BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ OVÜLASYON TESTİ

İnş yaramıştır banada söylermişim yaradığına dair
Tabi haber veririm kuzum bugüne kadar hep sol kasığım da ara ara sızı oluyodu bugün sağ tarafıma sızı giriyo arada bi acayip midem bulanıyo ve ekşiyip yanıyo

Bir gebenin günlüğü kaset gebelik testi adete daha altı gün var bugün yaptım gün içinde ilk idrarla da yapmadım negatif çıktı sizce kaset teste daha mı geç çıkar çünkü zaten daha adete altı gün var yani erken gebelik testlerinde de çıkmıyor muş herhalde bu kadar erken

Daha
6 gün varsa çıkmaz ama erken gebelik testinde çıkabilir 6 gün önce olanlardan alabilirsin

Daha

6 gün varsa çıkmaz ama erken gebelik testinde çıkabilir 6 gün önce olanlardan alabilirsin
Dayanamayıp yapıyorum öncesinden sonra adet gününe kadar belki daha çıkmamıştır diye bekliyorum üzülüyorum o yüzden sabredeceğim adet gününe kadar inşallah. Ama neredeyse 3.04 gündür adet Sancımm var sanki adet olmuşum gibi normalde 2.03 gün öncesinden ağrır karnım

Laboquick sandım aynı gibi. Bilmiyorum o olsaydı kesin vardır dicektim sen sabah ilk idrarla tekrarla bence
Öyle yapcam eşime söylemeyecektim ama başka çarem kalmadı yinede umutlanmamasını söyledim sabah eczane açılır açılmaz test alıp gelecek bende çişe kalkmamaya çalışıcam erken saatlerde

Öyle yapcam eşime söylemeyecektim ama başka çarem kalmadı yinede umutlanmamasını söyledim sabah eczane açılır açılmaz test alıp gelecek bende çişe kalkmamaya çalışıcam erken saatlerde
Çalışmıyorsan biraz geç yat. Geç idrar yaparsın eczaneler 8-9 arası açılıyor zaten

Çalışmıyorsan biraz geç yat. Geç idrar yaparsın eczaneler 8-9 arası açılıyor zaten
Çalışmıyorum kuzum eşimde kendi işi istediği saatte gidiyor 10 11 gibi eczanede 8 buçukta açılıyo burda yanlış hatırlamıyosam o yüzden uyanır uyanmaz göndericem eczaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…