- Konu Sahibi mevsimhepbahar
bence çok takılacak bir şey degil. bir sure sonra esiniz arkadaslarini cagirsa ve siz tanimadiginiz anlasamadiginiz insanlara ikram yapmak zorunda kalsanız daha gicik olur bence. ben ayrica çok sevmiyorum arkadaslar esler kanka takılıyoruz modunu, bana çok sahte geliyor. hadi esinin bir arkadasinin esi ile anlaştın, kaciyla anlasabilirsin ki? dertsiz basınıza dert almayın.Herkese merhaba, belki bazılarınıza komik gelecek bir derdim var benim. Derdim şu ki eşimle ortak görüşebilecek çok az arkadaşımız var olanlarla da bir türlü etkinlik yapamıyoruz. Maddi durumumuz iyi, güzel işlerimiz var. Eşiminde benimde ayrı görüştüğümüz arkadaşlarımız var birlikte görüştüğümüz yok. Bir zaman sonra heryere yalnız gitmek çok sıkıcı olmaya başladı. Pikniğe gidiyoruz yalnız, tatile yalnız, yemeğe yalnızgittiğim yerlerde bakıyorum herkes arkadaş gruplarıyla gelmiş. Eşimde bende söylüyoruz arkadaşlarımıza şunu yapalım buraya gidelim vs hep dolu oluyorlar ya da başka arkadaşlarıyla oluyorlar. Her söylediğimde red cevabı gelince bende artık söylemeyi bıraktım ama yalnızlıktanda çok sıkıldım. Uzun oldu bir iç dökme gibi kusura bakmayın.
tabi eğer çok çok fazla esinizle beraber takılmak istiyorsanız, insanların ayagini alistirmaniz gerek. mesela pikniğe cagirin, mangalı siz yapın, o zaman cogu insan gelir zaten yemek vs icin. insanlara bir seyler yapmak gerekiyor iliski kurmak icin, bir de tabi sonra onlarin da sizi davet edecek olması gerek. yani gorgulu birileri olmalı. bunu da deneyebilirsiniz.