Bir görümce sorunsalı siz olsaydınız ne yapardınız?

Okapi8090

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
62
0
18
35
Arkadaşlar iki görümcem var biri bekar biri evli.. bekar olan 50 li yaşlarında ve bu kişiyle zamanında çok sıkıntı yaşadım hoş arada yine yaşıyorum. Evli olanda önceleri çok iyiydi bana ancak bebek sonrası çok farklı bir kişiliğe döndü açıkçası samimiyeti yitirdik yani. Ben ne zaman kayınvalideme gitsem ya da onlar gelse ben bir kere doğru düzgün yanımda oturduklarını hatırlamam hep uzak otururlar. Dün gittigimizde evli olanda gelmişti kv ikisi da yan yana oturuyor hep daha önce geldiğinde de öyle yapmıştı. Sizinde böyle gorumceleriniz var mı

Benim de iki bekar görümcem var.biz gittiğimizde bı bakıyorum diğer odaya geçip TV izliyorlar.hic davet falan edip hadi sende gel demezler.bu arada öyle her haftada gitmeyiz iki üç ayda bir gideriz.bu bana çok tuhaf gelir misafiri bırakıp içeride TV izlemek.sizinki biraz saçma olmuş ama illa hepiniz aynı koltukta mi oturacaksiniz

Aynı koltukta diye değil şunu soylemek istedim yani uzak otururlar mesafeli gibi

e anne baci yanyana oturuyorlar bundan dogal ne var? kaldi ki konuscaak konunuz da yok siz 35 o 50, siz bebek muhabbeti o cocuksuz. alinmayin böyle seylere. siz annenizin evine gidince yengenizle mi oturursunuz annenizle bacinizla mi? yengeye selam sabah bitti gitti yani, ben ortada sorun göremedim

İdeal görümce bence.
Benim de erkek kardeşim var, muhtemel görümceliğim böyle olur diye düşünüyorum, yakın davransan dert uzak davransan dert baksana hiçbir şekilde yaranamıyor insan.

Hayır konu sahibini ve bebeğini kıskanıyor herkes kötü kalpli gorumceler

Önceki konularınıza göz gezdirdim de sürekli akrabalarınızın size olan uzaklığı hakkında konular açıp durmuşsunuz. Bence bir işe girin kafanız meşgul olsun. Sürekli akrabalarla aşırı bir samimiyet istiyorsunuz bence bu çok yorucu. Kendi hayatınıza odaklanın artık iş bulun hobi edinin vs

Valla anlattiginizda sorun yok disardan biri gibi okuyun farkedeceksiniz.

Kkya 4 yıldır üyeyim ilk başlarda çok sorunlu kv, görümce konuları okurdum. Şimdi yerini buluttan nem kapan pembiş gelin konuları aldı. Ülkedeki yeni nesil gelinlerin önemli bir kısmını terapiye mi soksak ne yapsak? Bu hal hal değil. Her gün daha saçma bir gelin konusu okuyorum şu sitede.

Edit: aaa bu üyeyi konularına bakınca hatırladım. Görümcesi doğum gününde yeğeniyle foto çekildi diye sinir krizi geçiren üyeydi (sadece foto çekildi sosyal medyaya atmadı). Bu üyeye terapi yetmez yatarak tedavi lazım.

İdeal görümce bence.
Benim de erkek kardeşim var, muhtemel görümceliğim böyle olur diye düşünüyorum, yakın davransan dert uzak davransan dert baksana hiçbir şekilde yaranamıyor insan.
Görümce olmakta zor benim de erkek kardeşim var uzak olsan ''görümcem bize mesafeli arayıp sormuyor'' derler 1 2 arasan ''çok arıyorlar'' derler işimiz zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…