Bir garip elektrik sorunu

Apartmanda mi oturuyorsunuz? Komşularınıza bi sorun onlarda da var mi ayni sorun... Ne bileyim, sokaginizda bir calisma, insaat vs. mi var, onunla mi alakali oldu acaba. Aşırı bir yuklenme mi oldu acaba.
Sayfalari okudum da bizde de saglik sorunlarini cozmedi tuz lambasi. Yapiyorsa anca bi radyasyonu azaltiyordur.

Apartmanda oturuyoruz canım zaten benim de aklıma kaçak mevzusu geldi o sebeple konu açtım çünkü hava da bile akım var korkuttu beni biraz bu elektrik statik olmayabilir diye düşündürdü.. Yakın dönemde çok fazla elektrik kesintisi oldu bölgede çalışma var dendi falan ama evde de toprak hattı var diye biliyorum inşallah öyle bişey değildir.. Dün almış eşim tuz lambası ilk kez denedik bakalım bi faydası olucak mı 1 tane aldı geceye kadar salonda yaktım gece de sabaha kadar yatak odasında.. dün hiç çarpılmadık ikimizde ama sabah kediyi severken yine hafif bi çıtırdama oldu.. Belki bikaç gün denemeliyim eğer işe yararsa bikaç tane daha alırız odalara falan koyarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…