Katılmıyorum, ilk buluşmada cinsellik yaşamayınca muhafazakar olunmuyor. Ben gayet liberal bir insanım, muhafazakarlıkla hiçbirrrr alakam yok ama tanımadığım biriyle yatağa girmem.
Tanımadığın birinin beline, sırtına, bacağına elini koymak her şeyden önce kabalık, saygısızlık ve yvşaklık. Sen bu insanı tanımıyorsun, isteyip istemediğini bilmiyorsun ne hakla bedenine dokunuyorsun? Burda yapılan ponçikçe yorumlar doğru değil, adam saygısız ve yvşak. Konu sahibesi de kezban falan değil, aklı başında biri. İlk kez gördüğü birinin elini vücuduna koymasından rahatsız olmayınca cool olmuyorsun, rahatsız olursan da kezban hiç olmuyorsun.
Adam zaten konu sahibesini tanıma derdinde değil, cinsellik peşinde şansını denemiş bakmış ki tutmadı topuklamış. Konu sahibesine hiçbir ilgi sunmaya biriyle konu sahibesi neden görüşsün?
Burda vowww ben çok açıkgörüşlüyüm, coolum, konu sahibesi kezban yazanlara Allahtan akıl fikir diliyorum. Her onuda konu sahibesine Kezban yazmak için yer aranıyor artık. Tüm abazanlarla takılın o zaman ne diyeyim