• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip flört ilişkisi... Ben de anlamadım!

kediseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
642
730
33
29
Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?

Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse bazı şeyleri açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Benim bir arkadaşım da sevgilisi boyledi durmadan foto istiyordu kız müsait değilim diyordu busefer küfür ediyordu en sonda arkadaşım ayrıldı

ayni sehirde olup da anlik isteyip durmak ne oluyor (ayni sehirde misiniz )? dedigin gibi biraz daha zaman ver eger hala tutumlar devam ederse yol ver.

Evet aynı şehirdeyiz, bu yüzden fotoğraflarla birbirimizi görmek yerine görüşmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. Çok sık "Buluşalım" baskısı yapmak istemediğim için üstü kapalı bir şekilde, fotoğraf istediğinde "Görmek istiyorsan gelebilirsin hem kahve içeriz" diyorum.

Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Biraz zaman ver yine çok foto isterse yol ver gitsin

Benim bir arkadaşım da sevgilisi boyledi durmadan foto istiyordu kız müsait değilim diyordu busefer küfür ediyordu en sonda arkadaşım ayrıldı

Küfür vb saygısızca hiçbir mesajı yok. Atmak istemediğimde anlayışla karşılıyor hatta. Sadece mantığını anlayamadım.

Evet aynı şehirdeyiz, bu yüzden fotoğraflarla birbirimizi görmek yerine görüşmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. Çok sık "Buluşalım" baskısı yapmak istemediğim için üstü kapalı bir şekilde, fotoğraf istediğinde "Görmek istiyorsan gelebilirsin hem kahve içeriz" diyorum.
Bunu söylediğinde ne diyor?

işleri yoğun mesaj yazamıyor olabilir ama hafta sonu ya da akşam 2 3 saat ayırabilir görüşmek için. bunu teklif ettiniz mi? tepkisi ne oldu? yanaşmıyorsa görüşmek istemediğinizi belirtip bitirebilirsiniz bence görüşmek isteyen bir şekilde vakit yaratıyor

Evet haftaiçi, mesai saatleri içinde uzun uzun konuşamıyoruz, zaten o konuda ben de bir beklenti içinde değilim, son görülme saatleri genelde bana mesaj atıp çıktıktan sonra o saatte kalıyor, sosyal medya'da da aktif olmuyor. İşten çıkış saati değişiyor, bazen 6, 8 civarında, saat 12'ye kadar konuşuyoruz sonra uyuyor, ve konuşmalarında yorgun olduğunu, işin yoğun geçtiğini söylüyor, haliyle ben de akşam görüşelim demeye çekiniyorum. Geçen haftasonu da her ikimiz arkadaşlarımızla zaman geçirdik, ben bazen fotoğraf istediğinde "İkimizde birbirimizi görmek istiyoruz, görüşelim" vs diyorum sadece, mesela bu haftasonu için bir plan yapılabilir ama her fotoğraf istediğinde ben görüşme muhabbetini açtığım için biraz da o plan yapsın istiyorum.

Merhaba herkese,

Bipolar galiba

daha ne diyeceksin buna ragmen gelmiyorsa bu isten bi sey cikmaz gibi...

Sürekli fotoğraf istemesi çokk itici ve sapıkça bence. Muhabbet azıcık daha ilerleyince dekolte fotoğraflar isteyecek gibi bir havası var. Aynı şehirde olduğun insanı yüz yüze görüp tanımak ve vakit geçirmek istersin normalde… Üzgünüm ama karakterinizle değil fiziğinizle ilgileniyor sadece. Ben olsam hayatta fotoğraf atmazdım sırf karşıdaki istediği için.

Fotoğraftan kastı bence nude istiyor, ama daha dile getirme cesareti bulamamış .var böyle tipler .yoksa görüşme ihtimali varken foto istemez
Olabilir insanın aklına gelmiyor değil. Ama aynı şehirdeler ve arkadaşları tanıştırmış. Hani arada bir tanıdık varken bu nasıl bir terbiyesizlik olur nude istiyorsa?

Evet sanki ben de öyle hissediyorum. Bu sabah kalktığımda düzgünce aramızdaki her ne ise bitirmek için nasıl bir tavır takınmalıyım diye düşünüyordum.

Bilmiyorum, mesajları çoğunlukla emojisiz, bazen emoji kullanıyor. "Kendimi mesajda ifade edemiyorum sanki" diyor. Çok durgun, enerjisiz gibi konuşmaları, ben daha neşeli ve cıvıl cıvıl kalıyorum yanında. Mesela bir yere gittiğimizde birbirimize konum atıyoruz, ben konum atınca birden hoşuna gidiyor, duygularını yoğun yaşıyor, çok abartılı. Sonra tekrar durağan. Çok garip gerçekten.

daha ne diyeceksin buna ragmen gelmiyorsa bu isten bi sey cikmaz gibi...

Son bir yıldır psikolojik danışmanlık hizmeti alıyorum, o kadar iyi geldi ki. Sınırlarım, ne istediğim, istemediğim, kendimi ön plana tutmam ve yeri geldiğinde gitme cesaretini gösterme gibi duyguları öğrendim ve kendimi ilişkiler konusunda güçlü hissediyorum. Sadece bazen dengesizlikler canımı sıkmıyor değil.

Back