Bir geyik topiğim olacak dedim .. Yaptım oldu : )

24 yaşındayım evliyim canım 7 aylık.

Biz başka topikten tanışıyoruz o yüzden görmedin :)

Çalışıyorum bir de. Sen?

hımmm anladımmm cnm..
ben 26 yaşındayım,İst'da oturuyorum 1,5 yıllık evliyim..
pozitif,neşeli,samimi ve sıcakkanlı bi yapım vardır,yeni kişiler tanımayı severim karşılıklı olduğu müddetçe..
5 sene bankada çalıştım sonra evlilik tazminatımı aldım çıktım :KK1: şimdi tekrar başka bi iş arıyorum bende

hımmm anladımmm cnm..
ben 26 yaşındayım,İst'da oturuyorum 1,5 yıllık evliyim..
pozitif,neşeli,samimi ve sıcakkanlı bi yapım vardır,yeni kişiler tanımayı severim karşılıklı olduğu müddetçe..
5 sene bankada çalıştım sonra evlilik tazminatımı aldım çıktım :KK1: şimdi tekrar başka bi iş arıyorum bende

Memnun oldum :KK34:

günaydın kızlar.. güzel haftalar dilerim..

evimde internet olmadığı için kk'ye giremedim.. hepiniz iyisinizdir umarım..

Son düzenleme:
yeni bir haftadan günaydınlar herkese

birgünde dinleniyormuyuz yoksa daha çokmu yoruluoruz anlamıyorum

yeni bir haftadan günaydınlar herkese

birgünde dinleniyormuyuz yoksa daha çokmu yoruluoruz anlamıyorum

günaydın cnm,
valla hafta sonundan bahsediyorsan daha çok yoruluyoruz yok bu işi yapayım yok şu işi yapayım derken hafta sonu çobuk geçiyor maalesef.. ama ben bu hafta sonu hep yattım uyudum uyandım güzel geçti :KK16:
bugün pazartesi ye sabahtan beri baya yoğunum allah sonumu hayır ettin.:26:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım ben yorucu bi dönemdeyim fazla gelemiyorum ama çarşambadan sonra heppp burdayımmmm:KK34:

selam kızlar nasılsınız bakalım ben yorucu bi dönemdeyim fazla gelemiyorum ama çarşambadan sonra heppp burdayımmmm:KK34:

çalışıyorsun heralde cnm, bende öyle arada işler oluyor halledip geliyorum hemen :KK9: çarşambadan sonra izinli mi olcan?

Son düzenleme:
çalışıyorsun heralde cnm, bende öyle arada işler oluyor halledip geliyorum hemen :KK9: çarşambadan sonra izinli olcan?

yok canım çalışmıyorum evdeyim kardeşim yanıma gezmeye gelmişti 1 haftadır bende kalıyodu onu gezdirdim falan derken vaktim kalmadı:KK31:

X