- 24 Ekim 2019
- 1.387
- 7.594
- 158
Iyi ama konu sahibi en basta "Allah var yalan soyleyemem cocuguna yemek yapiyor cocugu ac birakmiyor" dedi.Şimdi hakkını yememek lazım, gelin anormalin teki. Ama ona o yüzü veren de kocası, ne yapacaksın. Benim kuzenim böyle bir çalı süpürgesini boşuyor şimdi, gözü çoluk çocuk da görmedi. Büyüsün alıcam diyor, o ruh hastası ailesi kendilerine benzetmesin diye. Masterin kardeşi az çocuğunu düşünse boşanır, hala da kadına yaranmakla meşgul ama.
Sonra tepki aldikca cocuk konusunda da agiz degistirdi ve cocuga da bisey yapmiyor cocuk sabah biskuvi yiyor, aksamlari nabiyor bilmiyorun hic gormedim dedi.
Bu ve bunun gibi cok lafini degistirdi.
Basta annem niye yemek yapmiyorsun gelinimize dedi, dedi ama sonra annem kirmamak icin ben sorunca bile konuyu degistirdi dedi..
Once annem asla karismaz hicbiseyine dedi sonra kocanin dayisini yemege cagirmasini soyleyip ustune bide menusune kadar karistigini dile getirdi.
Once gelin kardesim gibidir, cok severiz birbirimizi dedi sonra ben yilda bir gidiyorum sevgim yok notrum dedi.
Her soyledigini aldigi tepkilere gore degistirdi bu yuzden de soyledigi bicok seyi supheli buldum.
Ozellikle de gelinin bu kadar rahat olmasini sindirememesi, israrla kardesini kandirdigini, avcunun icine aldigini dile getirmesi bana masum gelmedi.
Kendisi yarali oldugu icin, kendisine belki zamaninda boyle olumlu yaklasilmadigi icin kiskaniyor ya da garipsiyor olabilir.
Ama ben de herkesin bi kaderi var diyorum, belki konu sahibini de mutluluk bulacak, ama bu sekilde kardesi bosansa rahatlayacak gibi konusmasi dogru degil.
Sonucta adam memnun, cocuk yapmis, sorun cikarmiyor, otesi de kimseyi ilgilendirmez ki, konu sahibini dahi...