- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.625
- 798
herkes amacı cinsellik demiş de ufak temaslarda ne sakınca var ki. hem dokunmasına izin verseydin sen de ne kadar etkilenip etkilenmediğini ölçerdin. valla ben ilk buluşmada değil ama ikinci buluşmada ondan bir hamle gelmeden kendim dokundum, sarıldım falan. hayır bi düşündüm acaba tenlerimiz temas edince ben ne hissederim, ona dokunmak nasıl bişeydir gibisinden. yani çok da bişey yok böyle şeylerde, adam kalçana mı ellemek istedi, beline dokunduysa ya da elini tutmak istediyse ne var ki bunda. baktın hoşlanmıyorsun, o eller başka yerlere gidiyor o zaman vururdun tekmeyi istemiyorsan. ben de flört ettiğim insan dokunuşumdan rahatsız olursa bozulurum ve bi daha arayıp sormam.
Ben bu konuda cinsiyet ayrimi yapiyorum malesef. Ben adım atmadan bir erkek elini belime vs atma rahatlığını gösterse hoşuma gitmez. Ben bu konularda tutuk bir insan değilimdir bu arada ilk buluşmada şu yapılmaz, yok bilmem kaçıncı buluşmada öpüşülür gibi takıntılarım yoktur. İçimden geldiğinde yapardım, bu ilk buluşma da olabilir, ikincide de olurdu.
Erkeğin biraz çekineni hoşuma gidiyor. Ne tepki verir, onu kaybeder miyim? Diyecek.
Flört ettiğim hiç bir erkekten böyle rahatlık görmedim ben, amacı cinsellik olanlar bile ben ellemeden ellemedi öyle söyleyeyim.