bir fikir verin lutfen :|

matarani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
2.303
812
Ev dağınık halde çektim kusura bakmayın şimdi oturduğumuz oda burası ayrı bir salon yok. Ama gorulduğu üzere dar oluyor o koşedeki masa sandalye kaldırsammı diye düşünüyorum. Ama masasız ev olmaz diyorlar .ozaman iki berjeri mi yok etsem başka eve taşınana kadar bilemiyorum .ustume ustume geliyor oda resmen

Eklentiler

• WP_20150209_22_17_46_Pro.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 506
  • WP_20150209_22_18_05_Pro.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 481
  • WP_20150209_22_19_30_Pro.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 478
Yatak odanız musaıtse 1 yada 2 berjerı oraya koyabılırsınız, L şeklinde daha ferah olur, Tv unıtesı yerıne konsol kullanılırsa da yıne alan acılmıs olur, ya da konsol yerınde kalacaksa masayı paralel koymanızı tavsıye ederım ve kucuk mekanlarda kucuk fazla objeler cok karısık gorunuyor ve mekanı boguyor konsolun uzerındekiler gibi, çerçeveleri duvarda sergıleyebılırsınız....
koltuklar cok şirin, çok guzel.. ıyı gunlerde kullanın :)

merhaba, matarani. tv ünitesi kullanmayıp, onun yerine konsolu koyabilirsin, tv'yi de tam üzerine duvara monteleyebilirsin. böylece hem konsol görünür olur hem de arka taraftaki sıkışıklık gitmiş olur. bu da odayı birazcık rahatlatır. masasız ev olmayabilir de masasız salon olabilir. evin şartlarına göre değişir her şey. koyacak daha uygun bir yer varsa (bazı evlerin antresi çok ferah oluyor mesela) masayı taşıyabilirsin. ha uygun yerim yok, zaten kiracıyız, taşınırz elbet diyorsan, koltuklar oturum için gayet iyi iyi yerleşmiş olduğundan gerisini salla gitsin. bir de tüm aksesuarlarını sanki diğer kısımların tozunu almak için konsolun üzerine toplamışsın da kalmış gibi duruyor. kesinlikle dağılmaya ihtiyaçları var. hatta bir kısmı duvarlara asılmalı derim. zira her eşyanın rengi birbiriyle zıt olduğundan aksesuarları aralara sıkıştırarak bütünlük elde edilmeli gibi görünüyor. iyi günlerde huzurla oturun evinizde. sevgiler, selamlar.

tek berjerini kaldırabilirsin. benim salonum da bi üçlü bi ikili bi tekli şeklinde...

ben koltuklarını ve halını çok beğendim. konsoldaki aynanı da paşabahçede çok beğenmiştim. almaya gittiğimde malzemesini beğenmedim kendim çini alıp sıfırdan ayna yaptım. senin evinde görünce hoşuma gitti. :)
konsolun olduğu yere masayı sıkıştırsan masanın olduğu duvara da konsolu koysan sığar mı? nerjerleri geriye itebilirsin.

Çok sağol tatlım onu da bir olçeyim ben :)

nerdeymiş bakim senin aynan?

Koltuklarınıza bayıldım. Çok güzeller. Bu evde siz yaşıyorsunuz. Siz nasıl rahat ederseniz öyle yapın bence. Masasız ev neden olmasın anlamadım. Sonuçta mutfağınızda da masa vardır. Ev küçük, eşya çoksa beni boğuyor.

Çok sağol tatlım her alandan öyle yapıyor insanlar cidden evimde bile ozgur olamıyorum mutfağımdaki masa sus değil gelen misafirde o u kullansın değil mi

Çok sağol tatlım her alandan öyle yapıyor insanlar cidden evimde bile ozgur olamıyorum mutfağımdaki masa sus değil gelen misafirde o u kullansın değil mi
Yani.Misafir ayda yılda bir gelecek diye yaşam alanınızı sınırlandırmayın.Misafirlerde koloni halinde gelmiyordur herhalde. Mutfaktaki masa yeter.

Konsolun üstündeki çerçeveleri bence de biraz seyreltin , yerdeki halı daha açık bir renk olsa sanki açılırdı biraz daha salon gibime geliyor. Güle güle oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…