bir fesat kayanana vakasida benden

Birdaha hayatınıza sokmayın. Biri kalkıp biz kimin ne olduğunu biliyoruz dediğinde ben de yeterince gördüm o yüzden sizi kaile bile almıyorum demelisin. Ayıp. Zaten etrafa en çok karışmaya çalışan insanların hayatı pislik içindedir. Kafaya takmaya bile değmez.

Şu uzun mesajın bitiminde gönder butonuna basarken "oohh be yazdım rahatladım" diyebildiyseniz tamamdır.
Biz mevzuyu anlamasak da olur. Şayet mesaj bu amaçla yazılmış gibi duruyor.

• Beğen
Reactions: anu
Valla ben bu bozuk türkçemle anladim (alkış alkış )madem bu kadar olay yaşamışsiniz neden hala gorusuyorsunuz???eşin de senden yanaysa kov hepsini keyfine bak.Senden uyisi olmaz o zaman.Ne diye kafanı aritiyorsun???Eger barışipta tejrar sözlü şiddetlerine maruz kaliyorsan def et hepsini yuzlerinede ömür boyu gorusmeyelim de olsun bitsin bu ne ya hem onca laf duy hemde hala evine al OLMAZZZZZ

eşinz sze o ırısıpı bını gilmiyicik didi ,eşindi sin inci bışkılarınn yıtığındın çık didi ...Ben bunu doğru mu okudum ...Maşallah size göre 7 den 70 e herkes tavşanlar gibi yataklarda ,ayıp ya ..

esim sen once baskalarinin yatagindan cik dedigi icin kotu oldular.

yine ailesini haklı çıkartmak için demediğini bırakmayan bir eş müsveddesiiiiiiiiiiiii

Hanımlar hanımlar KK'ya bir Türkçe öğretme grubu falan mı açsak? Bir mesajda on kelimeden fazlası hatalıysa grupta Türkçe öğrenmesi zorunlu olmalı. Ya da siteye üye olmadan önce her üyeden bir paragraf yazmasını isteyip ona göre üyeliğini onaylayalım. Hergün aynı tarz Türkçe katledilişini görmekten gına geldi artık. En Büyük KK:KK53::KK53::KK53::KK53:

Hanımlar hanımlar KK'ya bir Türkçe öğretme grubu falan mı açsak? Bir mesajda on kelimeden fazlası hatalıysa grupta Türkçe öğrenmesi zorunlu olmalı. Ya da siteye üye olmadan önce her üyeden bir paragraf yazmasını isteyip ona göre üyeliğini onaylayalım. Hergün aynı tarz Türkçe katledilişini görmekten gına geldi artık. En Büyük KK:KK53::KK53::KK53::KK53:

Hayır düzgün yazmıyorlar, bir de anlamayınca atarlanıyorlar :KK48:

Canim bence sendedee hata KV sana bi defa iftira atmis (ve bu bi kadina asla soylenmeyecek bisey) sen yine onu aramissin zaten bu büyük bi hata... Sonra konuya gelirsek bence acik acik tavrini ortaya koy ve herkes haddini bilsin. Kimseye taviz verme aaaaa bu ne canim okurken bile içim geçti bu ne boyle..

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

Ve yazım kurallarına dikkat edilmelidir.

X