• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip soru... ilk gece sorunu

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Merhaba kızlar,

Sorunumu nasıl anlatsam bilemiyorum. Düğün gecesi eve dönemiyoruz bu nedenle otelde kalmak zorundayız. Yani ilk gecemizde otelde olacağız. Ama ben kendime ait olmayan bir yatakta, kendi yatak odamız olmayan bir yerde huzursuz oluyorum. Sanki izlenecekmiş hissine kapılıyorum. Bu gece olmaz eve gidince olsun da denmez herhalde. Siz ne yaptınız o gece? Herkes kendi evinde miydi?

bence izleneceksin izlenimini at kafandan olmaz öyle bişi ben zaten ilk gece olmasından yana değilim o yorgunlukla bunca sene beklenmiş bir gece daha beklensin dimi ama:34:

ben de ilkin kendi evinde kendi yatagında olması gerektiğini düşünenlerdenim.
ayy o yorgunlukta da bir zahmet yapılmasın yaa.
bunca senedir bekleniyor bir gece daha beklenir bence..
ben hem boyle dusunuyorum hem de ertesi gun balayına cıkacam ve 1 hafta nasıl sallarım adamı bilemiyıorum:1::1:

Hem ilk defa olacak bir şey hem de başka bir yerde. Evde olması daha iyi gibi geliyor ama o gece olmazsa da anlamsız mı olur ya da bunu ona nasıl diyebilirim?

otelde ne izlenmesi yahu :52: :9:
ilk gece olcak die bi kaidede yokki canımm istediğiniz zaman yapın :32:
amaa izlenme olayını çıkar bence aklından :52:

O gün senin en güzel günün....Yıllarca unutamayacaksın her anını.Kasma kendini bu kadar.Herkesi de dinleme lütfen...Doktorla görüş çok korkuyorsan.O kadar korkulacak bi olay değil kadın olmak.Elini tuttuğun,sarıldığın,öptüğün adamın eşi olacaksın..Ilık duşunu alırken derin bi nefesle bütün korkularını o banyoda bırak..Sarıl ona..Zaten ya uyumaya karar verirsin ya anı yaşamaya...Cahil değilsiniz hiçbiriniz..Cahil insanlardan dinlemeyin o geceyi..Etrafımdaki bütün bekarlarla konuşuyorum fırsat buldukça.Haklıymışsın dediler bana hep.Lütfen dinleme kimseyi..Doktorla görüş en sağlıklısı o..Dua etmeyi de unutma ;)

bende senin gibilerdenim
2 hafta sonra düğünüm
otelde olcaz o gece
aynen senin gibi ortamı yadırgamayım diye pike çarşaf vs. alcam yanıma
en özel gecemde basit olmasın istedim bazı şeyler
ayrıca şartlandırma kendini bırak akışına
haa bana sorarsan herşey sıcağı sıcağına olmalı bence
yani o gecenin özelliği o bizim için, çünkü biz yıllarca böyle büyütüldük
o yüzden uyuruz bilmem ne demek de bana mantıklı gelmiyor
senin de dediğin gibi o gelinlik üzerinden çıkarken anlamlı olmalı bence :37:

bende ilklere önem veririm herhalde kendi yatağımda olsun isterdim. bir gece bekleyin ne var. bide acele yapılan herşeyden nefret ederim hiç tat almam her ne olursa olsun. ertesi gece bidaha giyersin gelinliği evinde hatta romantik bi yemek yersiniz başbaşa, mis gibi hazırlanırsınız dans edersiniz sonrası kolay gelsin:27::27:

Evinde gerdeğe girip hemen yola çıkmaktan başka yolu yok.Ama izlenme konusu :26:valla olur mu olur soyunma kabininde bile mağazalarda neler oluyor tedbirli olmak lazım.Sapıklığın sınırı yok:50:

ben de herşeyin özel olmasından yanayımdır, bu nedenle evimiz diyebleceğim yerde her güzel şeyin ilkini yaşamak isterim... otel odasını tercih etmem, ama izlenme düşüncesini de kafandan atmalısın, öyle bir şey olmaz tabiiki ama rahat edemeyebilirsin o başka canım...

Şimdi gözünüzü korkutmuş gibi olmayayım ama korkum yersiz değil maalesef... Biliyorsunuz balayı suiti ayrıdır özel muamele yapılır. Çok iyi bir otelde kalırsınız ama sapkın bir otel görevlisine denk gelirsiniz . Daha önce kamera yerleştirip böyle şeyler yapanlar olduğunu duymuştum. Ne ilk gece kalır, ne özel hayat. Bence de o gece olmalı ama bu da olabilecek birşey.

Şimdi gözünüzü korkutmuş gibi olmayayım ama korkum yersiz değil maalesef... Biliyorsunuz balayı suiti ayrıdır özel muamele yapılır. Çok iyi bir otelde kalırsınız ama sapkın bir otel görevlisine denk gelirsiniz . Daha önce kamera yerleştirip böyle şeyler yapanlar olduğunu duymuştum. Ne ilk gece kalır, ne özel hayat. Bence de o gece olmalı ama bu da olabilecek birşey.

kesinlikle korkuların yersiz değil.ama kaliteli bir otelde olması ihtimali çok çok az.odayı kontrol etmenizde fayda var.en azından için rahat eder.

Yada eşinle bu konuyu konuşursan o da anlayışla karşılayacaktır.Erkekler problem çözmeyi sever bırak o halletsin korkularını :)

Düğün gününe bırakma bu konuyu şimdi konuş.Sadece korkunu anlat.Dırdır ettiğini farkettiğinde dilini ısır ben gibi :)) Allahın izniyle bişey olmaz merak etme.Düğünün stresinden de gerginsindir sen.O yüzden sadece paylaş sıkıntını.Bi çözüm bulunur.Belki de ortak kararla uyursunuz o gece.Sonuçta kimse istemez böyle bi konuyu riske etmeyi.

Böyle takıntılarınız varsa hiç bi yerde,ilerde tatile gittiğinizde bile yapamazsınız.Biz eşimle bi sürü otelde kaldık kimi takıcam allahaşkına kocam o benim.

rahat olun,tadını çıkarın bence yoksa geceniz zehir olur valla

kızlar eğer yaşayacağınız şehirde düğününüz oluyorsa ertesi gün balayına çıkacaksanız bile otelde kalmak bence çok saçma :s fazla moda oldu bu bence. ben direk evime gitmek istiyorum. tek avantajlı yanı büyükşehirlerde aynı otelde düğün yapılacaksa dinlenmek amacıyla aynı otelde kalınabilir. bir yakınım bu şekilde kaldı düğün gecesi arayıp havlu falan sormuş otelin havlusunu kullanmak istememiş :s alez, pike takımı falan götürüp serenler var evet "ilk gece" ülkemiz için bir tabu resmen insanları buna odaklı yetiştiriyorlar ama ben ilk gece sadece eşime sarılıp uyumak istiyorum.. hatta uzuncaaa bir süre kardeş kardeş uyumak istiyorum :9: biraz fazla arkadaşız çünkü nasıl evlenicez bilmiyorum :9:
ayrıca otelin güvenliğinden endişe duyuyorsanız balayı suiti olarak değil normal bir oda rezerve edin..

Back