• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Flört Hikayesi...

enden adını koymak istemeyebilir ama önce bir flört eder gezer tozarsınız iki taraf da olur derse zaten ilerlerdiniz baktınız olumlu arkadaşlarınıza da açıklarsınız.
Yani toplulukta etkilendiğiniz biri şu an sevgili demek acelecilik gelebilir. Çok normal.
Benim aradığım ilişki dinamiği de tam da buydu işte.Verdiği his sergilediği tavır yazarsan yazarım buluşmak istersen buluşuruz ama benden bir şey bekleme.

Benim aradığım ilişki dinamiği de tam da buydu işte.Verdiği his sergilediği tavır yazarsan yazarım buluşmak istersen buluşuruz ama benden bir şey bekleme.
Ama işte henüz tanışma aşamasındayken ama ilanı aşk beklemişsiniz gibi algıladım ben mesela. Akışında ilerleyen ilişkiler de çok

Adamın hatasını anlamayan tek benim galiba. Ne? Eli beline koymak mi ? Çok normal geldi bana, bende hoslandigim insanla fiziksel temasta bulunmak isterim. Biz şimdi neyiz soruları bana çok kezbanca geliyor. Zamanla olursa olur olmazsa olmazdı zaten. Bu kadar kasmayın bence.

yatalım kalkalım takılalım sonra anlaşırsak belki evlilik düşünebiliriz diyen bir şahıs. bu zamanda evlilik düşünmeyen insanların bir dindarlığı kültürü falan yoksa düşüncesi bu olabiliyor.

Yani gezmek tozmak derken pastanede sütlaç kaşıklamak değildi kastettiğim. Arada flörtleşme varsa hemen isim koymak yerine olayın heyecanını da yaşayabilirdiniz. Elini tutması yada belini tutması gibi

Ama işte henüz tanışma aşamasındayken ama ilanı aşk beklemişsiniz gibi algıladım ben mesela. Akışında ilerleyen ilişkiler de çok
Yok aşk varmıki gerçekten hele ki bu devirde.Kendisi bana yazdıkca biz buluştukca konuştukca zaten verdiği güvenle tatlı tatlı ilerleyecekti.Ama maalesef amacı farklıydı sanırım

Gelmek isteyen benmişim buluşmak isteyen rahatsız olmama şaşırmış ayrıca.

Dedim işte, bana ilgisi var istediğim gibi davranırım diyen erkek kafası bence bu yani ben öyle algılıyorum böyle davranan insanları.
Siz buluşmak istediniz diye özensiz davranması gerekmiyor( bana göre özensizlik). Çeşit çeşit insan var bu hayatta, ilk buluşmada ne tepki vereceğinizi bile bilmeden, hoşlanmama ihtimalinizi düşünemeyen insana ben yol verirdim direkt. İnce düşünen ve size yanliş bir adim atmaktan korkan insan bunu düşünür bana göre.
İlişki yaşama biçimleriniz uygun değilse sonlandırırsınız biter.

🙄 Hoşlanmadığınız şeyleri sırf yanınızda kalsın diye yapmayın, kabul etmeyin. Ha derseniz ki "benim için de o kadar önemi yok, büyütülecek bir şey
değil" ona bir şey diyemem.

Yok aşk varmıki gerçekten hele ki bu devirde.Kendisi bana yazdıkca biz buluştukca konuştukca zaten verdiği güvenle tatlı tatlı ilerleyecekti.Ama maalesef amacı farklıydı sanırım
Aşkı eski türk filmleri gibi yaşamak istiyorsanız evet bu devirde işiniz zor. Ben de mesela istemem o eski aşkları. İnsan hoşlanınca dokunmak ister. Sevişmek neden kullanmak olsun. Bakın biz on sene önce o zamanki sevgilim şimdiki eşimle sevgili olduk. Çok sevdiğimiz için de dokunmak istedi, hatta sevgili olduktan bir hafta sonra seviştik mesela. Kurallara takılmadan da aşk mümkün. Aşkın kuralları yoktur bana göre. Yani aşıksan bir ay sonra elini tut, bir seneden önce öpmemeliyim gibi kuralları olamaz. Seversen arzularsın, arzularsan dokunmak istersin. Çok normal yanlış değil

Yani gezmek tozmak derken pastanede sütlaç kaşıklamak değildi kastettiğim. Arada flörtleşme varsa hemen isim koymak yerine olayın heyecanını da yaşayabilirdiniz. Elini tutması yada belini tutması gibi
3 ay sonra belki senden hoşlanıyorum diyecekti ama ben hep umut ve duygusallık okyanusunda yüzecektim.Yaşadığım heyecanlarla kalırdım büyük ihtimal

Dedim işte, bana ilgisi var istediğim gibi davranırım diyen erkek kafası bence bu yani ben öyle algılıyorum böyle davranan insanları.
Siz buluşmak istediniz diye özensiz davranması gerekmiyor( bana göre özensizlik). Çeşit çeşit insan var bu hayatta, ilk buluşmada ne tepki vereceğinizi bile bilmeden, hoşlanmama ihtimalinizi düşünemeyen insana ben yol verirdim direkt. İnce düşünen ve size yanliş bir adim atmaktan korkan insan bunu düşünür bana göre.
İlişki yaşama biçimleriniz uygun değilse sonlandırırsınız biter.

🙄 Hoşlanmadığınız şeyleri sırf yanınızda kalsın diye yapmayın, kabul etmeyin. Ha derseniz ki "benim için de o kadar önemi yok, büyütülecek bir şey
değil" ona bir şey diyemem.
Evlilik düşünen bir insanım bu adamın evlenmek istemesini beklemekle yoramazdım kendimi.Düşünün ciddi yaklaşan ama istemediğim insanlarla bile vakit geçirmedim çünkü karşımdaki insanada yazık umut edecek zaman harcayacak

Bence iyi olmuş bitmesi birkere sizin tarzlar uymuyor ki :( bende sevmem dokunarak iletişime geçilmesi ya da işte öyle durumu..bazıları çok sallamaz ama benim tarzım öyle değil demekki sizinde öyle değil..Bende garanticiyimdir anlaşmayacağım bi adam neden bana dokunshn mantığındayım yani..valla bende biriyle aklım kafam uyuşursa demekki evlenilecek kişi odur bende o adamı beklerim diye düşünürdüm hep ki Allah kalbime göre verdi üniversitede tanışıp evlendim 15 sene oldu vaybeeee ..
Valla sizde kalbinize göre bulursunuz inşallah

Evlilik düşünen bir insanım bu adamın evlenmek istemesini beklemekle yoramazdım kendimi.Düşünün ciddi yaklaşan ama istemediğim insanlarla bile vakit geçirmedim çünkü karşımdaki insanada yazık umut edecek zaman harcayacak
Kusura bakmayın ama bu daha da tuhaf bence. Yani evlenilecek adamdan beklentiniz uyuyorsa, çok da bekletmeden evlenecekse yeterli diyorsunuz. Ben mesela evlilik gibi bir kararı kısa sürede veren insanı samimi bulmazdım, niyeti vardı oldu. Ha benle ha ayşeyle ha Fatma’yla evlenir demek ki benim özelimde bir istek değil diye düşünürüm mesela.

Bence iyi olmuş bitmesi birkere sizin tarzlar uymuyor ki :KK43: bende sevmem dokunarak iletişime geçilmesi ya da işte öyle durumu..bazıları çok sallamaz ama benim tarzım öyle değil demekki sizinde öyle değil..Bende garanticiyimdir anlaşmayacağım bi adam neden bana dokunshn mantığındayım yani..valla bende biriyle aklım kafam uyuşursa demekki evlenilecek kişi odur bende o adamı beklerim diye düşünürdüm hep ki Allah kalbime göre verdi üniversitede tanışıp evlendim 15 sene oldu vaybeeee ..
Valla sizde kalbinize göre bulursunuz inşallah
İnşallah öyle olur.Ama işte geçen zaman korkutuyor insanı.Elimizde kalan adamlarda böyle evlilikten kaçan tipler olunca zor vallahi.

Kusura bakmayın ama bu daha da tuhaf bence. Yani evlenilecek adamdan beklentiniz uyuyorsa, çok da bekletmeden evlenecekse yeterli diyorsunuz. Ben mesela evlilik gibi bir kararı kısa sürede veren insanı samimi bulmazdım, niyeti vardı oldu. Ha benle ha ayşeyle ha Fatma’yla evlenir demek ki benim özelimde bir istek değil diye düşünürüm mesela.

İnşallah öyle olur.Ama işte geçen zaman korkutuyor insanı.Elimizde kalan adamlarda böyle evlilikten kaçan tipler olunca zor vallahi.
Valla sizin gibi insanların sayısı azaldı.. Çok cidden söylüyorum etraftan duyuyorum oğluna düzgün edepli kısmet arayan teyzeleri :) hatta biriside benim teyzem :) yani gerçekten siz yolunuzdan şaşmayın tarzınızdan ödün vermeyin..Sizi hak edecek insan çıkacak karşınıza emin olun...

Ben herkesle temas seven bir insan değilim mesela, bir kadın arkadaşım bile konuşurken devamlı omzuma vs dokunduğunda kıl olan insanım. Çoook yakınım olması lazım rahatsız olmam için.
+++++ kaldı ki bir de henüz yakın olmadığım bir erkeğin elini vücudumda düşünemem. Aramızda duygusallık olmalı, ondan da bana bir elektrik geçmeli. Herkes hemen dokunmalara koşabilir diye bir şey yok.

Valla sizin gibi insanların sayısı azaldı.. Çok cidden söylüyorum etraftan duyuyorum oğluna düzgün edepli kısmet arayan teyzeleri :) hatta biriside benim teyzem :) yani gerçekten siz yolunuzdan şaşmayın tarzınızdan ödün vermeyin..Sizi hak edecek insan çıkacak karşınıza emin olun...
Gerçekten oğluna düzgün edepli (!) kısmet arayan annelerin oğullarıyla evlenmeyi düşünen kaldı mı ya? Ondan sonra kaynanam şöyle kaynanam böyle, eşim annesinin ağzının içine bakıyor 😂

Back