• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba
Bende artık KK Pro kullanıcısıyım..
Ve atessizprenses sayesinde:))
Çok Teşekkür ediyorum duyarlılığına,ilgisine...
Buradan da teşekkürlerimi bildirmek istedim.
Burada olmak çooook güzell.!

biri bana yardım etsin havale yaparak pro kart almak istiyorum ama olmuyor:5::5::5:

bankadan mı yapacaksın internetten eft mi yapacaksın ben yardımcı olmaya çalışayım canım nerede takıldın???

çok sağol canım ilgin için:38:

internet bankacılığından havale yapmayı deniyorum ıban eksik diyor
:44::44::44:

çok sağol canım ilgin için:38:

internet bankacılığından havale yapmayı deniyorum ıban eksik diyor
:44::44::44:

TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24 iban numaramız bu burhan eğerci adına

şimdi sen internet bankacılığından eft yapmak istiyorum bölümüne girip
ıban no kısmına baştaki TR yazısını yazmadan sadece rakamları kopyala bakalım ne olacak
buradayım haber bekliyorum

tr 04 0006 7010 0000 0084 2187 24 iban numaramız bu burhan eğerci adına

şimdi sen internet bankacılığından eft yapmak istiyorum bölümüne girip
ıban no kısmına baştaki tr yazısını yazmadan sadece rakamları kopyala bakalım ne olacak
buradayım haber bekliyorum

ıban numarasını hatalı girdiniz diyor:44:

Bende bekliyorum,ödemeyi bende öyle yapıcam, neden sorun çıktıki ben şimdi çıkıcaktım..
Cevabı bekliyip öyle çıkıyıım bari..

ıban numarasını hatalı girdiniz diyor:44:

peki buradan kopyalayıp yapıştırmayı deneyelim o zaman tr kısmını almadan yine sadece numaraları işaretleyip ıban no kısmına yapıştırın birde öyle deneyelim...

Tr yi yazmadanmı rakamları yazıyordunuz :9:
Şimdi bende güvenle gidebilirim...

Bende bekliyorum,ödemeyi bende öyle yapıcam, neden sorun çıktıki ben şimdi çıkıcaktım..
Cevabı bekliyip öyle çıkıyıım bari..

havaleyi bankadan yapacaksan havale ücreti alabilirler hevukcan tam bilemiyorum..
eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız eft yaparsan ücretsiz oluyor...
burhan eğerci adına yukaraıdaki ıban noyu verince problem çıkacağını sanmıyorum canımcım...

Başına tr de ekledim oldu:46::46::46::46:

çok sevindim hayırlısı olsun...:46::46::46: bankadan bankaya ıban yazma şekli değişiyor demekki bazılarında TR başlarında otomatik yazıyor çünkü...

havaleyi bankadan yapacaksan havale ücreti alabilirler hevukcan tam bilemiyorum..
Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız eft yaparsan ücretsiz oluyor...
Burhan eğerci adına yukaraıdaki ıban noyu verince problem çıkacağını sanmıyorum canımcım...

çok sevindim hayırlısı olsun...:46::46::46: Bankadan bankaya ıban yazma şekli değişiyor demekki bazılarında tr başlarında otomatik yazıyor çünkü...

sağol canım şimdi ne yapıcam form doldurucam demi başka ne yapmam gerek

sağol canım şimdi ne yapıcam form doldurucam demi başka ne yapmam gerek

formu doldurun nickinizi ve ek açıklama kısmına adınızı yazmayı unutmayın ki eft ile eşleşsin... eğer bankanız size mail attıysa ödeme dekontunuzu sizde bize mail atabilirsiniz...
gerisi kargo beklemeye kalıyor...:34:

formu doldurun nickinizi ve ek açıklama kısmına adınızı yazmayı unutmayın ki eft ile eşleşsin... Eğer bankanız size mail attıysa ödeme dekontunuzu sizde bize mail atabilirsiniz...gerisi kargo beklemeye kalıyor...:34:
ay ben sabırsız nickimş yazmadım forma:26:

Back