- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- Konu Sahibi sultannazik
Anlasamda cevap yazabilsem.
Hic bise anlamadim.
Hic bise anlamadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasil bir anlatim... Aile iliskileri yerlerde; anladigim bu sadece...ne münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...
Cevabim konu sahibine size degildi.Bu nasil bir anlatim... Aile iliskileri yerlerde; anladigim bu sadece...
ne münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...
Herkes bu yoruma arkadas vana degil bana demek istedi eheh diye duzeltme yapmis koptum yani, cok zekiyiz milletçenek
Allah iyiliğini versin kadın Bana kimse Türkçe öğretmesin diyor sen Van'lı hemşehrilerimiz diyorsun çok güldürdün beni şu sinirli halimlene münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...
Herkes bu yoruma arkadas vana degil bana demek istedi eheh diye duzeltme yapmis koptum yani, cok zekiyiz milletçenek
ne münasebet Van'a kimse Türkçe öğretmez tüm Vanlı hemşehrilerimiz Türkçe bilir...
Hanımlar hanımlar KK'ya bir Türkçe öğretme grubu falan mı açsak? Bir mesajda on kelimeden fazlası hatalıysa grupta Türkçe öğrenmesi zorunlu olmalı. Ya da siteye üye olmadan önce her üyeden bir paragraf yazmasını isteyip ona göre üyeliğini onaylayalım. Hergün aynı tarz Türkçe katledilişini görmekten gına geldi artık.