Vay canına , yazın 60 liraya doldurmuştumGeçen gün tüpü 242 tl ye doldurdum
Siz anneyi dusunmuyorsunuz ki annem orda hasta zaten grip, ya coronaysa gelirse bize de bulastirir dediniz acikca.Annem
Siz olsanız umursamaz mısınız annenizi hiç düşünmez misiniz ,peki
Sizin kulturunuz gelini ilgilendirmez, onun külturu o degil demekki, kardesiniz evlenmis, cocugu yapmis, bosanmayi dusunmuyor, karisiyla mutlu, size ne ?Ör
İl dışında benimle yaşıyor oraya yani memlekete bu tatilde gitti dönecek,ne olursa olsun kim olursa olsun adı misafir
Eşi orada elinde tel otururken ben kardeşimi arayıp anneme iyi bak aç kalmasın mi diyeceğim.Kardesim mi düşünmeli bunu,bizim kültürümüz bu değil.Misafir gelse en güzel şeyleri yapar en rahat yatakta yatırıriz.
Zaten annemrannemi düşünürüm tabi ama ben lafla uğraşmam icraate geçerim. Alırım anamı ordan kendim bakarım hatta şu an neredeyse aynısını yapıyorum. Huzurlu hayat için tek reçete var o da kimseden bir şey beklememek
Ay hiç okumayacagim bile sizin yorumlarınızi direkt pas geçiyorum,sadece öncekilerden şuna takıldim,benim para biriktirme işim niye size dert olduSiz anneyi dusunmuyorsunuz ki annem orda hasta zaten grip, ya coronaysa bize de bulastirir dediniz acikca.
Sizin derdiniz anneniz orda keyifli olmazsa iyilesmeden size gelir, size de hastalik gecer korkusu. Ama orda kardesiniz var , yegeniniz var, bu umrunuzda degil peki.
He diger derdiniz de gelin bu kadar rahatken istemediginde yemek yapmazken nasil kocasi tarafindan el ustunde tutulur, sizin kocaniz sizi el ustunde tutmamis bosanmis olabilirsiniz ama boyle yapmayin, herkesin bir kaderi var..
Defalarca dediniz bi eli yagda bi eli bagda gelin, kardesimi avcunun icine aldi baskasi olsa bosardi diye. Ancak insanlarin mutsuzlugunun size bir faydasi olmaz , kalbinizi bu kadar karartmayin, baskalari icin guzellikler dileyin ki siz de guzellikler yasayabilin....
Sizin kulturunuz gelini ilgilendirmez, onun külturu o degil demekki, kardesiniz evlenmis, cocugu yapmis, bosanmayi dusunmuyor, karisiyla mutlu, size ne ?
Begenmiyorsaniz calmazsiniz kapilarini.
Guyya laf soktun kocasi el ustunde tutmamis bosanmis, dikkat ette o kv yuzunden kocanda seni Turkiyeye geri postalamasinSiz anneyi dusunmuyorsunuz ki annem orda hasta zaten grip, ya coronaysa gelirse bize de bulastirir dediniz acikca.
Sizin derdiniz anneniz orda keyifli olmazsa iyilesmeden size gelir, size de hastalik gecer korkusu. Ama orda kardesiniz var , yegeniniz var, bu umrunuzda degil hiç.
He diger derdiniz de gelin bu kadar rahatken istemediginde yemek yapmazken nasil kocasi tarafindan el ustunde tutulur, sizin kocaniz sizi el ustunde tutmamis bosanmis olabilirsiniz ama boyle yapmayin, herkesin bir kaderi var..
Defalarca dediniz bi eli yagda bi eli bagda gelin, kardesimi avcunun icine aldi baskasi olsa bosardi diye. Ancak insanlarin mutsuzlugunun size bir faydasi olmaz , kalbinizi bu kadar karartmayin, baskalari icin guzellikler dileyin ki siz de guzellikler yasayabilin....
Sizin kulturunuz gelini ilgilendirmez, onun külturu o degil demekki, kardesiniz evlenmis, cocugu yapmis, bosanmayi dusunmuyor, karisiyla mutlu, size ne ?
Begenmiyorsaniz calmazsiniz kapilarini.
Ee hasta annenin kaldigi evde de kucuk bi cocuk var, konu sahibi annesi gelir de hastalik bulastirir diye ödu koparken, gelin istemiyorum dememis, kucuk cocuguna ragmen evinde agirliyor bu bile yeter.Tabiki hasta olunca bulaşmasını istemezki sonuçta evde küçük bir çocuğu var ve de öğretmen neden diğer çocuklarıda tehlikeye atsın ki
Burada kıskançlık göremiyorum bence yorumunuz ağır olmuş gerçekten
Kv oğlunun evliligine alisti, hayatimiz cok duzene girdi, aile iliskilerimiz masallah derecesine geldi..Guyya laf soktun kocasi el ustunde tutmamis bosanmis, dikkat ette o kv yuzunden kocanda seni Turkiyeye geri postalamasin
Onu seven bir adamla evli. Hastalık derecesinde bağlı kardeşin ona. Bir yudum sevgi için yapmadığı kalmıyor kardeşinin, üzücü. Kime benziyor sence kardeşin ve karısı? Senin yaptığını yapar mı kardeşin, evindeki faydasız, yiyici, yol yordam bilmez, kaba saba, saygısız, kendisini hizmet ile tuttuğu karısını boşar mı? Belki bi 10 yıl sonra, çocuk az ele ayağa gelsin, olabilir. O zaman da annen ölmez sağ kalırsa '' Alın emekli maaşım, her hafta yardımcı kadın getirin, kapansın bu mevzu. '` der bence. Evet, senin şu an primlerini ödediğin maaş. Ah Master, bu işin sonunda en kötü sen olacaksın, bulaşma.N Nive8 Allah aşkına neyini kıskanıcam kardeşimi sevdiğini bile düşünmüyorum,bana göre sevmediği bir adamla evli, bunu mu kiskanicam.Ayrics sevecek kadar paylaşımımiz olamıyor uzaktan uzağa, severim demedim kardeşimiz gibi derken de yabancılık hissettirmiyoruz anlamında yazdım.Notrum ben, seviyorum sevmiyorum diye bir durumum yok.Cok sevdiğim insanı da elestiririm,siz buna suçlamak diyorsunuz suçlarım da..Annemi tutarım burada..Ha annem ileride belki beni atar ama olsun
Valla senin paran bana asla dert olmaz ama cocuguna baktirip karsiliginda sigortasini yatiriyor olmak sana cok dert olmus. Her konuya yazmissin resmen.Ay hiç okumayacagim bile sizin yorumlarınızi direkt pas geçiyorum,sadece öncekilerden şuna takıldim,benim para biriktirme işim niye size dert oldu
Forumdaki insanların çoğu kayınvalidesinden çektiği için bu anlattıklarınızdan sonra size hak verenlerin çıkması ihtimali çok düşük çünkü bu konuda siz görümce konumundasınızMerhaba hanımlar,2,5 yıldır annem babam oğlum ve ben beraber yaşıyoruz.Annemler ogluma bakmak için gelmişlerdi, Haziran'da gidecekler çocuğu kreşe vereceğim.Annem çocuğa bakiyo ben de ona sigorta ödüyorum.Babam işsiz ve 3 yıldır herhangi bir geliri yok,onlara bakıyorum,annem ağustosta emekli oluyor.
Gelelim mevzuya : Bizim bir gelinimiz var x olsun adı.İyi anlaşırız,annem kızı gibi görür biz de kardeş gibi...kırıcı değildir, küsmez vs fakat evde asla yemek yapmaz.Ayak üstü atistirarak öğün atıyorlar.Kendi ailesinden biri ya da arkadaşı gelecek olsa birden içinden bir aşçı çıkar ve sosyal medyada paylaşır.Yapinca gerçekten çok guzel yapar,pizza lahmacun vs hele ki..
Annem 15 tatil için oraya gitmisti.10 gündür hasta,grip ilaçları yazmış doktor fakat bişey yemiyor ki ilaç içsin.Az önce aradım sesi yine kötü.İlaclari düzgün içmiyorum ondan iyileşmedim galiba diyor,neyse ben kalkıp biseyler hazirlayim da yiyeyim ilaç içeyim dedi.Yalniz misin evde dedim ,x annesindeydi sabah geldi dedi.Niye yemek yapmiyorsun deyince surat ediyormuş ve yine yapmiyormuş ki evde hasta var.
Eve kv gelmiş, yılda bir görümce gelmiş insan hiç mi umursamaz.Bizi geçtim kardeşim yumurta ile yaşıyor.
Normal mi bunlsr sizce ?
NOT : X ev hanımı, evlendi işi bıraktı, kardeşim asgari ücret ile çalışıyor.Kardesim evde temizlik yapıyor,haki yıkıyor,cam siliyor.
1,5 yaşında bir çocukları var.
Şimdi hakkını yememek lazım, gelin anormalin teki. Ama ona o yüzü veren de kocası, ne yapacaksın. Benim kuzenim böyle bir çalı süpürgesini boşuyor şimdi, gözü çoluk çocuk da görmedi. Büyüsün alıcam diyor, o ruh hastası ailesi kendilerine benzetmesin diye. Masterin kardeşi az çocuğunu düşünse boşanır, hala da kadına yaranmakla meşgul ama.Ee hasta annenin kaldigi evde de kucuk bi cocuk var, konu sahibi annesi gelir de hastalik bulastirir diye ödu koparken, gelin istemiyorum dememis, kucuk cocuguna ragmen evinde agirliyor bu bile yeter.
Konu sahibinin de derdi bu zaten.
Bir diger derdi de kardesinin neden gelinlerine bu kadar deger verdigi. Yok yemek yapmiyormusta yok kilot yikamayaip adama kendi kilotlarini giydiriyormus dayok cocugu biskuviyle yasiyormus da.. burda kadina buğzedelim diye ne diyecegini sasirdi.
Olabilir kime ne, bize ne, konu sahibine ne.
Begenmiyorsa gitmez, keske gelin de uye olup yazsa da eminim ne yazilmamis seyler yazilir...
Oy cok korktumKv oğlunun evliligine alisti, hayatimiz cok duzene girdi, aile iliskilerimiz masallah derecesine geldi..
kocam hep yanimdaydi zaten onunla iliskim de her gecen gun brbrimze daha da baglanmaktan baska bir degisim olmadi :) ayrica burda hayat boyu yasayacagima dair oturumum var , sen canini sikma :) bana da hayatinin sokuklerini tek tek burda cikarttirma :) diyecegim ama hic ugrasmam.
Kaynana da sinirimi bozdu benim, böyle bir kadını bir de whatsapp profil fotosu yapmış. Bana çok ikiyüzlü geldi.Şimdi hakkını yememek lazım, gelin anormalin teki. Ama ona o yüzü veren de kocası, ne yapacaksın. Benim kuzenim böyle bir çalı süpürgesini boşuyor şimdi, gözü çoluk çocuk da görmedi. Büyüsün alıcam diyor, o ruh hastası ailesi kendilerine benzetmesin diye. Masterin kardeşi az çocuğunu düşünse boşanır, hala da kadına yaranmakla meşgul ama.
Oğluşu üzülür diye yapıyordur, gelinin böyle sevildiği nerde görülmüş yoksa. Annemin babamın kocamı pp yapması kadar saçma.Kaynana da sinirimi bozdu benim, böyle bir kadını bir de whatsapp profil fotosu yapmış. Bana çok ikiyüzlü geldi.
Oğlunun evine hiç mi gitmesn bilmiyorm çocuğunuz varmı birgun büyüyüp yuvadan gidince istemez misiniz o gelsin ben gidiyim yapmayın lütfeninsanları anlayamıyorum.Pandemi almış başını
gidiyor,insanlar memnun olmadıkları yerlere gidip kalmaya devam ediyor.
Herkesin evinin düzeni başka.Kimi yemek yapmaz,kimi temizlik.Canımız da olsa gittiğimiz yerin sahibi o evin kurallarına,gidişatına ayak uydırmalıyız.Laf edecek,dedikodu yapacaksan gitmeyeceksin ,evinde oturup keyfine bakacaksın. Püff! :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?