• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Flört Hikayesi...

Elini beline atınca, sarılınca falan adamların erekte olduğunu falan sanıyorlar herhalde. Başka açıklaması yok.

zaten biz burda sadece konu sahiplerinin mesajları özelinde yorum yapıyoruz. adamı bir dinleyelim bakalım😂 bir de hiç tanımadıkları insanlara tacizci muamelesi yapıyorlar gerçekten rahatsız edici. taciz demek önemli bir şeydir her şeye kullanılır oldu.

zaten biz burda sadece konu sahiplerinin mesajları özelinde yorum yapıyoruz. adamı bir dinleyelim bakalım😂 bir de hiç tanımadıkları insanlara tacizci muamelesi yapıyorlar gerçekten rahatsız edici. taciz demek önemli bir şeydir her şeye kullanılır oldu.
Devam eden, ısrar edilen bir durum yok ki adı taciz olsun. Her hoşlanmadığımız harekete taciz dersek ortada tacizci olarak etiketlenmeyen erkek kalmaz.

kadın istemiyorum dedikten sonra devam eden bir durum mu var burda taciz falan ne kadar abarttınız. adam direk kalkmış zaten gidelim demiş bir daha da aramamış belli ki anlamış birbirlerine göre olmadıklarını. nerde burda taciz tam olarak konu sahibinin ilk mesajından bana bir anlatır mısınız.
2 bulusmasindada olmus en azindan…

Merhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri dönüyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hiç olmadı ancak yaşım ilerletikçe yakın çevrem düzenini kurmaya başlatıkça boşluga düşmeye başladım.Arkadaş çevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadüfen.İlk tanışmamızda ben gayet çekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma söyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında çok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek açıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Çöpçatanlık yapmak istemedi açıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten açık açık ilgisini belli etmeye başladı herkesin içinde flörtleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak için hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı çünkü açık açık görüşmek istediğini belirtmiyordu kaçak dövüşüyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hiç mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim çünkü böyle duyguları daha önce hiç yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir görüşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime götürdü ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını düşündüğüm için sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep böylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler söylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler için dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı söylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha görüştük sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Çok üzülüyrum belli bir yaştan sonra kimse çıkmaz karşıma öyle düşünüyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.
Sadaka ver geç. Kurtulmuşsun. 😉Süre de tayin etmiş 2 ay sonra vay anam yaa

Normal olan ilişkilerde bu mudur bilmediğim için sorguluyorum aslında.Benim dünyamda iki insan konuşur vakit geçir tabiki arada bir çekim olur bunu yaşadım ilk kez varmış gerçekten çekim olayı.Ama iki tarafta açılmadan el ele tutuşulmaz bence bunu ifade edince 60 larda kalmışssın sen diye bir çıkışta bulundu.Hal böyle olunca eski kafalımıyım ketum mu davrandım diye düşündüm.Daha çok bu çekimi bir daha yakalayamam diye üzülüyorum galiba o yüzden görüş alıp rahatlatmaya çalışmak benimkisi
Biz eşimle ilk konuşmaya başladığımızda 1-2 hafta hiç temasımız olmadı. Sonra birgün eve giderken elimi tuttu. Hep aşama aşama.

Evlenme niyetiyle yaklaşan erkek hareketlerine dikkat ediyor bence. Hızlı yaklaşmıyor.

Yaşının yüksek olduğunu düşündüğün için son şansımmıydı teptim mi diye düşünüyorsun. Evlenecem diye bütün bir ömür mutsuz olmayı göze alman büyük cesaret. Geçmiş gitmiş. Önüne bak. Hayat devam ediyor. Bende 30 yaşında evlendim.

adam ısrarla üstüne falan gitmemiş.
kadın uzaklaşmış adam niye kendini kasıyosun demiş kadın da temas istemediğini söylemenin yanında bu ilişki nereye gidiyor minvalinde konuşmuş daha ilk buluşmada. adam da sinirlenmiş kalkalım demiş masayı terk etmek ne alaka?
konu sahibi belli ki bu tarz ilişkileri sevmiyor daha muhafazar görüşlü birileriyle temassız temassız ya da görücü usulü tanışabilir.

Katılmıyorum, ilk buluşmada cinsellik yaşamayınca muhafazakar olunmuyor. Ben gayet liberal bir insanım, muhafazakarlıkla hiçbirrrr alakam yok ama tanımadığım biriyle yatağa girmem.

Tanımadığın birinin beline, sırtına, bacağına elini koymak her şeyden önce kabalık, saygısızlık ve yvşaklık. Sen bu insanı tanımıyorsun, isteyip istemediğini bilmiyorsun ne hakla bedenine dokunuyorsun? Burda yapılan ponçikçe yorumlar doğru değil, adam saygısız ve yvşak. Konu sahibesi de kezban falan değil, aklı başında biri. İlk kez gördüğü birinin elini vücuduna koymasından rahatsız olmayınca cool olmuyorsun, rahatsız olursan da kezban hiç olmuyorsun.

Adam zaten konu sahibesini tanıma derdinde değil, cinsellik peşinde şansını denemiş bakmış ki tutmadı topuklamış. Konu sahibesine hiçbir ilgi sunmaya biriyle konu sahibesi neden görüşsün?

Burda vowww ben çok açıkgörüşlüyüm, coolum, konu sahibesi kezban yazanlara Allahtan akıl fikir diliyorum. Her onuda konu sahibesine Kezban yazmak için yer aranıyor artık. Tüm abazanlarla takılın o zaman ne diyeyim🤦‍♀️🤦‍♀️

Katılmıyorum, ilk buluşmada cinsellik yaşamayınca muhafazakar olunmuyor. Ben gayet liberal bir insanım, muhafazakarlıkla hiçbirrrr alakam yok ama tanımadığım biriyle yatağa girmem.

Tanımadığın birinin beline, sırtına, bacağına elini koymak her şeyden önce kabalık, saygısızlık ve yvşaklık. Sen bu insanı tanımıyorsun, isteyip istemediğini bilmiyorsun ne hakla bedenine dokunuyorsun? Burda yapılan ponçikçe yorumlar doğru değil, adam saygısız ve yvşak. Konu sahibesi de kezban falan değil, aklı başında biri. İlk kez gördüğü birinin elini vücuduna koymasından rahatsız olmayınca cool olmuyorsun, rahatsız olursan da kezban hiç olmuyorsun.

Adam zaten konu sahibesini tanıma derdinde değil, cinsellik peşinde şansını denemiş bakmış ki tutmadı topuklamış. Konu sahibesine hiçbir ilgi sunmaya biriyle konu sahibesi neden görüşsün?

Burda vowww ben çok açıkgörüşlüyüm, coolum, konu sahibesi kezban yazanlara Allahtan akıl fikir diliyorum. Her onuda konu sahibesine Kezban yazmak için yer aranıyor artık. Tüm abazanlarla takılın o zaman ne diyeyim🤦‍♀️🤦‍♀️
Yavrumm gel seni opecegim😘😘😘
Avrupada insanlar nasil oldugunu bilirsin sen.. orda bile bu tarz yaklasimlar kabaliktir karsilikli olsa zaten sorun yok.. ama ilk bulusmada kendini elletmedin diye kezbanlik diyen bi bizim ileri(!) goruslu kadinlarimizdan cikar. Bana eline ayagina sahip cikamayan insanlar ucuz geliyor. Tamam pastanelerde oturmayin ergen gibi ama karsi cins gordun diye uzerine atlamakk… asil bu daha ergence

Yavrumm gel seni opecegim😘😘😘
Avrupada insanlar nasil oldugunu bilirsin sen.. orda bile bu tarz yaklasimlar kabaliktir karsilikli olsa zaten sorun yok.. ama ilk bulusmada kendini elletmedin diye kezbanlik diyen bi bizim ileri(!) goruslu kadinlarimizdan cikar. Bana eline ayagina sahip cikamayan insanlar ucuz geliyor. Tamam pastanelerde oturmayin ergen gibi ama karsi cins gordun diye uzerine atlamakk… asil bu daha ergence

Bana ilgi gösteren Almanlar gayet beyefendi adamlardı. Akşam yemeğine de davet eden oldu, geçti karşıma efendice oturdu adam muhabbetini yaptı bu kadar öyle ellemeydi abuk subuk hareketlerdi yok. Almanlar gerçekten kibar erkekler cinsellik işinde her zaman ilk adımı kadından beklerler.

Konudaki adam hödük. İstediğini alamayınca kalkmış gitmiş. Oraya konu sahibesi yle vakit geçirmeye gelmemiş ki, abazanlıktan gelmiş bariz. Avrupalı olucaz diye burda şu seviyesiz ve basit tiplere de adam muamelesi yapılıyor ya şaşkınım🙄 Önüne gelenle takılınca Avrupalı olmuyorsun, abazanları bayram ettirmiş oluyorsun🤦‍♀️🤦‍♀️

Bana ilgi gösteren Almanlar gayet beyefendi adamlardı. Akşam yemeğine de davet eden oldu, geçti karşıma efendice oturdu adam muhabbetini yaptı bu kadar öyle ellemeydi abuk subuk hareketlerdi yok. Almanlar gerçekten kibar erkekler cinsellik işinde her zaman ilk adımı kadından beklerler.

Konudaki adam hödük. İstediğini alamayınca kalkmış gitmiş. Oraya konu sahibesi yle vakit geçirmeye gelmemiş ki, abazanlıktan gelmiş bariz. Avrupalı olucaz diye burda şu seviyesiz ve basit tiplere de adam muamelesi yapılıyor ya şaşkınım🙄 Önüne gelenle takılınca Avrupalı olmuyorsun, abazanları bayram ettirmiş oluyorsun🤦‍♀️🤦‍♀️
Evet konudaki herif gercekten azgin ve derdi sevgili olmak vs degil, ha sevgili olmak zorunda degil.. ama ilk gordugun daha temiz mi pis mi, bu yonunu bile bilmedigin birisiyle ilk goruste yatmadi diye kadini topa tutuyolar nerdeyse😐😂 modernlik bunu gerektirir cunku.. tamam cool olun modern olun avrupai olun bise diyen yok.. ama avrupalilarin bundan haberi yok😐😂😂

Yoldan geçen adam ellemiş gibi muamele görüyor resmen adam. Başbaşa görüşmeye başlamışlar elini tutmuş belini tutmuş. Karşı taraf daha ilk günden evlilik ciddiyet mealinde konuşunca bir dur hele bu ne acele biraz zaman geçsin sevgili de oluruz demiş. Bana gayet normal geliyor. Bu avrupalılık olsun diye demiyorum. Ben 20li yaşlarımda birinden hoşlandıysam o da benden hoşlandıysa günlerce gecelerce çay kahve içip sohbet etmezdim. Gayet elele de gezerdim, öpüşürdüm de, baktık frekanslar tuttu sevgiliyiz derdik. Doğal akışta giderdi yani. Bana birinden hoşlanıp sonra elini tutmak için icazet almak, önden bıdıbıdı romantizm kasmak saçma geliyor. Ben öyle aşk sevgi sözcüklerini uzun uzun göz göze konuşabilen biri de değilim romantizm bu değil bana göre.

Yoldan geçen adam ellemiş gibi muamele görüyor resmen adam. Başbaşa görüşmeye başlamışlar elini tutmuş belini tutmuş. Karşı taraf daha ilk günden evlilik ciddiyet mealinde konuşunca bir dur hele bu ne acele biraz zaman geçsin sevgili de oluruz demiş. Bana gayet normal geliyor. Bu avrupalılık olsun diye demiyorum. Ben 20li yaşlarımda birinden hoşlandıysam o da benden hoşlandıysa günlerce gecelerce çay kahve içip sohbet etmezdim. Gayet elele de gezerdim, öpüşürdüm de, baktık frekanslar tuttu sevgiliyiz derdik. Doğal akışta giderdi yani. Bana birinden hoşlanıp sonra elini tutmak için icazet almak, önden bıdıbıdı romantizm kasmak saçma geliyor. Ben öyle aşk sevgi sözcüklerini uzun uzun göz göze konuşabilen biri de değilim romantizm bu değil bana göre.

Burda böyle bir durum var mı sizce? Burda zaten doğal akış yok, beraber zaman geçirme yok, adamın öyle bir derdi de yok adam cinsellik için gelmiş olmayınca da son derece kaba bir şekilde davranmış. Konu sahibesinin başına gelenle şu yazdıklarınızın hiçbir alakası yok ki😐

Burda böyle bir durum var mı sizce? Burda zaten doğal akış yok, beraber zaman geçirme yok, adamın öyle bir derdi de yok adam cinsellik için gelmiş olmayınca da son derece kaba bir şekilde davranmış. Konu sahibesinin başına gelenle şu yazdıklarınızın hiçbir alakası yok ki😐
Direkt eve mi götürmüş? Seks muhabbeti mi yapmış? Yooo. Cafede oturmuşlar sohbet esnasında da elini tutmuş belini tutmuş. İkinci görüşmede kız elimi tutuyorsun ama sevgili değiliz diyince de flört ediyoruz işte ille söylemek mi lazım konuşulur bunlar demiş. Muhabbet devam etmiş, gel eve dememiş, seks konuşmamış. Adam flört ediyor bu basbaya da flört işte miss.

Back