- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Şu an aslında hiç gerginliğimiz kalmadı o anlamda çok şükür evimde mutluyum da zaten hep hoşlandığım şeyleri yapıyorum evi de misafirden sonra sirkeli suyla bile sildim tanımadığım insanlar olduğu için biraz huylandım açıkçasıCok gergin oldugum zamanlar herkesi çarpiyorum bende böyle :)
Ama nasil gecer hic fikrim yok.mutlu olacaginiz seyler yapin
Ben boyle durumlarda heryeri arap sabunuyla temizliyorum ( cunku temizlik yapmak beni mutlu ediyor )
Almadık canım yeni hiçbi eşya almadık ama halıları yıkamaya falan göndersem?
Evde hepimiz her gün duş alıyoruz, merkezi sistem çok sıcak tüm camlar tüm gün ve gece yatana kadar yarım açık, Yeni bi ayakkabı hiç almadık, polar pijama giymiyoruzplastik tabanlı ayakkabı
temiz hava ( kapalı alanlar magnetik dolu)
hergün duş
bide şimdilerde moda olan polar pijamalardan uzak durun
Bilgisayar yok tablet yok sadece cep telefonlarımız var o da hep vardı zatenbilgisayar tablet telefon bunlardan bir yada birkaçı varsa ve çokça şarj ediliyorsa ... kış aylarında zaten artar...
ayy gerçektenmi yaa onu hemen bulucam çok çok teşekkür ederimBundan yillar once migrene bas agrisina astima hedeye hödöye cok iyi geliyor diye kaya tuzu lambasi almistim. Gelmiyordu. Ama evdeki elektriklenme.olayini cozmustu. Neye niyet neye kismet muhabbeti yapmistik paso :) bilmiyorum isinize yararmi.
Migren icin cok beklentiye girmeayy gerçektenmi yaa onu hemen bulucam çok çok teşekkür ederimHem migrenim de var akupunktur tedavisi görüyorum şu anda belki ona da bi faydası olurr çok sağolun bunu deniycem mutlaka
Elektrik sorununu çözsün yeter migreni akupunkturla ben çözerim zatenMigren icin cok beklentiye girmebrn pek faydasini görmedim.
Selam kızlar ilginç bir dertle karşınızdayım uzatmadan konuya geçeyim ; yaklaşık 1 yıldır oturduğum evde son 3 haftadır inanılmaz bi statik elektrik sorunu yaşıyoruz çarpılmaktan bi hal oldukNeye elimizi atsak çatur çutur bi çarpılma mevcut, birbirimize dokunamaz, kedimizi sevemez olduk Evde spor yapıyorum uzuvlarımı hareket ettirdikçe havadaki elektirik tüylerimi havaya kaldırıyo o derece artık.. Toprağa basma çözümünü denedik bahçede yalınayak yürüdük ama bi sonuç elde edemedik.. Neden kaynaklanıyo olabilir nasıl bi çözümü olabilir lütfen bi el atın yaa valla sinirim bozuluyo artık
Bende kurutma makinesinden çıkan kıyafeti giyince çarpılıyorum demek makinedenmiş oİlk evimizde kurutma makinesi vardı elektrikten perişan olmuştuk :/
Ama siz yeni eşya almadık diyosunuz çok şaşırdım.
Valla ben de şaşırıyorum son 3 haftadır eve yeni hiçbir eşya girmedi aynı terlik aynı ev aynı halılar yani ben de anlamadımki bu niye olduİlk evimizde kurutma makinesi vardı elektrikten perişan olmuştuk :/
Ama siz yeni eşya almadık diyosunuz çok şaşırdım.
Ay bende burada durayım koltuktan beni elektrik çarpıyor desem inanır mısınız ya evdeki elektronik eşyalar bir tek beni çarpıyor eşimi hiç çarpmıyorSelam kızlar ilginç bir dertle karşınızdayım uzatmadan konuya geçeyim ; yaklaşık 1 yıldır oturduğum evde son 3 haftadır inanılmaz bi statik elektrik sorunu yaşıyoruz çarpılmaktan bi hal oldukNeye elimizi atsak çatur çutur bi çarpılma mevcut, birbirimize dokunamaz, kedimizi sevemez olduk Evde spor yapıyorum uzuvlarımı hareket ettirdikçe havadaki elektirik tüylerimi havaya kaldırıyo o derece artık.. Toprağa basma çözümünü denedik bahçede yalınayak yürüdük ama bi sonuç elde edemedik.. Neden kaynaklanıyo olabilir nasıl bi çözümü olabilir lütfen bi el atın yaa valla sinirim bozuluyo artık
Yeni kıyafet yeni ayakkabı yok canım, her gün duş alırım ezelden beri ama nafileOhoo işyerimde çarpmadığım insan kalmadı. İnsanlar bana bir şey uzatmaya korkuyorlar :)
Giyilen kıyafet
Yün kazaklar
Tabanı kauçuk ayakkabılar..
Bunlar hep elektriklenmeye sebep..
Ellerinizi sık sık yıkayın. Duş alın. Su da elektriği alır..
Canım o zaman elektrik sadece sendeyse toprağa basma olayını bi dene derim bizim evdeki misafire kediye bile oluyo hayvanın tüyleri elektrik çarpmış gibi havada sürekli.. Zaten havadaki akımı da hissedebiliyorum.. Bi arkadaş kayatuzu lambasının işe yaradığını söyledi en kısa zamanda bulup alıcam bakalım fayası olucak mı?Ay bende burada durayım koltuktan beni elektrik çarpıyor desem inanır mısınız ya evdeki elektronik eşyalar bir tek beni çarpıyor eşimi hiç çarpmıyor
Bu tuz lambasını Çankırı dan hediye getirdiler bana. Yararlaymış falan dedi eşim ama hiç araştırmadım. Loş ışık olsun diye yaktım bi kaç gün.Bundan yillar once migrene bas agrisina astima hedeye hödöye cok iyi geliyor diye kaya tuzu lambasi almistim. Gelmiyordu. Ama evdeki elektriklenme.olayini cozmustu. Neye niyet neye kismet muhabbeti yapmistik paso :) bilmiyorum isinize yararmi.