Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyi akşamlar kızlar kim ne yazmış nereye yazmış anlayamadım kaçırdığım bir yer mi oldu ki merak ettim ben bugün hep buralardaydım çeneem de düşmüştü ama kimsecikler yoktu beni okumaktanbaygınlık gelmiştir sizlere herhalde

nasılsın canım...oku oku bitmedi valla bugün sizi

hıh bettyim geldi gelmezseniz gelmeyin bayan deasy trapper sevilim ..............hıh............

tatlım bir çenem düşmüştü ki sormaşutarafagitti şutarafagitti gitsin canım sıkılıyodu sohbet ettik valla oh rahatlıyo insan yazışınca akşam da temizlik yaptım yeni bitti yine pc nin başına geçtim :enbuyukkk::enbuyukkk:

ohhhhhhhh eline sağlık semafatihcim ben de yarın yapacağım temizlik...

burdayım kuşummm........tel geldide.....nasıl keyfin miden bulanıyomu.....

'Tüp bebek'te yenilikler
ANKARA (İHA) - Tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmak isteyenler için devlet bir dizi değişiklikler yaptı. Daha önce 40 olan yaş sınırı, 23-39 aralığına çekilirken deneme sayısı da yeni mevzuata göre 2 olarak belirlendi.

Çalışma hayatına bir dizi yenilikler getiren Sosyal Güvenlik Yasası, tüp bebekte de düzenlemelere gitti. 1 Ekim'den itibaren yürürlüğe giren yasa tüp bebekte deneme sayısını değiştirdi.

Zekai Tahir Burak Doğum Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Muammer Doğan, tüp bebek denemesinin 3'ten 2'ye indirildiğini belirterek, hastanın ilk denemenin yüzde 30'unu, ikinci denemenin de yüzde 25'ini 'katılım payı' olarak ödeyeceğini söyledi. Doğan, ayrıca tüp bebek isteyenlere 3 yıl evli ve bir yıl çocuk sahibi olamama şartı getirildiğini, tüp bebek uygulamasından yararlanabilmek için kadının yaşına da sınırlama getirildiğini kaydetti.
Devletin, tüp bebek sahibi olmak isteyen ailelere destek verdiğini ifade eden Doğan, "Prim gün sayısını 900 gün ödemiş olması ya da sistemin içinde 5 yıldır çalışıyor olması gerekiyor" dedi.

alıntı

ya not giriyorum benn ara da bakıyorum böle işte canlarımm

bu haberide az önce okudum paylaşıym dedimm belki dikkatinizi çeker

ya aşkım midem şöyle kalkmıyo o geçti de yemeklerden bulanıyor.....yemek düşününce bile kusasım geliyor.....

aşkım ben daha önce okumuştum bunu ve size de söylemiştim.maalesef böyle zorlaştırdılar işte........

kızlar iyi akşamlar...
ben geldim ama kimse yok:1no2:
gene gündüz vardiyası kaldı bize desenize-tatlicadiarzu-

saol paylaşımın için canım kızlar ben bunaldım bu milletten ya bir yere gezmeye gidiyorum ilk soru bebek yok mu yok diyince bide daha soru niye yok beceremiyonuz mu sinir oluyorum bir daha gezmelere gitmiyecem o olucak ne yapmalıyım bu sorulardan bunaltı geldi artık bugün yine gezmeye gittim şak karşımda yine aynı soru uffffffffffffffffff bu milletin merakı beni çıldırtıyo

X