutlu eder.. Ne zamana kadar geçerli bi bilgi verirseniz sevirimm..

Teşekkürler :87:

zaman belirtilmemiş canım

bende düsünüyordum iyi olur bu ama sadece hediye etmekmi gereki yor. birine ilk pro kart için bu geçerli değilmi anlayamadım

Makara & Kazen

Bankaya gittim.
Bayana gittim bi havale yapicaktim dedim.
Tüm bilgileri verdim.
Isim IBAN NO Miktar Sebebi

Ama olmadi ! :(

Bayan dedi ki iban no'su yeterli degil.
Bu bilgileri nerden aldiniz diye sordu.
Internetten kisisel bir kampanya diyebilirim dedim.

Hayir dedi iban no'su yeterli degil.
BIC numarasi da gerekiyormus dedi.

Olmadi yapamadim :(

Biri beni Pro yapabilirse özel havale ile parasini gönderirim arkadaslar gercekten.
35TL 20€ ne ki bu hayir karsiliginda.

Suan cok üzgünüm.
O kadar hevesli gittim bankaya. :5:

bende kart almak istiyorum bu gruplardan birine katılımak istiyorumm

Makara & Kazen

Bankaya gittim.
Bayana gittim bi havale yapicaktim dedim.
Tüm bilgileri verdim.
Isim IBAN NO Miktar Sebebi

Ama olmadi ! :(

Bayan dedi ki iban no'su yeterli degil.
Bu bilgileri nerden aldiniz diye sordu.
Internetten kisisel bir kampanya diyebilirim dedim.

Hayir dedi iban no'su yeterli degil.
BIC numarasi da gerekiyormus dedi.

Olmadi yapamadim :(

Biri beni Pro yapabilirse özel havale ile parasini gönderirim arkadaslar gercekten.
35TL 20€ ne ki bu hayir karsiliginda.

Suan cok üzgünüm.
O kadar hevesli gittim bankaya. :5:

Ciddimisin ya :53: Bende senin yaptığın gibi havale yapıcam yani olmıcak anlamına mı geliyor bu :44:
Kredi kartım yok tek ödeme şekli havale benim için.Biri ilgilenirse çok sevinirim bu konuyla.
Bıc numarası nedir ?

Herkesten destek bekliyoruz..
Özellikle devamlı sohbet ettiğimiz pro üye olmayan arkadaşlardan. :34:
şimdi ilk işim sohbet ettiğim alanlarda paylaşıma gitmek :34:

bende düsünüyordum iyi olur bu ama sadece hediye etmekmi gereki yor. birine ilk pro kart için bu geçerli değilmi anlayamadım
Kendin de Pro Üye Olabilirsin.. :34:
ödeme şeklini nasıl yapıyoruz kızlar
önce başvurumu yapmak gerekiyor kart için
yoksa direk kredi kartı ile alabiliyormuyuz anlamadım ben burayı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html

2009 yılında pro kartı almıştım ama nasıl aldığımı hiç hatırlamıyorumm :52::52::52::52:
Önce Başvuru Formu, Ardından Banka veya Kredi KArtı İle İşlem Yapabilirsiniz :34:
Ciddimisin ya :53: Bende senin yaptığın gibi havale yapıcam yani olmıcak anlamına mı geliyor bu :44:
Kredi kartım yok tek ödeme şekli havale benim için.Biri ilgilenirse çok sevinirim bu konuyla.
Bıc numarası nedir ?

Arkadaşlar Ben İnternet Üzerinden EFT İle Gerçekleştirdim İşlemimi..
İnternet Hesabı Kullanan Arkadaşlarım 3 Dk Bu İşlemi Gerçekleştirebilirler.. :34:
Bankaya veya Postaneye Gitmenize Gerek Kalmayacaktır..:kkk:

Cecenn evet arkadasim sorun cikti hatta orda ki bayan bana tip tip bakti bu ne gibisinden :41:

Makara bende internet hesabi yok.
Kredi kartim da yok.

Posta havalesi nasil olacak yurt disindan bir bilen var mi?

Kendin de Pro Üye Olabilirsin.. :34:

Önce Başvuru Formu, Ardından Banka veya Kredi KArtı İle İşlem Yapabilirsiniz :34:

Arkadaşlar Ben İnternet Üzerinden EFT İle Gerçekleştirdim İşlemimi..
İnternet Hesabı Kullanan Arkadaşlarım 3 Dk Bu İşlemi Gerçekleştirebilirler.. :34:
Bankaya veya Postaneye Gitmenize Gerek Kalmayacaktır..:kkk:

anladım canım teşekkürler :71:

Back