Bir geyik topiğim olacak dedim .. Yaptım oldu : )

daha erken kasma kendini olmaz diye:KK20:
23devirdim 4 senelikte evliyim 3 yaşındada oğlum var ben herşeye erken başladım ama huzurluyum kafam rahat çok şükür:KK51:

Evet canım olacağına inancım tam ama beklemek ölüm gibi,çok üzülüyorum,neyse bakalım :KK31:

İyi yapmışsın canım,Rabbim huzurunuzu bozmasın :KK16:

ahh konya ahhhh ne anılarım geçti orada sevdiğim bi şehirdir:KK42:

bende evliyim 23 biiti koca bitiyo sandım erkenden evlendim :KK1: ama çok şükür mutluyum huzurluyum...

denizliliyim aslen istanbulda yaşıyorum:KK14:

güzeldir benim memleketimmmmmmmmm :82:
bitiyo sandım diii :KK53: :KK53: peki bir mesleğin var mı kızçem aman :nazar:: değmesin
bende bu sene denizliye kazanmıştım ünv. olarak ama gitmedimm :KK14:

Evet canım olacağına inancım tam ama beklemek ölüm gibi,çok üzülüyorum,neyse bakalım :KK31:

İyi yapmışsın canım,Rabbim huzurunuzu bozmasın :KK16:

amin.. hiç kimsenin evinden eksik omasın huzur... eeee anlat kendini naparsın nedersin kimsin kimlerdensin:KK1:

güzeldir benim memleketimmmmmmmmm :82:
bitiyo sandım diii :KK53: :KK53: peki bir mesleğin var mı kızçem aman :nazar:: değmesin
bende bu sene denizliye kazanmıştım ünv. olarak ama gitmedimm :KK14:

konya selçuklu üniversitesi hukuk fak. 1 sınıftan terkim canım:KK24:

Anasılar biraz sorun çıkardı onun haricinde güzel ve kısaydı:KK5:Senin terminatör oğluşun nabar eder? Öp benim için
:KK16:

napsın oda tam gaz terminatörlüğe devam işte:KK53:

niye kızzz naptı kaynananlar:KK51: üzülmeeee daha ne vakitler geçirirsiniz beraber:KK76:

napsın oda tam gaz terminatörlüğe devam işte:KK53:

niye kızzz naptı kaynananlar:KK51: üzülmeeee daha ne vakitler geçirirsiniz beraber:KK76:

Buraya gelmesine bozuldular sıkıntı çıkardılar amann neyse:KK19:Canımmm ben bi kahvaltı hazırlayıp gelim öptüm:KK54:

X