- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.907
- 598
Neyseki edepsiz halimizle bi koca bulup evlendik çok şükürDüzgün edepli olun gerisi önemli değil
Bir de biri pazardan elma seçer gibi namuslu edepli diye beni birinin oğluna seçse sen kimsin derim. Oğlunu da ezik görürüm, eş seçimini kendi yapamayan adamdan ne hayır gelecek?Gerçekten oğluna düzgün edepli (!) kısmet arayan annelerin oğullarıyla evlenmeyi düşünen kaldı mı ya? Ondan sonra kaynanam şöyle kaynanam böyle, eşim annesinin ağzının içine bakıyor
Bir de biri pazardan elma seçer gibi namuslu edepli diye beni birinin oğluna seçse sen kimsin derim. Oğlunu da ezik görürüm, eş seçimini kendi yapamayan adamdan ne hayır gelecek?
Ohh varya icimin yaglari eridi cok iyi yapmissin. Amaci cinsellikten baska biseu degilmis oyle takilmak isticekti belkide ozledikce . Cok sevindim kendinizi kaptirmadiginiz icin . Insallah istediginiz gibi biri cikar karsiniza. Bu arkadas icinde uzulmeye degmez her kusun eti yenmez dersini siz vermissinizMerhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Bu cok hosuma gitti yaa harikaAy bana bi kere görücü gelmişti. Annesi geldi oturmaya bey oğlumuz da güya annesini almaya geldi, gelmişken girdi beş dk eve. Benim dünyadan haberim yok tabi. Neyse beğenmiş beni, edepli bulmuşlar ailecektelefonum verilmiş benden habersiz mesaj attı bi kahve içebilir miyiz diye. Sevgilimle tatildeyim dönünce konuşalım bunu dedim
Tabi ki hayır, kayboldu ortalıktanBu cok hosuma gitti yaa harika. Peki cvp geldimi
Kadın bu tavırdan hoşlanmadığını önce davranışlarıyla; adam ısrarla üstüne gelince de nazikçe söz ile belirttiği zaman bağırıp sinirlenip saygısızca davranıp masayı terk ertiği için olabilir mi acaba????
İğrenç biri bence .Hiç hoş deılMerhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Merhabalar,
bu beni de çok rahatsız etti. adam kendisinden hoşlanılmadığı fikrine değil zihniyetin eski olduğu fikrine daha yakınRahatsız olduğunuzu belirttiğinizde " sen de 1960larda mı kaldın yaa" diye tepki vermesini hoş bulmadım. Bence bir şey kaybetmediniz. İçiniz ferah olsun.
benim de komik bir anım aklıma geldi. ben de hiç kelimelere dökmemiştim ama hareketlerim, tavırlarım ben sendeyim idi tam olarak. ilgileniyorum, sürekli arayıp soruyorum, merak ediyorum, gözümü açar açmaz günaydın yazıyorum falan, buluşunca her türlü temas, sarılma, öpme, seni çok özledim deme vs hepsi var. bir gün bişey oldu, bozuştuk. bana demez mi ben senin beni önemsediğini düşünmüyorumİki taraf da sözcüklerle açılmaz ki :) iiler spontan ilerler. Bu tip hareketler ilişkiyi iler seviyeye taşır. Konuşarak kademe atlanmaz :) tabi ki bu fiziksel yakınlaşmaları duygular da desteklemelidir.
Bizim ilişkinizde ben sinemada elini tutmuş, sinema çıkışı herşey çok normalmiş gibi davramış ve onu başka bir şehire yolcu etmiştim aceleyle otobusle. Benim için çok normaldi çünkü elini tutmak nasıl anlatsam bana huzur ve mutluluk vermişti ama hayatımın rutini gibiydi üzerine otobuse yetişmek benim için önemlidir bana stres yapar böyle şeyler. O nedenle o henüz algılayamadan kendini otobuste bulmuştu. Sonra günlük konuşmalarımıza devam ettik. 3 gün sonra geldiğinde direk öpmüştü beni. Yani çok yakın arkadaşlığımızı bir öteye alıp duygularımızı yaşamaya başlamıştık ama hiç konuşmadan. İlle konuşulması gerektiğini düşünmüyorum. Önemli olan hissetmek. Hey gidi hey güzel günlerdi anlatmak bile iyi hissettirdi :)
Nitekim siz de bu kadar konuşulmasınz takılı kalmayın. Konuşulmuyor artık böyle şeyler. İsim falan koyulmuyor. Yaşanılıyor. İyi tarafın hisleri karşılıklıysa o senden hoşlanıyorum konuşmaları çok eskilerde kaldı.
Oğluna kız arayan birinin gelini olmamışım iyi ki. 50 bin tane kaynana konusu açan biri olurdum burda. Hep diyorum bu hastalık bana yaradı. Kimse paşa oğluşuna sokaklarda bayılıp ayılan kızı layık görmedi.Gerçekten oğluna düzgün edepli (!) kısmet arayan annelerin oğullarıyla evlenmeyi düşünen kaldı mı ya? Ondan sonra kaynanam şöyle kaynanam böyle, eşim annesinin ağzının içine bakıyor
Aklı mantığı olan kadın oğluşuna edepli kız arayan annenin oğluşuyla evlenmez zaten.Oğluna kız arayan birinin gelini olmamışım iyi ki. 50 bin tane kaynana konusu açan biri olurdum burda. Hep diyorum bu hastalık bana yaradı. Kimse paşa oğluşuna sokaklarda bayılıp ayılan kızı layık görmedi.Annem çok dert ederdi, çok da fifi idi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?