- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
Ben PRO kart hediye ettiğim 3 kişiyi Makaranın ekibine yazdırıyorum.. Belki 2. sandalye tamamlanır
Çok Teşekkür Ederim..
Arkadaşlarımla Elele Verip İnşallah Tamamlayacağız ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben PRO kart hediye ettiğim 3 kişiyi Makaranın ekibine yazdırıyorum.. Belki 2. sandalye tamamlanır
biri bana yardım etsin havale yaparak pro kart almak istiyorum ama olmuyor
bankadan mı yapacaksın internetten eft mi yapacaksın ben yardımcı olmaya çalışayım canım nerede takıldın???
çok sağol canım ilgin için
internet bankacılığından havale yapmayı deniyorum ıban eksik diyor
:44::44::44:
tr 04 0006 7010 0000 0084 2187 24 iban numaramız bu burhan eğerci adına
şimdi sen internet bankacılığından eft yapmak istiyorum bölümüne girip
ıban no kısmına baştaki tr yazısını yazmadan sadece rakamları kopyala bakalım ne olacak
buradayım haber bekliyorum
ıban numarasını hatalı girdiniz diyor:44:
Bende bekliyorum,ödemeyi bende öyle yapıcam, neden sorun çıktıki ben şimdi çıkıcaktım..
Cevabı bekliyip öyle çıkıyıım bari..
Başına tr de ekledim oldu
tr yi yazmadanmı rakamları yazıyordunuz
şimdi bende güvenle gidebilirim...
şimdi form doldurucam demi
havaleyi bankadan yapacaksan havale ücreti alabilirler hevukcan tam bilemiyorum..
Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız eft yaparsan ücretsiz oluyor...
Burhan eğerci adına yukaraıdaki ıban noyu verince problem çıkacağını sanmıyorum canımcım...
çok sevindim hayırlısı olsun... Bankadan bankaya ıban yazma şekli değişiyor demekki bazılarında tr başlarında otomatik yazıyor çünkü...
sağol canım şimdi ne yapıcam form doldurucam demi başka ne yapmam gerek
ay ben sabırsız nickimş yazmadım forma:26:formu doldurun nickinizi ve ek açıklama kısmına adınızı yazmayı unutmayın ki eft ile eşleşsin... Eğer bankanız size mail attıysa ödeme dekontunuzu sizde bize mail atabilirsiniz...gerisi kargo beklemeye kalıyor...