• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip dert

mevsimhepbahar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
247
136
303
Herkese merhaba, belki bazılarınıza komik gelecek bir derdim var benim. Derdim şu ki eşimle ortak görüşebilecek çok az arkadaşımız var olanlarla da bir türlü etkinlik yapamıyoruz. Maddi durumumuz iyi, güzel işlerimiz var. Eşiminde benimde ayrı görüştüğümüz arkadaşlarımız var birlikte görüştüğümüz yok. Bir zaman sonra heryere yalnız gitmek çok sıkıcı olmaya başladı. Pikniğe gidiyoruz yalnız, tatile yalnız, yemeğe yalnız 😞 gittiğim yerlerde bakıyorum herkes arkadaş gruplarıyla gelmiş. Eşimde bende söylüyoruz arkadaşlarımıza şunu yapalım buraya gidelim vs hep dolu oluyorlar ya da başka arkadaşlarıyla oluyorlar. Her söylediğimde red cevabı gelince bende artık söylemeyi bıraktım ama yalnızlıktanda çok sıkıldım. Uzun oldu bir iç dökme gibi kusura bakmayın.

Herkese merhaba, belki bazılarınıza komik gelecek bir derdim var benim. Derdim şu ki eşimle ortak görüşebilecek çok az arkadaşımız var olanlarla da bir türlü etkinlik yapamıyoruz. Maddi durumumuz iyi, güzel işlerimiz var. Eşiminde benimde ayrı görüştüğümüz arkadaşlarımız var birlikte görüştüğümüz yok. Bir zaman sonra heryere yalnız gitmek çok sıkıcı olmaya başladı. Pikniğe gidiyoruz yalnız, tatile yalnız, yemeğe yalnız 😞 gittiğim yerlerde bakıyorum herkes arkadaş gruplarıyla gelmiş. Eşimde bende söylüyoruz arkadaşlarımıza şunu yapalım buraya gidelim vs hep dolu oluyorlar ya da başka arkadaşlarıyla oluyorlar. Her söylediğimde red cevabı gelince bende artık söylemeyi bıraktım ama yalnızlıktanda çok sıkıldım. Uzun oldu bir iç dökme gibi kusura bakmayın.
Yalnız derken eşiniz ile birlikte mi eğer öyleyse yalnız hissetmemeniz gerekir zira eş demek hayata aynı pencereden bakıp, paylaşmak demek.

Basit gibi görünüyor ama bir yerden sonra dediğiniz gibi sıkıcı oluyor bu durum. Yalnız arkadaşlarınız ortak değilse ve ortamdan sıkılıyorsa bir araya getirmek de doğru değil işte. Çözümü yok malesef bunun arada böyle iç döküp rahatlamaktan başka

Bence eşle yapılacak en önemli olaylar tatil, piknik ve yemek.. Ben olsam ben de sıkılırım evliysem erim nerde arkadaş!!

Eşim varsa çok takılmam ben.

Bizde de durum benzer. Çünkü akranimiz arkadaşların tamamının çocuğu var. Bu sebeple birlikte vakit geciremiyoruz artık.

Çocukla bir yere gitmektense benim tercihim evde oturmak. Çünkü zaten 2 kelime konuşamadan geri dönüyoruz eve.

Kız arkadaslarimla da baş başa vakit geçiremiyorum hepsinde en az 1 çocuk var. Ben tamamen kimsesiz kaldım zaten de. Alıştım. Bazen tek takılıyorum. Bazen eşimle.

Bence eşle yapılacak en önemli olaylar tatil, piknik ve yemek.. Ben olsam ben de sıkılırım evliysem erim nerde arkadaş!!
Biz zaten bunları eşimle 10 küsür yıldır beraber yapıyoruz ama bir yerden sonra yalnızlık sıkıcı olmaya başlıyor iki çocuğumuz var onlarda her gittiğimiz yerde yalnız oluyor

Basit gibi görünüyor ama bir yerden sonra dediğiniz gibi sıkıcı oluyor bu durum. Yalnız arkadaşlarınız ortak değilse ve ortamdan sıkılıyorsa bir araya getirmek de doğru değil işte. Çözümü yok malesef bunun arada böyle iç döküp rahatlamaktan başka
İnanın ikimizde çok uyumluyuz, gerçekten hem bizim hem çocuklar İçin çok sıkıcı olmaya başladı 😞

Yalnız derken eşiniz ile birlikte mi eğer öyleyse yalnız hissetmemeniz gerekir zira eş demek hayata aynı pencereden bakıp, paylaşmak demek.
Evet eşimle, biz birbirimizi çok seviyoruz problemimiz yok ama inanın bir zaman sonra insan farklı sohbetler istiyor kalabalık istiyor çocuklar arkadaş istiyor

Bizde böyleyiz..Evlenmeden önce çok özenirdim evli çiftlerin arkadaş gruplarının olmasına evlendim hiç öyle bir grubum olmadı..Bende belki tayin olucagımız yeni yerde yeni insanlarla tanışırız diye umuyorum😂

Evlenmeden önce yapısını anlayamadınız mı? Bende sevmem öyle arkadas grupları kalabalık gruplarla vakit gecirmek. Sadece eş eşe. Ona göre yaparım tercihimi mesela.

Bizde böyleyiz..Evlenmeden önce çok özenirdim evli çiftlerin arkadaş gruplarının olmasına evlendim hiç öyle bir grubum olmadı..Bende belki tayin olucagımız yeni yerde yeni insanlarla tanışırız diye umuyorum😂
3 farklı şehirde yaşadık hep sonuç aynı oldu, en çokta gittiğimiz yerlerde hep çocuklar yalnız kalıyor diye üzülüyorum.

Evet eşimle, biz birbirimizi çok seviyoruz problemimiz yok ama inanın bir zaman sonra insan farklı sohbetler istiyor kalabalık istiyor çocuklar arkadaş istiyor
Çocuk varsa haklısınız. Belki çocuklarınızın yakın arkadaşlarının aileleriyle tanışıp plan yapabilirsiniz. Mevcut arkadaşlarınızdan bi dönüt almıyorsanız çevrenizi yenilemeyi deneyin birde belki işe yarar.

Çocuk varsa haklısınız. Belki çocuklarınızın yakın arkadaşlarının aileleriyle tanışıp plan yapabilirsiniz. Mevcut arkadaşlarınızdan bi dönüt almıyorsanız çevrenizi yenilemeyi deneyin birde belki işe yarar.
Yoğun çalıştığımız İçin iş arkadaşlarından oluşuyor çevremiz. Anlamıyorum ki herkesin nasıl sürekli takıldığı arkadaş grubu oluyor bizim 15 yıldır olamadı gitti çocuksuzkende aynıydı

Evet iç döküp rahatlamak istedim sağolun. İlk başlarda takmıyordum ama artık çok sıkıcı olmaya başladı

davet ettiginiz yerler , davet ettiginiz kisileein ekonomik durumuna uygun mu ? otueduklari yere yakin mi uzak mi ? bunlarida giz inunde bulundurarak davet edin . bide bu insanlarlari hic evde agirladiniz mi bazilari bunada dikkat ediyor evine bile cagirmadi disarda bulusalim dedi diyor

Dert değil, eşler birbirine yeter diyenlere bakmayın siz. Her evli çiftin hem ayrı ayrı hem de birlikte zaman geçirdikleri arkadaş grupları olmalı. Aksi bence sağlıksız bir durum.

Bizim en sık görüştüğümüz arkadaşlarımız eşimin iş yerinden bir kadın arkadaşı ve eşi mesela. Bi gün eşim kap beyini bize gelin yemeğe demiş, geldiler. O gün bugündür her türlü yemek, konser, tatil organizasyonunu birlikte yapıyoruz. Siz de yakalayın iş arkadaşlarınızdan birini çağırın yemeğe, bakarsınız frekansınız tutar.

3 farklı şehirde yaşadık hep sonuç aynı oldu, en çokta gittiğimiz yerlerde hep çocuklar yalnız kalıyor diye üzülüyorum.
Ben yer değiştireceğimiz için çok umutluydum hep böyle mi olacak acaba bizim de 🤔bazı insanlar bu da dert mi diyor ama bi zaman sonra dert gerçekten ya..çocuklarınız varmış okul çağındalar sa onların arkadaşlarının aileleriyle tanışabilirsiniz belki..Geçen hafta Veli toplantım da iki velim Aa bizim çocuklarımız çok iyi arkadaş diyip hop diye kaynaştılar gözümün önünde, numaralar alındı verildi filan😂çocuğum olsa bu yöntemi kullanırdım😂

Back