• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gülümseme bir hayat !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maalesef Kredi Kartı ile ödenirken ödemeler PayPal üzerinden bizim hesaplarımıza geçiyor. Banka da Paypal ödemesi için TL yi önce euro ya çeviriyor. Ve maalesef kur fazlasını da kart sahibine yansıtıyorlar. Ayrıca PayPal ödenen ücret üzerinden hesabımıza kesinti yaparak aktarıyor. 35 TL için sizden ortalama 37-38 TL alınıp bize 32-33 TL yatırılıyor maalesef.

O nedenle ödemelerinizde imkanınız varsa kredi kartını mümkün olduğunca kullanmamanızı rica ederiz :34:

Maalesef Kredi Kartı ile ödenirken ödemeler PayPal üzerinden bizim hesaplarımıza geçiyor. Banka da Paypal ödemesi için TL yi önce euro ya çeviriyor. Ve maalesef kur fazlasını da kart sahibine yansıtıyorlar. Ayrıca PayPal ödenen ücret üzerinden hesabımıza kesinti yaparak aktarıyor. 35 TL için sizden ortalama 37-38 TL alınıp bize 32-33 TL yatırılıyor maalesef.

O nedenle ödemelerinizde imkanınız varsa kredi kartını mümkün olduğunca kullanmamanızı rica ederiz :34:

Ben bunu bilmiyordum tabi,yaptım işlemi

Bu arada BEDD Teşekkür belgelerini sizler için de uygunsa şu şekilde düzenleyecek:

Teşekkür Belgesine sadece katılan grubun ismi yazılacak. Sitemizin Portalında Grup kalplenirken katılan üyelerimizin nicklerini o bölümde açıklayacağız.

Örneğin Portalda ;

Makara Kurara Topiği yazarken altında üye isimleriniz yazılacak. ( Makara Kukara Topiği 1 kalp almaya hak kazandı Darısı başınıza )

Sizce nasıl? 15 üyenin nickinin teşekkür belgesinde bulundurulması biraz karışıklığa yol açar diye düşündük

Son düzenleme:
Bu arada BEDD Teşekkür belgelerini sizler için de uygunsa şu şekilde düzenleyecek:

Teşekkür Belgesine sadece katılan grubun ismi yazılacak. Sitemizin Portalında Grup kalplenirken katılan üyelerimizin nicklerini o bölümde açıklayacağız.

Örneğin Portalda ;

Makara Kurara Topiği yazarken altında üye isimleriniz yazılacak. ( Makara Kukara Topiği 1 kalp almaya hak kazandı Darısı başınıza )

Sizce nasıl? 15 üyenin nickinin teşekkür belgesinde bulundurulması biraz karışıklığa yol açar diye düşündük

aaa belgedemi alacazzz çok güzelll :46::46::46::46::46::46::46:

topiclerin isimleri yazsa daha uygun olur gibi geliyor...:kkk:
makaracım tebrik ederim
:13:darısı bizim başımıza 10 kişi olduk son 5 kişiyi bekliyoruz heyecanla...:46:

15 cesur yürek olucaz inşallah bizde :1:

Örneğin Portalda ;

makaraaami tebrik ediyorum...:46::46::46::46:
evet sadece topik ismi yazmasi daha iyi zaten onemli olan yardimimizin dokunmus olmasi...:16:

konuyu çok anlamadım ama,benimde erkek kardeşim engelli..her şekilde belgeleyebilirim...
bana da bu hediyeyi sunmak isteyen bir hemcinsim çıkarsa çok mutlu olurum..
şimdiden teşekkür ederim..

bende bebek özlemi kedersizin grubundayım isteyene hediye kart gönderebilirim :46:

Elossa arkadaşımız, PRO kart hediye etmek isteyene talip olduğunu belirtmiş tatlım. Bilgilerine...

Örneğin Portalda ;

Bence de Topik İsmi Daha Uygun.. :31:
Beni Yalnız Bırakmayıp Bu Kampanyaya Katılan,
Makara Kukara Topiği Müdavimlerine Çook Teşekkür Ederim.. :16:
İyi ki Varsınız.. :nazar:

Arkadaşlar Ben Makara Kukara Topiğime Hale Üye Bekliyorum, KApımız Açık.. :34:
Çünkü 2. Saldalye Düşünüyorum.. İnşallah.. :16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ben Makara Kukara Topiğime Hale Üye Bekliyorum, KApımız Açık.. :34:
Çünkü 2. Saldalye Düşünüyorum.. İnşallah.. :16:

ooo rakibime bak sen:27::27::27:
tebrikler canım :7::7::7::7::7:
ben tamamlıyamadım sayıyı:50:

gönüllü üyeleri grubuma (BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERİN MEKANI)bekliyorum:42::42::42::42:

Son düzenleme:
ooo rakibime bak sen:27::27::27:
tebrikler canım :7::7::7::7::7:
ben tamamlıyamadım sayıyı:50:

gönüllü üyeleri grubuma (BEBEK ÖZLEMİ ÇEKENLERİN MEKANI)bekliyorum:42::42::42::42:

Rakip mi ? :1:
Sen Tamamlayamadı İsen; Biz Tamamladık..:34:
Ha Siz, Ha Biz Ne Farkeder ki ?
Yeter ki, Yardımlarımız En Kısa Zamanda Yerine Ulaşsın..:16:

Son düzenleme:
rakip mi ? :1:
Sen tamamlayamadı isen; biz tamamladık..:34:
Ha siz, ha biz ne farkeder ki ?
Yeter ki, yardımlarımız en kısa zamanda yerine ulaşsın..:16:
hee yaa rakip :1:dişli rakipleri severimm ben:7:

Tabikide farketmez canım ama madem bu yola baş koydum :)en azındna bir tane sandalye almaya vesile olmak isterim

hee yaa rakip :1:dişli rakipleri severimm ben:7:

Tabikide farketmez canım ama madem bu yola baş koydum :)en azındna bir tane sandalye almaya vesile olmak isterim

Farketmez, Vesile Olmak İstiyorum Dersen Topiğim Açık Herkese..
Buyur Gel..:42:

Son düzenleme:
Ne güzel bir ortam, şaşırtacak kadar içtenlik var, yardımlar için çabalar..

Herkesten Allah razı olsun.

Örneğin Portalda ;

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Back