• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip karın sıkmak.

Yok canm ya bulantı falan kasık batması ve kasık agrılarım çok canım bişey yemek istemiyor birde ne giysem rahatsız ediyor sıkıyor gibi hissediyorum
O sıkma hissi bende de var ya.
Kasık batması karın ağrısı şüphelendiğim dönemde oluyordu bu ara pek yok.
Benim de aksine iştahım açılmış gibi sürekli bir şeyler yiyesim geliyor.
Tabi kendi oburluğumun da etkisi olabilir 😂

İnşallah geçer ağrıların.

O sıkma hissi bende de var ya.
Kasık batması karın ağrısı şüphelendiğim dönemde oluyordu bu ara pek yok.
Benim de aksine iştahım açılmış gibi sürekli bir şeyler yiyesim geliyor.
Tabi kendi oburluğumun da etkisi olabilir 😂

İnşallah geçer ağrıların.
İnşallah canım sonu guzel olsun inşallah 🤲🏻🌸burdan haberleşelim

Kızlar iyi günler tatlı günler.

Şimdi benim garip bir olayım var.
Bunun psikolojik bir sebebi mi var başka bir şey mi var anlayamadım bir türlü.

Hayatıma devam ederken bir anda bir fark ediyorum ki ben karnımı sıkıyorum.
Yani nasıl sıkmak.
Hani böyle karnınızı içinize çekersiniz ya.
Onun gibi bir şey ama tam öyle de değil gibi.
Midemin üst kısmı sürekli bir gerginlik durumunda.

Şimdi diyeceğim ki bu aralar kilo aldım ve psikolojik olarak bunu kabullenemediğim için mi sıkıyorum ama bundan seneler önce de bir dönem bunu yapıyordum. O zaman gayet zayıftım da yani.

Geçenlerde aniden aklıma geldi.
Aaa dedim benim böyle bir huyum vardı ve artık yapmıyorum.
Hoopp yeniden başladı.
Resmen pusu kurmuş :110:
İyi halt yedim hatırlayıp :olamaz:

Birde geçen hafta konu açmıştım denk gelenleriniz vardır. Hamile olduğumu öğrendim ve ister istemez bu yaptığım şey bebeğe bir sıkıntı verir mi diye düşünüyorum.
Yani midemle bebeğin konumu aynı değil ama bilmiyorum ya kafama takıldı :KK61:

Var mı çevrenizde bu tarz bir şey yaşayan ya da psikolojik olarak bir sebep sunabilecek?
Tabi ki hepsi birer tahmin olacak ama merak içindeyim.
Ben de yapiyordum bunu ama zaten bebek buyudukce istesen de yapamiyorsun :D ilk haftalar yapiyordum bir sey de olmadi. Zaten bebegin konumuyla alakasiz mide.

Yani nasıl sıkmak.

Şimdi diyeceğim ki bu aralar kilo aldım ve psikolojik olarak bunu kabullenemediğim için mi sıkıyorum ama bundan seneler önce de bir dönem bunu yapıyordum. O zaman gayet zayıftım da yani.

Hoopp yeniden başladı.

Birde geçen hafta konu açmıştım denk gelenleriniz vardır. Hamile olduğumu öğrendim ve ister istemez bu yaptığım şey bebeğe bir sıkıntı verir mi diye düşünüyorum.

Var mı çevrenizde bu tarz bir şey yaşayan ya da psikolojik olarak bir sebep sunabilecek?
Bebek kucukse birsey olmaz zaten buyudukcede karninizi sıkmaniz zor olur. Kucuklukten kalan bir travma olmali.

Ben de yapiyordum bunu ama zaten bebek buyudukce istesen de yapamiyorsun :KK70: ilk haftalar yapiyordum bir sey de olmadi. Zaten bebegin konumuyla alakasiz mide.
Değil mi o da var 😁
İyi bari sevindim.
Acaba psikolojik bir sebebi mi var neden yapıyoruz ki 🙄

Ben bilgisiz olunca her şeye bir zarar verir mi diye bakıyorum malesef.
Sürekli öksürüyorum mesela ama ona baktım internette bir şey olmaz diyordu rahatladım azıcık 🤣

Bebek kucukse birsey olmaz zaten buyudukcede karninizi sıkmaniz zor olur. Kucuklukten kalan bir travma olmali.
Bunu düşünmemiştim.
Hiç aklıma gelen bir şey de yok ama.
Aklıma sadece mahalledeki bir çocuğun karnıma tekme atışı geldi.
Alakası olur mu bilmiyorum :olamaz:

Değil mi o da var 😁
İyi bari sevindim.
Acaba psikolojik bir sebebi mi var neden yapıyoruz ki 🙄

Ben bilgisiz olunca her şeye bir zarar verir mi diye bakıyorum malesef.
Sürekli öksürüyorum mesela ama ona baktım internette bir şey olmaz diyordu rahatladım azıcık 🤣
Ya ben kilodan yapiyordum :D aslinda gobekli degilim ama karnimi sikinca sanki karin kaslarimi aktive ediyormusum gibi geliyor :D artik sadece alt karnimi cekiyorum midemi zorlamiyorum. Alt karni cekmek de kotu bir sey degil ztn hatta tavsiye bile ediliyor. Siz cok mu zorluyorsunuz midenizi?

Bunu düşünmemiştim.
Hiç aklıma gelen bir şey de yok ama.
Aklıma sadece mahalledeki bir çocuğun karnıma tekme atışı geldi.
Alakası olur mu bilmiyorum :olamaz:
Vardir. Bende kucukken altima isemistim küçük dedigimde 11 falan di sallincaktan inmemek icin diretmistim manyak gibi ... aşık oldugum cocukta dahil butun arkadaslarim gormustu. Simdi disari cikmadan belki 4 defa küçük tuvalete gidiyorum emin olana kadar cikmiyorum ve disarda icecek gerekmedikce tuketmiyorum..travmalar gercektir hatirlamayiz nasıl oldugunu ama izleri hep kalir.

Ya ben kilodan yapiyordum :KK70: aslinda gobekli degilim ama karnimi sikinca sanki karin kaslarimi aktive ediyormusum gibi geliyor :KK70: artik sadece alt karnimi cekiyorum midemi zorlamiyorum. Alt karni cekmek de kotu bir sey degil ztn hatta tavsiye bile ediliyor. Siz cok mu zorluyorsunuz midenizi?
Onu bir aralar ben de düşünüyordum ama o sıra başlamadım 😂
Bazen ağrıdığını hissediyorum midemin.
Çok fazla kasıyorum kendimi.
Komple kasıyorum belki ama en çok mide başımda hissediyorum bunu.b

Vardir. Bende kucukken altima isemistim küçük dedigimde 11 falan di sallincaktan inmemek icin diretmistim manyak gibi ... aşık oldugum cocukta dahil butun arkadaslarim gormustu. Simdi disari cikmadan belki 4 defa küçük tuvalete gidiyorum emin olana kadar cikmiyorum ve disarda icecek gerekmedikce tuketmiyorum..travmalar gercektir hatirlamayiz nasıl oldugunu ama izleri hep kalir.
Sizi de bayağı etkilemiş demek ki.
Belki de benim ki de söylediğim sebeptendir.
Peki hiç doktora vs gittiniz mi hayatınızı etkiliyor gibi duruyor.

Sizi de bayağı etkilemiş demek ki.
Belki de benim ki de söylediğim sebeptendir.
Peki hiç doktora vs gittiniz mi hayatınızı etkiliyor gibi duruyor.
Valla araba kazasi geçirdim onun için bile randevu alamadim 2 ay sonrasına verdi girmedim hevesim kacti. ButunAlmanya psikologda 😄
Evet etkiliyor aslinda tutabiliyorum ama sanki kaciririm rezil olurum diye hep strese giriyorum.

Valla araba kazasi geçirdim onun için bile randevu alamadim 2 ay sonrasına verdi girmedim hevesim kacti. ButunAlmanya psikologda 😄
Evet etkiliyor aslinda tutabiliyorum ama sanki kaciririm rezil olurum diye hep strese giriyorum.
Çok geçmiş olsun.

Orada bayağı yoğun demek ki bilmiyordum.
Siz de haklısınız olan travma 2 aya geçer zaten :D.

Yani nasıl sıkmak.

Hoopp yeniden başladı.

Gun icinde hepimiz bir yerlerimizi kasiyoruz farkina varmadan. Meditasyon iyi gelir.

Ben de de sezaryan oduktan sonra başladı kac sene oldu hâlâ ara ara fark ediyorum ki gün icinde karnımı iceri çekip öyle duruyorum.

Bende yıllardır sıkıyorum ama bilerek değil sonradan farkettim bende hala öyleyim ne zararı olabilir ki? 2 doğum yaptım zaten karın şişince sıkmıyordurum heralde hiç farketmedim bile. Normal halim olmuş yani.

Ben de de sezaryan oduktan sonra başladı kac sene oldu hâlâ ara ara fark ediyorum ki gün icinde karnımı iceri çekip öyle duruyorum.
Konuyu açarken benim gibi birilerini bulacağımı bilmiyordum yaşayanlar varmış gerçekten.
Bende yıllardır sıkıyorum ama bilerek değil sonradan farkettim bende hala öyleyim ne zararı olabilir ki? 2 doğum yaptım zaten karın şişince sıkmıyordurum heralde hiç farketmedim bile. Normal halim olmuş yani.
Çok şükür.
Benim ilk olunca korkuyordum bir problem olur mu diye.

Back
X