• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip dert

Herkese merhaba, belki bazılarınıza komik gelecek bir derdim var benim. Derdim şu ki eşimle ortak görüşebilecek çok az arkadaşımız var olanlarla da bir türlü etkinlik yapamıyoruz. Maddi durumumuz iyi, güzel işlerimiz var. Eşiminde benimde ayrı görüştüğümüz arkadaşlarımız var birlikte görüştüğümüz yok. Bir zaman sonra heryere yalnız gitmek çok sıkıcı olmaya başladı. Pikniğe gidiyoruz yalnız, tatile yalnız, yemeğe yalnız 😞 gittiğim yerlerde bakıyorum herkes arkadaş gruplarıyla gelmiş. Eşimde bende söylüyoruz arkadaşlarımıza şunu yapalım buraya gidelim vs hep dolu oluyorlar ya da başka arkadaşlarıyla oluyorlar. Her söylediğimde red cevabı gelince bende artık söylemeyi bıraktım ama yalnızlıktanda çok sıkıldım. Uzun oldu bir iç dökme gibi kusura bakmayın.
bence çok takılacak bir şey degil. bir sure sonra esiniz arkadaslarini cagirsa ve siz tanimadiginiz anlasamadiginiz insanlara ikram yapmak zorunda kalsanız daha gicik olur bence. ben ayrica çok sevmiyorum arkadaslar esler kanka takılıyoruz modunu, bana çok sahte geliyor. hadi esinin bir arkadasinin esi ile anlaştın, kaciyla anlasabilirsin ki? dertsiz basınıza dert almayın.

tabi eğer çok çok fazla esinizle beraber takılmak istiyorsanız, insanların ayagini alistirmaniz gerek. mesela pikniğe cagirin, mangalı siz yapın, o zaman cogu insan gelir zaten yemek vs icin. insanlara bir seyler yapmak gerekiyor iliski kurmak icin, bir de tabi sonra onlarin da sizi davet edecek olması gerek. yani gorgulu birileri olmalı. bunu da deneyebilirsiniz.

Biz de siZin gibiyiz konu sahibi. İki çocuğymuz var değişik ortamlara girsinler , biz de öyle arkadaşlık edelim istiyoruz. Biz çocukken aile dostlarımızla hep beraber olurduk. Şimdi bizim yok yani. Eşim zaten tek çalışıyor sayılır, dengi iş arkadaşı yok. Eski çalıştığım yerde kimseyle kafam sarmadı. Şimdi yeni arkadaşlar edindim, bu sefer de pandemi oldu eve çağırmak istediğim hiçbir aileyi çağıramadım ben buluştum dışarıda ancak. Eşim çok yalnız temel problemimiz bu aslında 😂 yoksa ben yine görüşüyorum ama onun takılacağı bir arkadaşı olamıyor

Ben yer değiştireceğimiz için çok umutluydum hep böyle mi olacak acaba bizim de 🤔bazı insanlar bu da dert mi diyor ama bi zaman sonra dert gerçekten ya..çocuklarınız varmış okul çağındalar sa onların arkadaşlarının aileleriyle tanışabilirsiniz belki..Geçen hafta Veli toplantım da iki velim Aa bizim çocuklarımız çok iyi arkadaş diyip hop diye kaynaştılar gözümün önünde, numaralar alındı verildi filan😂çocuğum olsa bu yöntemi kullanırdım😂
Evet belki basit ama bu da bir dert işte. 😊 inş sizin yeni tayin yerinizde çok farklı olur.

bence çok takılacak bir şey degil. bir sure sonra esiniz arkadaslarini cagirsa ve siz tanimadiginiz anlasamadiginiz insanlara ikram yapmak zorunda kalsanız daha gicik olur bence. ben ayrica çok sevmiyorum arkadaslar esler kanka takılıyoruz modunu, bana çok sahte geliyor. hadi esinin bir arkadasinin esi ile anlaştın, kaciyla anlasabilirsin ki? dertsiz basınıza dert almayın.

tabi eğer çok çok fazla esinizle beraber takılmak istiyorsanız, insanların ayagini alistirmaniz gerek. mesela pikniğe cagirin, mangalı siz yapın, o zaman cogu insan gelir zaten yemek vs icin. insanlara bir seyler yapmak gerekiyor iliski kurmak icin, bir de tabi sonra onlarin da sizi davet edecek olması gerek. yani gorgulu birileri olmalı. bunu da deneyebilirsiniz.
Zaten çok olsun demiyorum ki bir iki tane sürekli görüştüğümüz olsun yeter her hafta sonu yalnız takılmak çok sıkıcı olmaya başladı 😔

Biz de siZin gibiyiz konu sahibi. İki çocuğymuz var değişik ortamlara girsinler , biz de öyle arkadaşlık edelim istiyoruz. Biz çocukken aile dostlarımızla hep beraber olurduk. Şimdi bizim yok yani. Eşim zaten tek çalışıyor sayılır, dengi iş arkadaşı yok. Eski çalıştığım yerde kimseyle kafam sarmadı. Şimdi yeni arkadaşlar edindim, bu sefer de pandemi oldu eve çağırmak istediğim hiçbir aileyi çağıramadım ben buluştum dışarıda ancak. Eşim çok yalnız temel problemimiz bu aslında 😂 yoksa ben yine görüşüyorum ama onun takılacağı bir arkadaşı olamıyor
Benim eşimin de var yalnız görüştüğü bir grubu ama biz artık topluca etkinlik yapmak istiyoruz tek başına piknik çok sıkıcı bir şey mesela

Biz de son 3 senedir farklı bir ülkedeyiz ve herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz.Korona zamanı evden de çıkmadık hiç 😅İlk başları çok canımı sıkıyordu bu durum ama artık alıştım aslında alışmak daha da kötü bir durum bence.Kimseyle görüşmek istemiyorum biriyle uzun süre konuştuğum zaman başıma ağrı filan giriyor.

Back