Benim aradığım ilişki dinamiği de tam da buydu işte.Verdiği his sergilediği tavır yazarsan yazarım buluşmak istersen buluşuruz ama benden bir şey bekleme.enden adını koymak istemeyebilir ama önce bir flört eder gezer tozarsınız iki taraf da olur derse zaten ilerlerdiniz baktınız olumlu arkadaşlarınıza da açıklarsınız.
Yani toplulukta etkilendiğiniz biri şu an sevgili demek acelecilik gelebilir. Çok normal.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir Garip Flört Hikayesi...
- Konu Sahibi Aycennet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Ama işte henüz tanışma aşamasındayken ama ilanı aşk beklemişsiniz gibi algıladım ben mesela. Akışında ilerleyen ilişkiler de çokBenim aradığım ilişki dinamiği de tam da buydu işte.Verdiği his sergilediği tavır yazarsan yazarım buluşmak istersen buluşuruz ama benden bir şey bekleme.
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Yani gezmek tozmak derken pastanede sütlaç kaşıklamak değildi kastettiğim. Arada flörtleşme varsa hemen isim koymak yerine olayın heyecanını da yaşayabilirdiniz. Elini tutması yada belini tutması gibiBenim aradığım ilişki dinamiği de tam da buydu işte.Verdiği his sergilediği tavır yazarsan yazarım buluşmak istersen buluşuruz ama benden bir şey bekleme.
Yok aşk varmıki gerçekten hele ki bu devirde.Kendisi bana yazdıkca biz buluştukca konuştukca zaten verdiği güvenle tatlı tatlı ilerleyecekti.Ama maalesef amacı farklıydı sanırımAma işte henüz tanışma aşamasındayken ama ilanı aşk beklemişsiniz gibi algıladım ben mesela. Akışında ilerleyen ilişkiler de çok
- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.625
- 798
Gelmek isteyen benmişim buluşmak isteyen rahatsız olmama şaşırmış ayrıca.
Dedim işte, bana ilgisi var istediğim gibi davranırım diyen erkek kafası bence bu yani ben öyle algılıyorum böyle davranan insanları.
Siz buluşmak istediniz diye özensiz davranması gerekmiyor( bana göre özensizlik). Çeşit çeşit insan var bu hayatta, ilk buluşmada ne tepki vereceğinizi bile bilmeden, hoşlanmama ihtimalinizi düşünemeyen insana ben yol verirdim direkt. İnce düşünen ve size yanliş bir adim atmaktan korkan insan bunu düşünür bana göre.
İlişki yaşama biçimleriniz uygun değilse sonlandırırsınız biter.
Hoşlanmadığınız şeyleri sırf yanınızda kalsın diye yapmayın, kabul etmeyin. Ha derseniz ki "benim için de o kadar önemi yok, büyütülecek bir şey
değil" ona bir şey diyemem.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Aşkı eski türk filmleri gibi yaşamak istiyorsanız evet bu devirde işiniz zor. Ben de mesela istemem o eski aşkları. İnsan hoşlanınca dokunmak ister. Sevişmek neden kullanmak olsun. Bakın biz on sene önce o zamanki sevgilim şimdiki eşimle sevgili olduk. Çok sevdiğimiz için de dokunmak istedi, hatta sevgili olduktan bir hafta sonra seviştik mesela. Kurallara takılmadan da aşk mümkün. Aşkın kuralları yoktur bana göre. Yani aşıksan bir ay sonra elini tut, bir seneden önce öpmemeliyim gibi kuralları olamaz. Seversen arzularsın, arzularsan dokunmak istersin. Çok normal yanlış değilYok aşk varmıki gerçekten hele ki bu devirde.Kendisi bana yazdıkca biz buluştukca konuştukca zaten verdiği güvenle tatlı tatlı ilerleyecekti.Ama maalesef amacı farklıydı sanırım
3 ay sonra belki senden hoşlanıyorum diyecekti ama ben hep umut ve duygusallık okyanusunda yüzecektim.Yaşadığım heyecanlarla kalırdım büyük ihtimalYani gezmek tozmak derken pastanede sütlaç kaşıklamak değildi kastettiğim. Arada flörtleşme varsa hemen isim koymak yerine olayın heyecanını da yaşayabilirdiniz. Elini tutması yada belini tutması gibi
Evlilik düşünen bir insanım bu adamın evlenmek istemesini beklemekle yoramazdım kendimi.Düşünün ciddi yaklaşan ama istemediğim insanlarla bile vakit geçirmedim çünkü karşımdaki insanada yazık umut edecek zaman harcayacakDedim işte, bana ilgisi var istediğim gibi davranırım diyen erkek kafası bence bu yani ben öyle algılıyorum böyle davranan insanları.
Siz buluşmak istediniz diye özensiz davranması gerekmiyor( bana göre özensizlik). Çeşit çeşit insan var bu hayatta, ilk buluşmada ne tepki vereceğinizi bile bilmeden, hoşlanmama ihtimalinizi düşünemeyen insana ben yol verirdim direkt. İnce düşünen ve size yanliş bir adim atmaktan korkan insan bunu düşünür bana göre.
İlişki yaşama biçimleriniz uygun değilse sonlandırırsınız biter.
Hoşlanmadığınız şeyleri sırf yanınızda kalsın diye yapmayın, kabul etmeyin. Ha derseniz ki "benim için de o kadar önemi yok, büyütülecek bir şey
değil" ona bir şey diyemem.
Bence iyi olmuş bitmesi birkere sizin tarzlar uymuyor ki bende sevmem dokunarak iletişime geçilmesi ya da işte öyle durumu..bazıları çok sallamaz ama benim tarzım öyle değil demekki sizinde öyle değil..Bende garanticiyimdir anlaşmayacağım bi adam neden bana dokunshn mantığındayım yani..valla bende biriyle aklım kafam uyuşursa demekki evlenilecek kişi odur bende o adamı beklerim diye düşünürdüm hep ki Allah kalbime göre verdi üniversitede tanışıp evlendim 15 sene oldu vaybeeee ..
Valla sizde kalbinize göre bulursunuz inşallah
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Kusura bakmayın ama bu daha da tuhaf bence. Yani evlenilecek adamdan beklentiniz uyuyorsa, çok da bekletmeden evlenecekse yeterli diyorsunuz. Ben mesela evlilik gibi bir kararı kısa sürede veren insanı samimi bulmazdım, niyeti vardı oldu. Ha benle ha ayşeyle ha Fatma’yla evlenir demek ki benim özelimde bir istek değil diye düşünürüm mesela.Evlilik düşünen bir insanım bu adamın evlenmek istemesini beklemekle yoramazdım kendimi.Düşünün ciddi yaklaşan ama istemediğim insanlarla bile vakit geçirmedim çünkü karşımdaki insanada yazık umut edecek zaman harcayacak
İnşallah öyle olur.Ama işte geçen zaman korkutuyor insanı.Elimizde kalan adamlarda böyle evlilikten kaçan tipler olunca zor vallahi.Bence iyi olmuş bitmesi birkere sizin tarzlar uymuyor ki bende sevmem dokunarak iletişime geçilmesi ya da işte öyle durumu..bazıları çok sallamaz ama benim tarzım öyle değil demekki sizinde öyle değil..Bende garanticiyimdir anlaşmayacağım bi adam neden bana dokunshn mantığındayım yani..valla bende biriyle aklım kafam uyuşursa demekki evlenilecek kişi odur bende o adamı beklerim diye düşünürdüm hep ki Allah kalbime göre verdi üniversitede tanışıp evlendim 15 sene oldu vaybeeee ..
Kusura bakmayın ama bu daha da tuhaf bence. Yani evlenilecek adamdan beklentiniz uyuyorsa, çok da bekletmeden evlenecekse yeterli diyorsunuz. Ben mesela evlilik gibi bir kararı kısa sürede veren insanı samimi bulmazdım, niyeti vardı oldu. Ha benle ha ayşeyle ha Fatma’yla evlenir demek ki benim özelimde bir istek değil diye düşünürüm mesela.
Valla sizin gibi insanların sayısı azaldı.. Çok cidden söylüyorum etraftan duyuyorum oğluna düzgün edepli kısmet arayan teyzeleri :) hatta biriside benim teyzem :) yani gerçekten siz yolunuzdan şaşmayın tarzınızdan ödün vermeyin..Sizi hak edecek insan çıkacak karşınıza emin olun...İnşallah öyle olur.Ama işte geçen zaman korkutuyor insanı.Elimizde kalan adamlarda böyle evlilikten kaçan tipler olunca zor vallahi.
- 4 Ekim 2012
- 16.359
- 31.971
- 798
+++++ kaldı ki bir de henüz yakın olmadığım bir erkeğin elini vücudumda düşünemem. Aramızda duygusallık olmalı, ondan da bana bir elektrik geçmeli. Herkes hemen dokunmalara koşabilir diye bir şey yok.Ben herkesle temas seven bir insan değilim mesela, bir kadın arkadaşım bile konuşurken devamlı omzuma vs dokunduğunda kıl olan insanım. Çoook yakınım olması lazım rahatsız olmam için.
- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.905
- 598
Gerçekten oğluna düzgün edepli (!) kısmet arayan annelerin oğullarıyla evlenmeyi düşünen kaldı mı ya? Ondan sonra kaynanam şöyle kaynanam böyle, eşim annesinin ağzının içine bakıyorValla sizin gibi insanların sayısı azaldı.. Çok cidden söylüyorum etraftan duyuyorum oğluna düzgün edepli kısmet arayan teyzeleri :) hatta biriside benim teyzem :) yani gerçekten siz yolunuzdan şaşmayın tarzınızdan ödün vermeyin..Sizi hak edecek insan çıkacak karşınıza emin olun...
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Düzgün edepli olun gerisi önemli değilGerçekten oğluna düzgün edepli (!) kısmet arayan annelerin oğullarıyla evlenmeyi düşünen kaldı mı ya? Ondan sonra kaynanam şöyle kaynanam böyle, eşim annesinin ağzının içine bakıyor
- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
Buluşmak istemek elleşmek istemek midir. Kapasitesiz işte mal bu kadar.Gelmek isteyen benmişim buluşmak isteyen rahatsız olmama şaşırmış ayrıca.