- 15 Ağustos 2024
- 1.321
- 1
- 460
- 38
Yumurtlamaya göre yarın beklenen regl günüm bakalım ne olcak işe yaradımı yaramadımıTM tşk ederim
İnş yaramıştır banada söylermişim yaradığına dairYumurtlamaya göre yarın beklenen regl günüm bakalım ne olcak işe yaradımı yaramadımı
Tabi haber veririm kuzum bugüne kadar hep sol kasığım da ara ara sızı oluyodu bugün sağ tarafıma sızı giriyo arada bi acayip midem bulanıyo ve ekşiyip yanıyoİnş yaramıştır banada söylermişim yaradığına dair
Acaba neden adet olacak gibiyim ovalasyon testiyle ilerledimTabi haber veririm kuzum bugüne kadar hep sol kasığım da ara ara sızı oluyodu bugün sağ tarafıma sızı giriyo arada bi acayip midem bulanıyo ve ekşiyip yanıyo
Bende öyleyimAcaba neden adet olacak gibiyim ovalasyon testiyle ilerledim
6 gün varsa çıkmaz ama erken gebelik testinde çıkabilir 6 gün önce olanlardan alabilirsinBir gebenin günlüğü kaset gebelik testi adete daha altı gün var bugün yaptım gün içinde ilk idrarla da yapmadım negatif çıktı sizce kaset teste daha mı geç çıkar çünkü zaten daha adete altı gün var yani erken gebelik testlerinde de çıkmıyor muş herhalde bu kadar erken
Dayanamayıp yapıyorum öncesinden sonra adet gününe kadar belki daha çıkmamıştır diye bekliyorum üzülüyorum o yüzden sabredeceğim adet gününe kadar inşallah. Ama neredeyse 3.04 gündür adet Sancımm var sanki adet olmuşum gibi normalde 2.03 gün öncesinden ağrır karnımDaha
6 gün varsa çıkmaz ama erken gebelik testinde çıkabilir 6 gün önce olanlardan alabilirsin
Son durumun nedirYumurtlamaya göre yarın beklenen regl günüm bakalım ne olcak işe yaradımı yaramadımı
Beklemedeyim hâlâ bu testi yaptım 1.5 saat sonra baktığımda böyle olmuştu ama sanmıyorum gerçek olacağınıSon durumun nedir
Neden sanmıyorsum gayet belli inlaAllah seninledirBeklemedeyim hâlâ bu testi yaptım 1.5 saat sonra baktığımda böyle olmuştu ama sanmıyorum gerçek olacağını
İnşallah canımNeden sanmıyorsum gayet belli inlaAllah seninledir
Markası ney canımBeklemedeyim hâlâ bu testi yaptım 1.5 saat sonra baktığımda böyle olmuştu ama sanmıyorum gerçek olacağını
Ind one stepMarkası ney canım
Laboquick sandım aynı gibi. Bilmiyorum o olsaydı kesin vardır dicektim sen sabah ilk idrarla tekrarla benceInd one step
Öyle yapcam eşime söylemeyecektim ama başka çarem kalmadı yinede umutlanmamasını söyledim sabah eczane açılır açılmaz test alıp gelecek bende çişe kalkmamaya çalışıcam erken saatlerdeLaboquick sandım aynı gibi. Bilmiyorum o olsaydı kesin vardır dicektim sen sabah ilk idrarla tekrarla bence
Çalışmıyorsan biraz geç yat. Geç idrar yaparsın eczaneler 8-9 arası açılıyor zatenÖyle yapcam eşime söylemeyecektim ama başka çarem kalmadı yinede umutlanmamasını söyledim sabah eczane açılır açılmaz test alıp gelecek bende çişe kalkmamaya çalışıcam erken saatlerde
Çalışmıyorum kuzum eşimde kendi işi istediği saatte gidiyor 10 11 gibi eczanede 8 buçukta açılıyo burda yanlış hatırlamıyosam o yüzden uyanır uyanmaz göndericem eczaneyeÇalışmıyorsan biraz geç yat. Geç idrar yaparsın eczaneler 8-9 arası açılıyor zaten
Hadi hayırlısı olsun inşallahÇalışmıyorum kuzum eşimde kendi işi istediği saatte gidiyor 10 11 gibi eczanede 8 buçukta açılıyo burda yanlış hatırlamıyosam o yüzden uyanır uyanmaz göndericem eczaneye
İnşallah dua et benim içinHadi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?