• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikte olsa bi faydamız olsun di mi :69:
yarın ilk işim , çok sevdiğim bi üyeye hediye olarak bi pro kart almak :69:
hepimiz engelli adayıyız :kkk:

Bugün Pro üyelere mail attım hiç burada hareket olmadı çok üzüldüm şimdi görüyorum ki yavaş yavaş gelecekler ......

cok guzel bir kampanya INSALLAH katilim fazla olur...
pro karti olmayan arkadaslarinda desteklerini bekliyoruz...
simdiden tessekurler...:16:

Hımmm sohbet ettiğim topiklerin çoğu kullanıcısı pro üye, bir guruba dahil olayım ben de bari...
Süper etkinlik patron...
Ellerine, yüreğine sağlık, katkı yapmamıza vesile oluyorsun ya helal sana....

Benim henüz pro kartim yok, almayi da düsünmüyordum taa ki bu faydali konuyu okuyana dek..
Patron senin gibi duygu insani yok net aleminde,
bizlere güzel vesileler doguyor degerlendirmek kendi elimizde..

Katilimlarin artmasini umuyoruz
::

Parfümümü isterim..:17:

nasıl yapıcam şimdi ben bi arkadaşımı pro üye yapmak istiyorum :)

Ödemeyi yapıp hangi üye Pro üye olacaksa onun üye adını bize bildiriyorsunzu ve kart başvurusu yaparak açıklama alanına sizi nadınızı yazıyor üye adınızı yani bu kadar basit ! veya siz onun adına başvuru yapıp açıklama bölümüne onun üye adını yazmanız yeterli !

sende pro üye olsana canım...:38:

Olucam canım benim....
Olmadı makara kukaranın gurubuna dahil olayım...
Yarın öğlenden sonram boş postaneye giderim rahat rahat yaparım posta havalesini...
İşten çıkıp postaneye gidene kadar kapanıyor bir türlü zaman yaratamıyordum ama yarın öğlenden sonram boş hallederim....

Benim henüz pro kartim yok, almayi da düsünmüyordum taa ki bu faydali konuyu okuyana dek..
Patron senin gibi duygu insani yok net aleminde,
bizlere güzel vesileler doguyor degerlendirmek kendi elimizde..

Katilimlarin artmasini umuyoruz
::

Parfümümü isterim..:17:

harbi kız sen hemde editorsun neden senin kartın yok ?

Olucam canım benim....
Yarın öğlenden sonram boş postaneye giderim rahat rahat yaparım posta havalesini...
İşten çıkıp postaneye gidene kadar kapanıyor bir türlü zaman yaratamıyordum ama yarın öğlenden sonram boş hallederim....

süpersin canım arkadaşım....:48:

Olucam canım benim....

Evet bir grup adına yaparsanız başvuruyu iyi olur liste yapıyor makara az kaldı onların sandalye almasına !

Back