- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Benim bir arkadaşım da sevgilisi boyledi durmadan foto istiyordu kız müsait değilim diyordu busefer küfür ediyordu en sonda arkadaşım ayrıldıMerhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse bazı şeyleri açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
ayni sehirde olup da anlik isteyip durmak ne oluyor (ayni sehirde misiniz )? dedigin gibi biraz daha zaman ver eger hala tutumlar devam ederse yol ver.
Biraz zaman ver yine çok foto isterse yol ver gitsinMerhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Benim bir arkadaşım da sevgilisi boyledi durmadan foto istiyordu kız müsait değilim diyordu busefer küfür ediyordu en sonda arkadaşım ayrıldı
Müsait değilim lafının karşılığı küfürdür. Adab-ı muaaaşeret kuralıBenim bir arkadaşım da sevgilisi boyledi durmadan foto istiyordu kız müsait değilim diyordu busefer küfür ediyordu en sonda arkadaşım ayrıldı
Müsait değilim lafının karşılığı küfürdür. Adab-ı muaaaşeret kuralı
Bunu söylediğinde ne diyor?Evet aynı şehirdeyiz, bu yüzden fotoğraflarla birbirimizi görmek yerine görüşmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. Çok sık "Buluşalım" baskısı yapmak istemediğim için üstü kapalı bir şekilde, fotoğraf istediğinde "Görmek istiyorsan gelebilirsin hem kahve içeriz" diyorum.
işleri yoğun mesaj yazamıyor olabilir ama hafta sonu ya da akşam 2 3 saat ayırabilir görüşmek için. bunu teklif ettiniz mi? tepkisi ne oldu? yanaşmıyorsa görüşmek istemediğinizi belirtip bitirebilirsiniz bence görüşmek isteyen bir şekilde vakit yaratıyor
Bunu söylediğinde ne diyor?
Olmaz bundan.İş yoğun, yorgunum, kaçamak cevaplar yani.
Bipolar galibaMerhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
daha ne diyeceksin buna ragmen gelmiyorsa bu isten bi sey cikmaz gibi...Evet aynı şehirdeyiz, bu yüzden fotoğraflarla birbirimizi görmek yerine görüşmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. Çok sık "Buluşalım" baskısı yapmak istemediğim için üstü kapalı bir şekilde, fotoğraf istediğinde "Görmek istiyorsan gelebilirsin hem kahve içeriz" diyorum.
Olabilir insanın aklına gelmiyor değil. Ama aynı şehirdeler ve arkadaşları tanıştırmış. Hani arada bir tanıdık varken bu nasıl bir terbiyesizlik olur nude istiyorsa?Fotoğraftan kastı bence nude istiyor, ama daha dile getirme cesareti bulamamış .var böyle tipler .yoksa görüşme ihtimali varken foto istemez
Olmaz bundan.
Bipolar galiba
daha ne diyeceksin buna ragmen gelmiyorsa bu isten bi sey cikmaz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?