bir fesat kayanana vakasida benden

eşin senin yanındaysa boşver barışma eşin barışmak istiyorsa mecbur barışacan

Canim kusura bakma ama ben birsey anlamadım sakin sakin yaz yardimci olalım

Gercekten basik ablasilmiyir cik marak ediyirum gayet acik .sadece olaylar karisik okadar. Cok sacma....!! Vana kimse turkce dersi vermesin ankamayn ankamasin ve okumasin yazmasinda

Gercekten basik ablasilmiyir cik marak ediyirum. Vana kimse turkce dersi vermesin ankamayan ankamasin :) wuhuuuuu..bilerek yaptiginizi dusunuyorum yok degilse atara atar gidere gider tavri hic hos olmamis.

Gercekten basik ablasilmiyir cik marak ediyirum gayet acik .sadece olaylar karisik okadar. Cok sacma....!! Vana kimse turkce dersi vermesin ankamayn ankamasin ve okumasin yazmasinda

Van'a değil ama sana Türkçe şart. Bir bak kaç kişi anlamış. Hiç bir şey ablasilmiyir gerçekten basik yani ankayan yazabilir

ınan sadece giriş bolumunu anladım.keske kısa kesseydın

Konu sahibi ; kocan, tüm bu yaşanan olaylarda senin yanında olmuş ve seni hiç üzmemiş.
Sana destek olmuş.Bu yüzden kaynananı,görümceni ve üvey anneyi hiç ama hiç sallama.Bundan sonra onlara inat daha da mutlu ol ve geçmişi düşünüp kendini üzme.Geçmiş adı üstünde ,bitmiş gitmiş.Sen AN ı yaşa.İlahi adalet herzaman yerini bulur.
Eşin görüşsün annesiyle teyzesiyle sen rahatsız oluyorsan ,görüşme.Mesafe koy araya.Eşinle mutlu olmaya bak.Bu da onlara yeter.

Valla ben sizin yerinizde olsam asla muhatap olmazdım bu kadar laflardan sonra. Çoğu gelinler sorun yaşıyor kaynanayla ama o... Denilirse orda ipleri ben koparırdım torunda göstermezdim.

ne münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...
Van'a değil arkadaş bana diyor, ama yazarken galiba yanlış harf çıkıyor cepten yazılıyor galiba :)

Okudum, anladım. Yazının yanında sorunlarınız da çok değişik. Koca kadınlar gelmiş özür dilemiş siz de birazcık alttan alıverin. Bu arada siz gidin kocamla ben başbaşa kalayım biraz demeniz baya kötü olmuş. Misafire öyle yaparsan yanlış anlaşılırsın. Ayrıca ilahi adaleti kendi çıkarlarına göre sorgulaman yanlış. Allah istediğine çocuk verir istediğine vermez. Nedenini biz anlayamayız.Sen de görümcem hamile kalmasın diye dua ediyosan eğer kalbini iyiliğinden şüphelenilir.

yani okudum okudum baya işin içinden çıkamadım konu sahibi,olayı kendin biliyorsun ve yaşıyorsun biz bilmiyoruz sonuçta güzel bir şekilde Anlatacan ki bizde anlayalım. SONUÇ OLARAK, AŞAĞI tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık vakası

Yzdklrnz oknmyr cnms

ne münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...

ahahahha kardeş yanlış anlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…