güvenin oluşması için de zamana ihtiyacın var canım, böle bi olay olması hoş olmamış ama bide olumlu yanından bak bence, böyle olaylarda onu tanıycaksın,güvenip güvenmeyeceğini olaylara karşı tutumlarıyla yaşayarak öğrenebilirsin ancak,bu eski sevgilininde sizin kenarınızda köşenizde hiçbiyerinizde olmaması gerek aa o ne öle ruh hastası,sevgilin ne diyor bu duruma bu kızdan şikayetçi mi o da,yapacağınız şey facebookları kapatmak seninkinin kuzeni de niye eklemiş onu, tam eklenecek adamı bulmuş bence o da silsin bilmiyomu kızın ruh hastası olduğunu,engellemek de iyi fikir aslında.
o manyak enson sevgilimin msnini hacklemişti,ve ordan ben bastan zannettimki sevgilimle konusuom sonra anladım o lamdığını ve bana dediki ben o olduğunu anlayınca bırakıcaksın onu hayır dedim ayrılmıcam görüşücez senle dedi ben varım bu savaşta
ya size anlatamam tam bi manyak,ruh hastası ya,bana ne tehditler,belgrad ormanlarına kaldırttırırım seni,uyuşturucu koydururum cebine hayatını mahvederim ...vs
daha neler hangi birini anlatsamki
ve biz o pisliğin sebebinden girdik birbirimize...yoksa o kadar ii anlaşıyoruzki
eklemiş sevgilimin arkadasını kuzenini tabiii bi yerden yanaşçak yaaa
ama canım korkuyorum işte,inan o kız cok çektirdi bana,neler yapmadı nası biri ya hacker gibi valla,benim adıma neler neler,bişey olcak diye korkuyorum.resimlerimize ulaşır benim resimlerimi başka amaçlarla kullanır diye..benim msnimi hackledi resimlerimi hackledi
benim adıma msnler aldı milleti birbirine soktu,suçlusu ben oldum,insanları bana düşman etti
bide ben kavga etmeye basladığım zaman durduramıyorum kendimi(
şimdi özür dilemek istesemde dileyemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?