• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİR GONCA'nın İSYANI..!

41 ziyaretçi var:1:haftada 1 gün seçelim kk'ya girmeyelim o günü mune hanım eşine ayırsın:34:

Rabbim nazarlardan korusun:nazar:

abla sen kürkünü bana ödünç ver git,bak eşin isyanlarda ama olmaz :6:

buralar benden sorulsun biraz :9:

( fırsatları hiç kaçırmam :9::27:)

Doğru dedin bbilim okuyor valla:ssz: yok yani alsa karşısına karıcım bak ben seni özledim dese anlayacağım, bu eylem niye:51:
Nasıl keyifleniyor destek mesajlarını okudukça:kkk:

dikkatinizi çekememiş demekki bence bu hemen dikkatinizi çekmeyi başardı tebrikler enişte..:46::46:

uslu durucağız mune söz:nazar::1:

Mune ziyaretçi sayısına bak, biz geri çekilelim bari enişte çarşıyı falan topladı sanırsam:44:

Doğru dedin bbilim okuyor valla:ssz: yok yani alsa karşısına karıcım bak ben seni özledim dese anlayacağım, bu eylem niye:51:

Ama adamcağız söylemeye calısmış :1:

Her söylediğinde sen ona Bdv karıştı :D Siyaset karıştı demişsin.

Sanırım biraz uslu durmamız lazım :D

Ben kendi adıma konuşayım
Çok usluyumdur :17: ağzım var dilim yok adeta :6:
Sadece geyikte bulunurum , canım sıkılınca da kavga yapmam gider oyun oynarım :55:
İnanmazsanız bkz : ceza puanım :23::1:
Ne Mune Hanım'ı ne de başka birini meşgul etmiyorum

Saygılar,
Çekirge :122:

Demi yani enişte de hem suçlu hem güçlü ..
Hem keman çalmak istiyor,hemde özlemini dile getirmiyor oldumu yani şimdi :52::52:

Keske en basta yapsaymis,bak sana ziyaretci akinina ugradi topik.Dikkat cekmek icin bundan daha iyisi olamazdi heralde:24:

ziyaretçi sayısı 158 oldu :53:

nasıl toplandı bu kadar kişi,enişte taksimdeki direnişçileri de buraya mı çağırdı nedir :52:

Sakın eşim eşlerinizi eyleme davet maili atmış olmasın, 78 ziyaretçinin biri benim eşim, geri kalan 77si benim eşim tarafından kışkırtılan kocalar olabilir, ayyyy adamlar aktivist oldu:kkk:

176 ziyaretçi olmuş kesin eşlerimize mail falan atıp çağırmış olmasın:1:

Son düzenleme:
erkek dayanışması:55:.... bi de sıfatı gonca olarak değiştirmişler....:23:

Sakın eşim eşlerinizi eyleme davet maili atmış olmasın, 78 ziyaretçinin biri benim eşim, geri kalan 77si benim eşim tarafından kışkırtılan kocalar olabilir, ayyyy adamlar aktivist oldu:kkk:

200 olacak nerdeyse,sanirim hükümet düsecek:ssz:

Son düzenleme:
Back
X