Allah rızası için okumaya katılmak isteyen olursa dualarınıza talibizHenüz 23 yaşında feci bir motorsiklet kazası geçiren kuzenim canım.
Doktorlar umudunuzu kesin dediği halde Rabbimden bir umut ışığı doğdu hayata döndü ama hasar çok büyük, sol gözü görmüyor ve ciddi bir beyin ameliyatı gerekiyor!
En zoru da kuzenim tedaviyi reddediyor.Hiç bişey yemiyor içmiyor.Organları da zarar görmüş durumda ve GÖZÜM GÖRMEYECEKSE intihar ederim diyor.
Hepimiz perişan durumdayız.Nolur allah rızası için az çok demeden ya şafi zikrini okur musunuz..
100 tane aldım 24900 allahım şifa versin1000 aldım, kalan 25000,rabbim sifa versin
Amin insallah, Rabbim olmamışsa döndürsün, bir tanıdık aynı yaslarda aynı sekılde kaza geçirdi, arkadası vefat etti o yaralandı,beyin hasarı aldı 6 ay bitkisel hayat, gerisi rehabilitasyon yıllarca. O durumda iken düzeldi evlendi, hatta o zaman ben küçüktüm, cocukları bile evlendi barklandı. Sizin daha iyi durumda sanırım, sifalar dilerimAllah'ım hepinizden razı olsun.. Ayağınız taşa değmesin inşallah.Okuyan herkesin Rabbim ne muradı varsa versin
1000 aldım1400 aldim
Kalan 22000