- 15 Nisan 2017
- 13.376
- 15.833
- 298
Bu mesaj nerede, göremiyorumAllah var yalan soyleyemem cocuguna yemek yapiyor cocugu ac birakmiyor" dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesaj nerede, göremiyorumAllah var yalan soyleyemem cocuguna yemek yapiyor cocugu ac birakmiyor" dedi.
Bu ilişkiler bu kadar vıcık vıcık olunca çok sorun çıkıyor gerçekten biraz uzak durun illaha herkes birbirine bayılmak zorunda değilHayır derdin belli ne diye yok severim, yok iyi anlaşırız, yok annem kızı gibi görür diyorsun. Kendini mi kandırıyorsun bizi mi. Herkes kendini nasıl öveceğini başkasını nasıl yereceğini düşünüyor sonra bir bakıyorsun en merhametlisi en vicdanlisi, en iyi insan bunlar. Sevmiyorsan sevmiyorum de oynamaya gerek yok.
107 kilo yemek yapmıyor ailesinehurmet etmiyor çocuğunu beslemiyor çamaşır yikamiyor hep ailesine iyi şeyler yapıyor falan ama demek ki kimsenin bilmediği kocasıyla onun arasında birşey var kimse psikopat değil herhaldeEkonomik özgürlüğüm yok dese, evde çalışan tek kendisi. Ailem destek değil de diyemez, eee? Çocuğum için der heralde. Çekesi varmış yapacak bir şey yok. Kendine acımayana ben hiç acımam
Annemi orada sığıntı etmesin de kendi istediği kadar aç bıraksın kocasını 31 yaşında adam söz gecirsinAbiniz afedersiniz soğan erkeği, evde kadın değil akşama kadar yatan bir damızlık besliyor 107 kiloluk, siz de gitmeyin, anneniz de gitmesin. Elâlemin çalışan kadınları bile bir saatte sofrayı donatırken o yesin tost, bisküvi, denk gelirse haftada bir tencere yemeği.
Çok rahatsızsa boşayacak. Boşamıyorsa sizin de derdinizeydi, boşverin.
Bu arada kilosuyla ilgili dalga geçmiyorum kimse yanlış anlamasın gayet kilo problemi olan bir insanım ama kadını tasvir ederken bunları ( yermek ) için kullanmış ya konu sahibi ondan ekliyorum107 kilo yemek yapmıyor ailesinehurmet etmiyor çocuğunu beslemiyor çamaşır yikamiyor hep ailesine iyi şeyler yapıyor falan ama demek ki kimsenin bilmediği kocasıyla onun arasında birşey var kimse psikopat değil herhalde
HiCbir şey yapmayacakmis ne kaldıysa oAynen öyle çok değişik yani bir gün önce yapılan yemek bayatlamaz bir de ikram a takilmislar belki barbunya yaptı çorba yaptı ana yemegi tazeliyecek arkasından bunun dedikodusu bile yapiliyor
Ben boyle bir kadindan korkarim, cunku tutturmus bi kiskaniyosun.. birde bi kadin kadini bosanmasindan vuramaz yani. Sen guclu durmus bosamissin herifi, her kadinin harci degil bunu yapmak. Eminim kendisi olsa sinip kalacak bir tiptir burda bos yapiyorYa sizin yazınızi okuyunca döndüm baktım üyenin yazdığına göz ucuyla,ne diyor bu ya,gelinin bir eli yağda öteki balda demişim, başkası olsa çoktan bosardi kardeşim bosamiyor demişim,offff iftira da atıyor çok tehlikeli.Hic öyle bir şey yazmadım tobe yarabbim
107 kiloluk damızlık (damızlık sadece döl almak amacıyla beslenilen hayvan demektir) demeniz hiç doğru değil tembel ve psikolojik sorunlu biri olabilir ama söylediğiniz şey çok ağırAbiniz afedersiniz soğan erkeği, evde kadın değil akşama kadar yatan bir damızlık besliyor 107 kiloluk, siz de gitmeyin, anneniz de gitmesin. Elâlemin çalışan kadınları bile bir saatte sofrayı donatırken o yesin tost, bisküvi, denk gelirse haftada bir tencere yemeği.
Çok rahatsızsa boşayacak. Boşamıyorsa sizin de derdinizeydi, boşverin.
Bir yerin karıştığı yok,teli kapattık annem işine döndü ben buraya yazdım.Annemi tanisaniz gıcık olursunuz komseye küsmez taş atana ekmek at der bir kafasına al ekmeğiniYorumlarımı beğenmiyorsunuz ama yine de yazacağım sizin yaşadıklarıniz sorunlarınız size yeter
Bir yerde okudum eski eşiniz bile maaşı olsa o geline vereceğini söylemiş sanırım sizde aynı fikirdesiniz
Bazı anneler vardır kendilerini acindirirlar benim ananem kızının evinde diğer kızına telefon açıp kendini acindiriyor
Bazı insanların karakteri budur siz kendinizi boşu boşuna parcalamayin
O kadar berbat bir gelin olsa beş yılda bir kez evine gitmissiniz bence sizde nasıl olduğunu tam bilemezsiniz emin olun profil fotoğrafı olmaz. Onların alma verme dengesinde anlaştıkları bişey var siz arada ortalgi karıştıran görümce olmayın herkes suçu size atar
Tamam o zaman isten cik cocuguna kendin bak madem.Bence benim birilerine bakacak kadar ekonomk özgürlüğümün olması size baya batmış.Size son yorumum
Ya neye üzülüyorum biliyor musun belki seni tanistiracaktim gelinle.Esas sana dedikodu olmuş oldu, tanımayana dedikodu olmaz bence çünküEvet gerçekten katılıyorum Purpplee e. Gördüm gözlerimle....
hani yemek yapmiyorduKardeş gibiyiz demedim soğuk davranmayiz dışarıdan biri gibi hissettirmeyiz demek istedim.
Geline de bayılıyorum demedim oğluma bayılıyorum bir de anneme bayılıyorum saxece şu hayatta.Gelin ile ilişkiler çok cıvık belkide bu yüzden saygı göstermiyor..
E sosyal medyada görüyoruz resimleri..
Ben iki yaz önce oğlumu aldım gittim bakın.Beb yılda bir giden gorumceyim.iki gün önce arkadaşlarina yaptığı kek börek Rus salatasını koydu önüme, benim için yapmış güya bir sevindim.Yedim ki iyyyyy bayatttt annemden öğrendim iki günlük başkasına yapılan şeyler olduğunu..
Aptal yerine koyuluyoruz
Bak senin annen ve sen mukemmelsinzBir yerin karıştığı yok,teli kapattık annem işine döndü ben buraya yazdım.Annemi tanisaniz gıcık olursunuz komseye küsmez taş atana ekmek at der bir kafasına al ekmeğini
Sorunlu bu valla kendisi calismayip bos bos evde oturdugu icin, tabiiki kiskanacak isten cikacagini ona soracaksin sanki.. konu ne olay neden senin bosanman cocugun bakicin, saka gibiBence benim birilerine bakacak kadar ekonomk özgürlüğümün olması size baya batmış.Size son yorumum
Seviyorum demedim sevmiyorum da demedim bu laf neden dolanıyorHayır derdin belli ne diye yok severim, yok iyi anlaşırız, yok annem kızı gibi görür diyorsun. Kendini mi kandırıyorsun bizi mi. Herkes kendini nasıl öveceğini başkasını nasıl yereceğini düşünüyor sonra bir bakıyorsun en merhametlisi en vicdanlisi, en iyi insan bunlar. Sevmiyorsan sevmiyorum de oynamaya gerek yok.
Aynen oyle yazmistin, demek ki degistirmissin :)Bu mesaj nerede, göremiyorum
İlişkilerinden banane,anneme muamelesini beğenmedim ben.O kadar yanlış bir bakış açısı ki benim de cevremde var birileri için böyle düşünen bosanirdi mutsuz olsa demek ki size kötü kocası onu seviyor öyle mutlu bu ilişkiye müdahil olmakla sadece kaybedersiniz anneniz sizi de huzursuz edece
Bi tane eşimin sülalesinde vardı kız, kadın sabahtan akşama 3 yaşında kocaman çocuğu pışpışlıyor, kaynana işten geliyor yemek temizlik yapıyor. Sabaha akşama elinde telefon vik vik vik.. Bi ara Tekirdağ'a gittilerdi yine gelmiş karı koca elinde çocuğu ile, herif orda geçim yapamadı, kıymetli karısı da g.tünü kaldırıp temizlik yemek yapmak zorunda kaldı tabi. Ha zerre acır mıyım? Acımam. O oğlunu da zamanında kendi öyle alıştırmış rahata, o da tuttu kendi gibi birini getirdi işte.Bu ilişkiler bu kadar vıcık vıcık olunca çok sorun çıkıyor gerçekten biraz uzak durun illaha herkes birbirine bayılmak zorunda değil
Psikolojik sorunları olan birine benzemiyor, kendi tarafı gelince döktürüyormuş gayet. Sorunluysa da gitsin tedavi olsun. Bence gayet yerinde bir benzetme oldu. Akşama kadar evde yatıp, elini bir şeye sürmeyip, yemek yapmayıp, ev ekonomisine gram katkısı olmayan, sadece çocuk doğurmuş birine az bile. Ben de görüyorum çevremden bolca var bunlardan, hayır böylesini kadın diye evde tutan adamlara hayret ediyorum. Erkek çalışmazsa ağzıma geleni söyleriz. Akşama kadar yatana, kocası çalışırken bir kap yemek yapmayan, temizlik yapmayan kadına zorunda mı görevi mi diyorlar. O zaman adam yatsın, kadın çalışsın, adam zorunda mı? Ben olsam boşardım; bakmazdım böyle bir kadına.107 kiloluk damızlık (damızlık sadece döl almak amacıyla beslenilen hayvan demektir) demeniz hiç doğru değil tembel ve psikolojik sorunlu biri olabilir ama söylediğiniz şey çok ağır
insanın ağzından çıkanı kulağı duymalı