Bir garip elektrik sorunu

Valla ben bende ise yaramayinca anneme pasladim o da begendi. Belki de bunye meselesidir. Ama evdeki elektirigi aliyor o kesin.

Ben şimdi şunu düşünüyorum acaba eve 1 tane yeter mi yoksa heryere mi koymalıyımki? Size ne gibi faydaları olmuştu elektriği almaktan başka?

Offf zehir etmişti haftalarımı.
Çatır çutur...
Toprak vs denemedim cünkü sebep olan şeyi buldum.
Kanepeye polar örtü sermiştim.Kaldırdıktan sonra çözüldü benim sorunum.
ben de şu an aynı durumdayım 3 haftadır.. Saçıma fön çektiriyorum tüm saçlarım havada ama aşırı derecede böyle bişey ilk kez yaşıyorum.. Ama sizin gibi bi örtü falan da yok ortada bende herşey eski düzende

Valla ben bende ise yaramayinca anneme pasladim o da begendi. Belki de bunye meselesidir. Ama evdeki elektirigi aliyor o kesin.
Her ay regl döneminde mide bulantısıyla baş ağrısı çekerim ben. Bu ay olmadı bilemiyorum. Ama yine de ciddi sağlık sorunlarını çözeceğine inanmıyorum açıkçası. Bende sadece rahatlama hissiyatı oldu ayrıca.

Mevsimden,dolayısıyla kıyafetlerden kaynaklı bir durum olabilir.
Pamuklu kıyafetler de sebep oluyor.
Camasırlarınız da bir muddet yumusatici kullanmayın.

Alerjik astıma çözüm getirdiğini gördüm de araştırırken acaba öyle bi sorunu mu çözdü dedim eşimin de çok alerjisi var benim de ev tozuna falan var inşallah bi taşla 5 kuş olur bakalım bugün aldırıyorum eşime lambayı :)

Ben şimdi şunu düşünüyorum acaba eve 1 tane yeter mi yoksa heryere mi koymalıyımki? Size ne gibi faydaları olmuştu elektriği almaktan başka?
Yatak odamda 2 tane var. Ama 1 tanesini yaktım sadece.
Bizde elektrik olayı yoktu yalnız yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Bu ay baş ağrısı çekmedim regl olduğumda. Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim ablamı kaybettiğim için.
Lambayı yaktığım zamanlar sabah daha iyi huzurlu uyanıyorum. 50 defa uyanıyordum geceleri. Uykuya dalmam 3 ü buluyordu.

kışın bana da oluyo
eşimi çarpıyorum
saçlarım cadı gibi geziyorum
kedimi severken hayvancıktan çat çat ses geliyor kulağını çarpıyorum artık kaçıyor benden
arabaya binerken kapısı da çarpıyor

Başın sağolsun Allah sabırlar versin Burda bi arkadaş da başağrısı için almış ama evdeki elektiriği aldı diye söyledi de bi deniyim diyorum ben de

Valla 36 yıllık ömrümde 36 kış geçirdim böylesi ilk defa başıma geliyo benim de .. oluyomuş demekki yalnız değilim :)

Kurutma makinesi denmiş de benim evde kurutma makinesi var ama evde çarpılmıyorum işyerinde çarpılıyorum sadece..

İşyeri üretim yeri olduğu için sanırım harcanan enerji daha yüksek diye çarpılıyorum.. Bir de üstümde kazak ve ayağımda bot olduğu için diye düşünüyorum..

Umarım faydası olur senin için bulunduğum yerde toprak yok ki elimi duvara falan sürüyorum geçici çözüm işte

Metalden elektrik çarpıyor ama
Hay allah yaa bi de ayaklarını akşamları kaya tuzu ilave ettiğin suda 10 dk dinlendir canım sorun sendeyse alır elektiriği ben de şimdi eşime kaya tuzu lambası aldırdım bugün deneyip görücez bakalım hemen faydası olurmu bilmiyorum ama haberdar edicem sizleri de

Bekliyorum canım konunu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…