• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başvuru formu yazan arkadaşlardan birşey rica ediyorum. Lütfen adresinizi tam olarak giriniz. Çünkü sizelre gönderilecek PRO KART ların elinize geçmesi buna bağlı. Adresinize sadece İstanbul yazarsanız haliyle kartınıza kavuşamazsınız. Haa Abdullah Gül / Ankara gibi tanınmış bir şahsiyetseniz o başka:37:

Bir de eğer verdiğiniz adres firma adresi ise lütfen işyerinizin adını da yazın. Merak etmeyin bu bilgiler gizlidir ve kimse ile paylaşılmaz. En kötü ben bir ara kalkıp çayınızı içmeye gelirim:37:

edit : Aman ha şaka yaptım çay vs içmeye gelmek yok :34:

ben beklerim...:17:

MakaraKukara'nın Ekibi İle Pro Oldum bende oldummm işte yaptımm ki bende kürklenmişim olmuşş kırmızı kırmızı sırıtıyorum YAŞASIN KK :52::32: :kkk::kkk::kkk::kkk:

MakaraKukara'nın Ekibi İle Pro Oldum bende oldummm işte yaptımm ki bende kürklenmişim olmuşş kırmızı kırmızı sırıtıyorum YAŞASIN KK :52::32: :kkk::kkk::kkk::kkk:

:kkk::kkk::kkk::46::46::46::46::46:
Çok Teşekkürler Canım..
Kürkünde Hayırlı Olsun..
Herkese Yakıştığı Gibi Sana da Pek Yakışmış.. :16::16::16::16:
Hadi İyisin, KAr da Geliyormuş :1: Soğuk Kış Günlerinde Üşümeyeceksin..:1:

2. Sandalyeyi Almamıza Ramak KAldı..:kkk:
Haydi Kızlar, Desteklerinizi Bekliyorum.. :46:

bir gülümseme bir hayat!:16:

ne kadar anlamlı bir başlık oldu gerçekten...:kkk:

hayatımızda nelere vermiyoruz 35 lira ama inanın çoğu alınacak bir sandalye kadar gülümsetmiyecek kimsenin yüzünü
gelin bizde destek olalım ...:kkk:

almışken de en iyisini alalım
aslında 10 kişi ile sandalye alınabiliyor ama biz çok amaçlı olsun istiyoruz çünkü onların bu özelliklere herkesten fazla ihtiyacı var...

arkadaşlar son bir kişi bekliyoruz çok amaçlı sandalye alabilmek için desteklerinizi esirgemeyin lütfen...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/495737-ask-dolu-15-cesur-yurek.html

35 adet kart ve parfum yola cikmistir !

Buyuk bir sans eseri parfum sayimiz kadar basvuru olmus bundan sornaki basvurularda parfum yollayamayacagimizi bildiririm .....

emegi gecen herkese tesekkur ederim..... listeler guncellensin kim ne yapmis bir bakalim /////

simdi odeme yapanlara barkod numaralarini ozel mesajla yolluyorum lutfen kargolarinizi takip edin aksi takdirde geri donen kargo icin bir kargo ucreti daha vermekteyiz !

Benim kafam karisti:37:

ben projeye katkida bulunmak istesem,

pro kart almak zorunda miyim?

ki alsamda isime yaramaz ki Avrupada:17:

kusura bakmayin lütfen,tekrar rahatsiz ediyorum ama Ask dolu 15 cesur yürege katilirsam yani Pro kart sahibi olabiliyor muyum??

sonucta ben zaten Avrupada ihtiyacim olmiyacaksada bari diger bir iki avantaj olsun,

ama herseyden önemlisi bir el uzansin....

kusura bakmayin lütfen,tekrar rahatsiz ediyorum ama Ask dolu 15 cesur yürege katilirsam yani Pro kart sahibi olabiliyor muyum??

sonucta ben zaten Avrupada ihtiyacim olmiyacaksada bari diger bir iki avantaj olsun,

ama herseyden önemlisi bir el uzansin....

onlarında 1 kişiye ihtiyaçları var zaten.:16:..süper olur bence...:52::52::52::52:

Bu arada bugun kart yollanan grubun yarısına barkod numarası verebıldım zira PTT 1ç sayfanın fotokopisini 2. sayfa olarak vermiş elimdeki liste yarım lütfen kargolarınızı sık sık takip edin ...

Evet okudum canim Tatlucadu konu acmis 1 kisi daha eksik diye:31:

Ek olarak 1 kişilik ödeme yapmak zorunda değilsiniz 2 üyemiz Yagmurluk ve Atessizprenmses kartları olmasına ragmen 3-4 kişilik ayrı ayrı bağış yaptılar.

Bilginize

Back