• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde pro kartım elimde fakat nasıl aktifleştiricem...Kazen isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. yazısıyla karşılasıyorum....

benimde pro kartım elimde fakat nasıl aktifleştiricem...Kazen isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz. yazısıyla karşılasıyorum....

Kırmızı Olmadan Nasıl Pro Kartınız Elinizde İnanın Orasını Anlamadım..
Kazen'e de Özel Mesaj Hakkı Olmayanlar Bile Mesaj Atabiliyor Siz Nasıl Atamıyorsunuz Onu da Anlamadım..

Kazen Bizi Aydınlatır mısın ?
Ben mi Yanlış Biliyorum ?

Kırmızı Olmadan Nasıl Pro Kartınız Elinizde İnanın Orasını Anlamadım..
Kazen'e de Özel Mesaj Hakkı Olmayanlar Bile Mesaj Atabiliyor Siz Nasıl Atamıyorsunuz Onu da Anlamadım..

Kazen Bizi Aydınlatır mısın ?
Ben mi Yanlış Biliyorum ?

\
Vetman'dan lens alip kart sahibi olmus olabilir bana ozel mesaj atmasi icin oncelikle beni arkadas olarak eklemesi gerekiyor : )

Pro üyelik başvurumu yaptım ve yönergeleri izleyerek, kart üceretini PayPal üzerinden ödemek için bilgilerimi girdim.

Ancak yaklaşık 10 dakikadır işlem devam ediyor görünüyor. Bu nedenle PayPal sayfasını da kapatamıyorum.

Dön baba dön durumu..

Normal midir? Hazır ekran dönüyor 2 tek atıp öyle mi geleyim?

not: Bir tek bu konu açık olduğu için, içerik olarak alakasız oldu bu mesaj. Ama seçenek bırakmamışsınız. Hayatımda ilk defa Pay Pal kullandım, pişmanım hakim bey.

Son düzenleme:
Pro üyelik başvurumu yaptım ve yönergeleri izleyerek, kart üceretini PayPal üzerinden ödemek için bilgilerimi girdim.

Ancak yaklaşık 10 dakikadır işlem devam ediyor görünüyor. Bu nedenle PayPal sayfasını da kapatamıyorum.

Dön baba dön durumu..

Normal midir? Hazır ekran dönüyor 2 tek atıp öyle mi geleyim?

not: Bir tek bu konu açık olduğu için, içerik olarak alakasız oldu bu mesaj. Ama seçenek bırakmamışsınız. Hayatımda ilk defa Pay Pal kullandım, pişmanım hakim bey.

Merhaba
Sanirim Paypal'da sorun olustu, guvenlik acisindan bir endiseniz olmasin Dunya'nin kullandigi bir arayuzdur. Bu arada odemeniz gerceklesmemis, zaten 2 odeme olsa geri iade etme hakkimiz var.

Buna ek olarak bu konuda bir yeni konu acayim ....

Back