Bir gelin konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nive8 Allah aşkına neyini kıskanıcam kardeşimi sevdiğini bile düşünmüyorum,bana göre sevmediği bir adamla evli, bunu mu kiskanicam.Ayrics sevecek kadar paylaşımımiz olamıyor uzaktan uzağa, severim demedim kardeşimiz gibi derken de yabancılık hissettirmiyoruz anlamında yazdım.Notrum ben, seviyorum sevmiyorum diye bir durumum yok.Cok sevdiğim insanı da elestiririm,siz buna suçlamak diyorsunuz suçlarım da..Annemi tutarım burada..Ha annem ileride belki beni atar ama olsun

Annem
Siz olsanız umursamaz mısınız annenizi hiç düşünmez misiniz ,peki
Siz anneyi dusunmuyorsunuz ki annem orda hasta zaten grip, ya coronaysa gelirse bize de bulastirir dediniz acikca.
Sizin derdiniz anneniz orda keyifli olmazsa iyilesmeden size gelir, size de hastalik gecer korkusu. Ama orda kardesiniz var , yegeniniz var, bu umrunuzda degil hiç.

He diger derdiniz de gelin bu kadar rahatken istemediginde yemek yapmazken nasil kocasi tarafindan el ustunde tutulur, sizin kocaniz sizi el ustunde tutmamis bosanmis olabilirsiniz ama boyle yapmayin, herkesin bir kaderi var..
Defalarca dediniz bi eli yagda bi eli bagda gelin, kardesimi avcunun icine aldi baskasi olsa bosardi diye. Ancak insanlarin mutsuzlugunun size bir faydasi olmaz , kalbinizi bu kadar karartmayin, baskalari icin guzellikler dileyin ki siz de guzellikler yasayabilin....
Sizin kulturunuz gelini ilgilendirmez, onun külturu o degil demekki, kardesiniz evlenmis, cocugu yapmis, bosanmayi dusunmuyor, karisiyla mutlu, size ne ?
Begenmiyorsaniz calmazsiniz kapilarini.

Zaten annemr
E bakıyorlar diye bişey yok ki..Ben bakıyorum,orada sadece misafir

Ay hiç okumayacagim bile sizin yorumlarınızi direkt pas geçiyorum,sadece öncekilerden şuna takıldim,benim para biriktirme işim niye size dert oldu

Guyya laf soktun kocasi el ustunde tutmamis bosanmis, dikkat ette o kv yuzunden kocanda seni Turkiyeye geri postalamasin

Ee hasta annenin kaldigi evde de kucuk bi cocuk var, konu sahibi annesi gelir de hastalik bulastirir diye ödu koparken, gelin istemiyorum dememis, kucuk cocuguna ragmen evinde agirliyor bu bile yeter.

Konu sahibinin de derdi bu zaten.

Bir diger derdi de kardesinin neden gelinlerine bu kadar deger verdigi. Yok yemek yapmiyormusta yok kilot yikamayaip adama kendi kilotlarini giydiriyormus da yok cocugu biskuviyle yasiyormus da.. burda kadina buğzedelim diye ne diyecegini sasirdi.
Olabilir kime ne, bize ne, konu sahibine ne.
Begenmiyorsa gitmez, keske gelin de uye olup yazsa da eminim ne yazilmamis seyler yazilir...

Guyya laf soktun kocasi el ustunde tutmamis bosanmis, dikkat ette o kv yuzunden kocanda seni Turkiyeye geri postalamasin
Kv oğlunun evliligine alisti, hayatimiz cok duzene girdi, aile iliskilerimiz masallah derecesine geldi..
kocam hep yanimdaydi zaten onunla iliskim de her gecen gun brbrimze daha da baglanmaktan baska bir degisim olmadi :) ayrica burda hayat boyu yasayacagima dair oturumum var , sen canini sikma :) bana da hayatinin sokuklerini tek tek burda cikarttirma :) diyecegim ama hic ugrasmam.

Gelin öğretmendi sanırım.15 tatilde dinlenmek ,geç kalkmak ,ayaklarını uzatıp yatmak istemiş de olabilir ama kayınvalideciğinin onlara gitmesine içerlememiş.İnsanlar da hep açık arayan zihniyetten nefret etmişimdir.

Onu seven bir adamla evli. Hastalık derecesinde bağlı kardeşin ona. Bir yudum sevgi için yapmadığı kalmıyor kardeşinin, üzücü. Kime benziyor sence kardeşin ve karısı? Senin yaptığını yapar mı kardeşin, evindeki faydasız, yiyici, yol yordam bilmez, kaba saba, saygısız, kendisini hizmet ile tuttuğu karısını boşar mı? Belki bi 10 yıl sonra, çocuk az ele ayağa gelsin, olabilir. O zaman da annen ölmez sağ kalırsa '' Alın emekli maaşım, her hafta yardımcı kadın getirin, kapansın bu mevzu. '` der bence. Evet, senin şu an primlerini ödediğin maaş. Ah Master, bu işin sonunda en kötü sen olacaksın, bulaşma.

Ay hiç okumayacagim bile sizin yorumlarınızi direkt pas geçiyorum,sadece öncekilerden şuna takıldim,benim para biriktirme işim niye size dert oldu
Valla senin paran bana asla dert olmaz ama cocuguna baktirip karsiliginda sigortasini yatiriyor olmak sana cok dert olmus. Her konuya yazmissin resmen.
Ben de dedim ki geceli gunduzlu bakici tutsan daha cok masraf yapacaktin...

Forumdaki insanların çoğu kayınvalidesinden çektiği için bu anlattıklarınızdan sonra size hak verenlerin çıkması ihtimali çok düşük çünkü bu konuda siz görümce konumundasınız

Kardeşinizle eşinin arasındaki duruma siz müdahale edemezsiniz evet gerçekten yemek pişmeyen bir ev genel anlamda sıkıntılı ama bunu çözmesi gereken kardeşiniz. Ben sizin yerinizde olsaydım anneme geri dön bir daha da oraya gitme derdim. Annemin kimseye muhtaç olmasını istemezdim

Şimdi hakkını yememek lazım, gelin anormalin teki. Ama ona o yüzü veren de kocası, ne yapacaksın. Benim kuzenim böyle bir çalı süpürgesini boşuyor şimdi, gözü çoluk çocuk da görmedi. Büyüsün alıcam diyor, o ruh hastası ailesi kendilerine benzetmesin diye. Masterin kardeşi az çocuğunu düşünse boşanır, hala da kadına yaranmakla meşgul ama.

Oy cok korktum yarin obursugun kocanin senin bosamayacagi cok belli yani.. hmm gidip oraya postu sermissin baya burda bi kadini bosanmasi uZerinden vurmaya calisiyorsun birde.

Kaynana da sinirimi bozdu benim, böyle bir kadını bir de whatsapp profil fotosu yapmış. Bana çok ikiyüzlü geldi.

Kaynana da sinirimi bozdu benim, böyle bir kadını bir de whatsapp profil fotosu yapmış. Bana çok ikiyüzlü geldi.
Oğluşu üzülür diye yapıyordur, gelinin böyle sevildiği nerde görülmüş yoksa. Annemin babamın kocamı pp yapması kadar saçma.

Kusura bakmayın ama konuda bahsi geçen herkes bir acayip.

Siz gelini çok severim diyorsunuz ama konuda yerden yere vuruyorsunuz.

Kv.gelini kızı gibi görüyor ama dedikodusunu size yapıyor. Gelin yemek yapmamış bilmem ne ama profil fotosu gelin.

Bütün bunlara herkesin aile ilişkileri farklıdır bana ne der geçerim ama ben sizi hiç samimi bulmadım.

Ya bizim gelin söyle söyle ben kendisini hiç sevmiyorum deseniz anlarım çünkü sevmek gibi bir mecburiyetinizde yok ama severim deyip insanların arkasından böyle şeyler söylemek benim sevgi anlayışına ters geldiği için sizi hiç samimi bulmadım.

Oğlunun evine hiç mi gitmesn bilmiyorm çocuğunuz varmı birgun büyüyüp yuvadan gidince istemez misiniz o gelsin ben gidiyim yapmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…