Bakayım doğrumu anlamışım.
Sevgilinin kuzeni ve kuzeninin bir arkadaşı, sevgilinin eski nişanlısının face sine mesaj yazmışlar. (inşallah doğru anlamışımdır)
Sende buna sinir oldun ve hırsını sevgilinden çıkardın.
Peki ama neden? :sm_confused:
Onlar ayrıldı diye diğerleri arkadaşlıklarını kesmelilermi? Bence hayır. Bu onların ilişkisi. Sen sevglinin tavırlarına bakacaksın kiiii sevgilin buradaki en masum insan.
Haa kız psikopatmış manyak şeyler yapmış işte o başka. Öncelikle sormak isterim ki, senin mailin o kızda ne arıyor. Sevgilinde yeni bir mail alsın. Böylece ikinizin mailindende haberi olmaz ve bir halt edemez.
Seni burada sevgilin ilgilendirir, ama sevgilinin kuzeni veya arkadaşının yaptıklarına karışamazsın.
Sen böyle kuruntularla ilişkinize zarar verirsin. Bir an önce rahatla ve ilişkinin tadını çıkar.
kızlar yaaaa nefret ettim facebooktan!!teknolojiden!!!!!!!!nolur aklı verin bana yaa
ciddi bi birlikteliğim var benim.sevgilim önceden nişanlanıp ayrılmış.ve ben bu kızdan cok çektim,hiç rahat bırakmadı neysee
facebooka üyeyiz biz(sırf o üye oldu diye oldum,tabi ben şifresin falan biliyorum.)
o kızın adını soyadını yazıp baktım,buldum.arkadaş listesine baktım,benimkinin kuzeni var,bi arkadası daha var ve gercekten cok kızdım.ona söyledim kuzeninde ne işi var diye senin kuzenin o!! ben napabilirim dedi,tmm hakverdim yapcak bişi yok.
ama az önce bu yüzden öyle bi kavga ettikki anlatamam,yine acıldı konusu.o arkadası resmine yorum yapmış.dedim ii eski nişanlında arkadasının sayfasında görür,ben gelemem böyle seye dedim,çıldırdım resmen.zaten cok kıskancım!!!ya kuzeninde yada arkadasında ikisininde olması beni acayipppp rahatsız ediyo ve gercekten çok kötü kavga ettik,tmm dedi silerim arkadasımı istersen kendimi sileyim facebooktan ama ben ipleri kopardım bi kere ağzıma ne gelirse söledim.bunu bastan düşüncektin dedim arkadasına dicektinki dedim onunla aynı yerde olmak beni rahatsız ediyo ya beni sil ya onu,
cokmu abarttim acaba kızlar yaaa..valla çok kötü kavga ettik,büyüdüde büyüdü,sen bana güvenmiyosun dedi,girdik iice birbirimize
haksızmıyım ben yaaaaaaaaa
nefret ediyorum bu teknolojinin bu kadar ilerlemesinden!!!!!!!!!!!!!!
kızlar yaaaa nefret ettim facebooktan!!teknolojiden!!!!!!!!nolur aklı verin bana yaa
ciddi bi birlikteliğim var benim.sevgilim önceden nişanlanıp ayrılmış.ve ben bu kızdan cok çektim,hiç rahat bırakmadı neysee
facebooka üyeyiz biz(sırf o üye oldu diye oldum,tabi ben şifresin falan biliyorum.)
o kızın adını soyadını yazıp baktım,buldum.arkadaş listesine baktım,benimkinin kuzeni var,bi arkadası daha var ve gercekten cok kızdım.ona söyledim kuzeninde ne işi var diye senin kuzenin o!! ben napabilirim dedi,tmm hakverdim yapcak bişi yok.
ama az önce bu yüzden öyle bi kavga ettikki anlatamam,yine acıldı konusu.o arkadası resmine yorum yapmış.dedim ii eski nişanlında arkadasının sayfasında görür,ben gelemem böyle seye dedim,çıldırdım resmen.zaten cok kıskancım!!!ya kuzeninde yada arkadasında ikisininde olması beni acayipppp rahatsız ediyo ve gercekten çok kötü kavga ettik,tmm dedi silerim arkadasımı istersen kendimi sileyim facebooktan ama ben ipleri kopardım bi kere ağzıma ne gelirse söledim.bunu bastan düşüncektin dedim arkadasına dicektinki dedim onunla aynı yerde olmak beni rahatsız ediyo ya beni sil ya onu,
cokmu abarttim acaba kızlar yaaa..valla çok kötü kavga ettik,büyüdüde büyüdü,sen bana güvenmiyosun dedi,girdik iice birbirimize
haksızmıyım ben yaaaaaaaaa
nefret ediyorum bu teknolojinin bu kadar ilerlemesinden!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?