- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
-
- Konu Sahibi honeysuckle
Bence bu sizi tanıyan biri..Ya kendisi şaka yapıyor yada birine yaptırıyor..Başka birşey gelmedi aklıma..Varmı bunu yapacak biri etrafınızda ?Yok semt olarak biliyor
Bilmiyorumki taniyan oldugu kesinBence bu sizi tanıyan biri..Ya kendisi şaka yapıyor yada birine yaptırıyor..Başka birşey gelmedi aklıma..Varmı bunu yapacak biri etrafınızda ?
Donduruken msj larını silmediysen duruyordurFaceyi dondurdum duruyormu bilmiyorum ama whatsuptan yazdiklari duruyor hic cevap yazmadim
Evet duruyor burdan bisey cikarmi ben hicbisey yazmadimMadem whatsapp mesajları duruyor o halde işin daha kolay, ver savcılığa o düşünsün. Adam seni alenen taciz ediyor.
Kolaylıkla çıkar hemde... Telefon numarası belli, elleriyle koymuş gibi bulacaklar. Korkma, gerekeni yap.Evet duruyor burdan bisey cikarmi ben hicbisey yazmadim
Rahatladim cok tesekkurlerKolaylıkla çıkar hemde... Telefon numarası belli, elleriyle koymuş gibi bulacaklar. Korkma, gerekeni yap.
Rica ederiz, bizi habersiz bırakma...Rahatladim cok tesekkurler
Eğer o kişide kayıtlı iseniz evet yazabilir.numarası telefonumda olmayan kişiler whatsuptan yazabilir mi
Cia programı başkalarının rehberinden alıyor canım,kesin ad ve soyad ile de çıkmayabiliyor numaralar,farklı bir nickle bile çıkabiliyor.cnm cıa diye program var ordan arat numarayı
hiç bi şekilde cvp verme
ve tanıdığın bir erkeğe arattır ağzına geleni saysın
biliyorum tatlım ama sonuç olarak bir ipucu verir diye düşünüyorumCia programı başkalarının rehberinden alıyor canım,kesin ad ve soyad ile de çıkmayabiliyor numaralar,farklı bir nickle bile çıkabiliyor.
Hic aklima gelmeyen basima geldi yillardir face kullanirim böyle bisey yasamadim biri cinsel icerikli msjlar atiyor resmimi alip ustune seni seviyorum yaziyor defalarca engelledim baska hesaplardan yaziyor savciya verecegim dedim tinlamadi ve bukisi benim adresimi telimi biliyor tamamen kapattim bu sefer whatsuptan yazdi ariyor numarasini sorgulattim kayitli degil cevap veriyorum olmuyor vermiyorum olmuyor cok kkorkuyorum ne yapayim