Bir Garip Flört Hikayesi...

Kesinlikle çok doğru bir yorum. Burada sorun yaşına uygun şeyleri yaşamamak. Lisede üniversitede duygularını bastırıp orada yaşaması gerekenleri yaşamayan bir kadının lise aşkını ileri yaşlarda yaşamak istemesinden kaynaklanıyor. Otuz yaşında lise aşkı pastane aşkı yaşamak ister ki??

O kadar çok kadın seni kullanmak istiyor demiş ki kendimden şüphe ettim bende mi bir sorun var diye

Üzücü olan kısım bir erkeğin en ufak bir dokunuşunu, el tutuşunu kullanılmak olarak algılayan bu kadar çok kadının olması

Bunlar hep eski filmlerdeki insan sevdiğine kıyamaz repliklerinden yerleşmiş. Aşkı her tür ten temasından ayrı bir yere koymaya çalışıyorlar. Ki bence seven insan teması kesemez. Burada mesela evlenmeden seviştin evlenince sıkılır senden her şeyi tüketmişsiniz lafı çok geçer. Bence bu da çok saçma bir bakış açısı. Aksine insan kendini, partnerini tanıdıkça daha da güzelleşiyor. Bu kadar kurallarla aşka da inanmıyorum. Heyecanı alınmış, nihai amaç olan evliliğe kadar idare edilen bir şey gibi geliyor.

Daha 2. Gorusmede temas kurmaya calisan biri bence abazadir azgindir.. sende istesen zaten yakinlik olurdu.. onun derdi o gelsin minciklayim bu gelsin minciklayim..yani sen duygusallik ariyorsun tabii yaninda temas vs gelir zaten.. ama herifin derdi o degil gibi.. bence sal bunu

adamda ne sorun var anlamadım flörtleşirken el bele konulur kola temas edilir ne var ki bunda?
ilk buluşmada da biz neyiz diye ima edilmez ki çok kezbanca
ne alaka yaw? Elin adami neden elini beline dolasin temas kursun bi bismillah yani..kaldi ki tek tarafli olursa bence asiri rahatsiz edici, kadina ac gibi

Konu sahibinden evlilik hedefi enerjisini burdan biz bile aldık, adam da almıştır herhalde. Bunu da doğru bulmasam da yadırgamıyorum, ülkenin geneli böyle yetiştirilmiş çünkü. İçine kondukları kalıplardan kolay kolay çıkamamaları normal. Evlilik aşktan daha önemli.

Benim anlamadığım ve yanlış bulduğum kısım etkilendikleri adamların dışa dönük, rahat, bol kız arkadaşlı, her şeyi yaşamış, hayattan keyif alan adamlar olması. Bu adamların kendi istedikleri gibi davranmasını, onların hayata bakışlarına uyum sağlamasını bekliyorlar. Halbuki kendilerine göre, aynı bakış açısına sahip oldukları adamlar seçseler sorun yaşamayacaklar.

Ben üzülüyorum açıkçası. Evlenme yaşına kadar kendini de duygularını da bastır. Sonra artık evlenme yaşına gelince çok da uzatmadan evlenecek birini bul hemen evlen. Gezme tozma kısmını evlilik içinde yaşamak için acele et.
Sonra da eşimin geçmişi, eşim alkolü bırakacağım dedi bırakmadı diye konular aç.

İşte o konuların sebebi de yaşamaları gereken şeyleri yaşamamaları zaten. Sen ben eşimin geçmişi diye konu açmayız herifin çok karanlık bir geçmişi yoksa. Çünkü onun geçmişinde olanlar zaten bizim geçmişimizde de var. Bunun doğal olduğunu biliyoruz. Alkol konusu da aynı şekilde. Daha bir sürü örnek verilir bu durumla ilgili.

Ben üzülüyor muyum bilmiyorum, kararsızım o konuda. Ne kadar bastırılırsa bastırılsın kalıplardan çıkmak insanın kendi elindedir. 30 yaşında, çalışan, yalnız yaşayan bir kadın hala ailesinin onu soktuğu kalıplarda yaşıyorsa üzülecek bir şey yok bence.

biz eşimie ilk tanıştığımız gün seviştik. ikimiz de açmışız demek.
Alan razi veren raziymis ama..sende ayniymissin o yuzden sorun yok ama bi taraf ac gibi surekli surtunmeye calisirsa bence evet abaza gorgusuz gibi oluyor

Adam ettim diyebilmek için.

Adam ettim diyebilmek için.
Adam (!) edemezler ki. En fazla adam arkadaşlarına anlatırken “ abi hatun kezban çıktı yeaa huhahah” diyecek.

Hadi diyelim ki ikna etti bir şekilde evlendi, adamın geçmişini kafaya takacak, arkadaş çevresini kafaya takacak, yaşam tarzını kafaya takacak. Adam da hasbelkader evliliğe ikna olsa sonrasında evlilik içindeki gerginlikten, kısıtlanmaktan sıkılacak. Sonra bir gün karısını karşısına alıp ben mutsuzum diyecek ya da onu bile yapmayıp aldatacak.

İşte, gerçekler bu. Ama hayaller pembe dizi. O senaryoları kim yazıyorsa Allah da onları netmesin.

İşte, gerçekler bu. Ama hayaller pembe dizi. O senaryoları kim yazıyorsa Allah da onları netmesin.
Adama elini tutturmayınca bu zamana kadar tabiri caizse p.ç olan adamın birden allahım ne edepli kız diye gözlerinden kalpler çıkarak evlenme teklif edip evinin adamı çocuklarının babası olacağını hayal ediyorlar di mi?

'' Oha bu kız herkes gibi değil, çok farklı, hemmen nikahı basmalıyım, böylesi daha bulunmaz. ''. Oysa ki gerçekler böyle değil, elini tutturmamak fark katmıyor, el dediğin herkeste var. Senin sakınman senin elini değerli ve farklı yapmıyor, bunu anlasalar keşke.

Bi de yaşadıkları şeyin adına flört diyorlar. Flört kavramı da sanırım başbaşa buluşmaktan ve derin derin bakışmaktan ibaret. Temassız flört

Alan razi veren raziymis ama..sende ayniymissin o yuzden sorun yok ama bi taraf ac gibi surekli surtunmeye calisirsa bence evet abaza gorgusuz gibi oluyor

adama iyice sapık muamelesi yapıldı ele belini atmak kola dokunmak abazalık mıdır gerçekten? ben hala konuda adama suç atacak bişey bulamıyorum. konu sahibi kendine göre birini bulmalı bu tarz adamlardan etkilenip etkilenip aman neden benim istediğim gibi davranmıyolar diye üzülüyorlar sonra.

Elini beline atınca, sarılınca falan adamların erekte olduğunu falan sanıyorlar herhalde. Başka açıklaması yok.

Bi taraf istemiyorsa tacizdir bile.. hani diyoruz ya: kadinlar istemediginiz birseyi yapmayin yaptirmayin…bunun erekte olmaylada ilgisi yok

Bi taraf istemiyorsa tacizdir bile.. hani diyoruz ya: kadinlar istemediginiz birseyi yapmayin yaptirmayin…bunun erekte olmaylada ilgisi yok

kadın istemiyorum dedikten sonra devam eden bir durum mu var burda taciz falan ne kadar abarttınız. adam direk kalkmış zaten gidelim demiş bir daha da aramamış belli ki anlamış birbirlerine göre olmadıklarını. nerde burda taciz tam olarak konu sahibinin ilk mesajından bana bir anlatır mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…