- 2 Temmuz 2010
- 3.161
- 1.515
-
- Konu Sahibi honeysuckle
Gitsem bulunurmu
Faceyi dondurdum duruyormu bilmiyorum ama whatsuptan yazdiklari duruyor hic cevap yazmadimYolladığı mesajları silmedin dimi? Onlarla birlikte gidebilirsin.
Ilk defa korkuyorum hic basima gelmemisti tanidik biri telimi bile biliyorSikayet edin...
Siz niye korkuyorsunuz? O korksun...Ilk defa korkuyorum hic basima gelmemisti tanidik biri telimi bile biliyor
Faceyi dondurdum duruyormu bilmiyorum ama whatsuptan yazdiklari duruyor hic cevap yazmadim
Tanidik biri diye dusundum yoksa nerdenbulacakBu insan ustu varlik, senin adresini telini nerden bulabiliyor canım?
Bana isletiliyorsun gibi geldi, hadi hayırlısı.Tanidik biri diye dusundum yoksa nerdenbulacak
Saka ise igrenc cunku tamamen mide bulandirici cinsel msjHemen git savcılığa şikayette bulun..Adresimi biliyor derken ev adresinimi biliyor? Seni tanıyan biri şaka yapıyor yada yaptırıyor olmasın?
Adres olayını anlayamadım birde..Ev adresinizi mi bulmuş?Saka ise igrenc cunku tamamen mide bulandirici cinsel msj
Yok semt olarak biliyorAdres olayını anlayamadım birde..Ev adresinizi mi bulmuş?