Bir geyik topiğim olacak dedim .. Yaptım oldu : )

Topik ayrımımı yapıonn bee nohutkafa:KK1:Hamilemisinnnn ses ver bakimm:KK14:

Mavoşum zeynom bütler sınavlar bilmemneler derken geceleri takılıom bi kkda o zamanda kmse olmuyo:KK5:mEmlekete geldim şimdi:KK16:

niye kızımmmm acukda benim topiğim canlansın:KK57:

nasıl kuzum sınavlar ne alemde:KK14:

çok şükür canım yaaa nasıl olsun işte ..
kardeşcezim geldi bugün mutluyum...
sen geçenlerde mapısdaydın demiiii:KK52:
niye banlandınkiii:KK51:
Hee 1 günlük ceza aldım üyelik tarihimde ilk defa uyarı aldım :) Dini yorum yapmıştım, o yüzden.

Topik ayrımımı yapıonn bee nohutkafa:KK1:Hamilemisinnnn ses ver bakimm:KK14:

Mavoşum zeynom bütler sınavlar bilmemneler derken geceleri takılıom bi kkda o zamanda kmse olmuyo:KK5:mEmlekete geldim şimdi:KK16:

Yok kız bebiş falan. Topik ayırmıyorum da, biraz da buraya renk gelsin istedim topik öksüz kalmış:KK31:

Hee 1 günlük ceza aldım üyelik tarihimde ilk defa uyarı aldım :) Dini yorum yapmıştım, o yüzden.

Yok kız bebiş falan. Topik ayırmıyorum da, biraz da buraya renk gelsin istedim topik öksüz kalmış:KK31:

düşünceli arkadaşım benimmmmm:KK19:

bende yediydim öyle bi ceza bi zamnlar ..
o gün bugündür kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyom valla:KK51:

düşünceli arkadaşım benimmmmm:KK19:

bende yediydim öyle bi ceza bi zamnlar ..
o gün bugündür kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyom valla:KK51:

Sevdiğim insanlar yanlış yolda ilerliyorsa, isterse üyeliğim iptal olsun susmam.

Ceza alacağımı bilerek yaptım zaten. En azından içim rahat, çünkü vazifemi yaptım.

niye kızımmmm acukda benim topiğim canlansın:KK57:

nasıl kuzum sınavlar ne alemde:KK14:

Canlansın tabe:KK51:İyiydi yaa 1. dönemi temizledim çok şükr :KK51:inşallah:KK16:

Tüh bende teyze olcaz die heveslendiydim:KK19::KK19:Hayrlısı olsun canım:KK16:

tanıtayım kızlar evliyim çalışıyorum hamileyim kızım olacak nasipse inşallah

kız ben kocasız evde duramıyorum korkuyorumm:18: 3 gündür anneme gidiyorum onlar da başka semtteler zahmetli oluyor yani. Bu akşam evime gidip kalcam tek başıma bol bol dua ederek.

ben tek kalabiliyorum alt katta kayınvaldiem var korkmuyorum ama sende lambanı açık tut başka odanın dua et bişeycik olmaz allahın izniyle

merhaba kızlar bende gelebilir miyim?
yeni gördüm bu topiği geyik deyince bende daldım içeri :KK9:

yeni gelen tüm arkadaşlarıma öncelikle hoşgeldiniz diyorum:KK16:

inşallah güzel dostluklar paylaşımlarımız olur:KK16:

günaydın kızlar haftanın son günü de olsa yarın çalışıor olmak sinir bozucu :)

hayırlı cumalar

selam kızlarrr evde misafirim olduğu için bu aralar topiğime bakamıyorum pek:KK14:

nasılsınız bakalım :KK34:

X