ben bekar olduğum halde 6 gün çalıştığımdan hayattan kopmuş durumdayım şu halimle evli olduğumu düşünemiyorum valla, takdir ettim sizi.haftanın 6 günü çalışıyorum ve akşam evde 9 da oluyorum yemeği mide temızlıgımı de yapıyorum evimi temizlemek için mutlaka fırsat bulurum saat gece 11 12 olsa da ben hala evimi toplarım.
benım hiç bitmeyen mesaim var yani :)) ama mutluyum ALLAH ım sağlık ve evimize huzur aşk versin o yetıyor bana
ben bekar olduğum halde 6 gün çalıştığımdan hayattan kopmuş durumdayım şu halimle evli olduğumu düşünemiyorum valla, takdir ettim sizi.
fena :) bende nişanlıyım sizdeki şevk ve gücü Allah bana da verir inşallah şuan bile çökmüş hissediyorum çünkü:))insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor kuzum ben 8 aylık evliyim ve o evin her şeyi bana bakıyor böyle düşünüyorum eğer ben çamaşır yıkarsam eşim temız gıyınıyor eğer ben yemek yaparsam eşim karnı tok yatıyor eğer ben temizlik yaparsam eşim eve girer girmez ooo benim karım evi parlatmış dıyor :)
yani eşim ama aslında küçük bir çocuğun gibi o yüzden mecbur kalıyorsun bu arada evimle işim arası 2 saat sürüyor sabah 2 saat akşam 2 saat :)
fena :) bende nişanlıyım sizdeki şevk ve gücü Allah bana da verir inşallah şuan bile çökmüş hissediyorum çünkü:))
Evet kendine bakım çok önemli.. Evin bakımından bile hatta. Evin düzgün olmuş ama kendine bakmıyorsan olmuyor..
Ev işi yapmayı çok sevmek lazım galiba, işin sırrı orda gibime geliyor. Mesela bir arkadaş yazmış ya 6 gün çalışıyorum, gece 11,12 de iş yapıyorum diye, ben asla öyle olamam. Helal olsun valla. Ev işi bana işkence geliyor. Evet, ev mis gibi olsun, tertemiz, düzenli olsun istiyor insan ama bir türlü sonu gelmiyor arkadaş. İnsan oturup ne zaman tadını çıkaracak?Merhaba arkadaşlar, sorunum bir evi tam anlamıyla düzeninden temizliğinden, ütüsüne kadar her işi ev hanımları nasıl halledebiliyor halledebiliyorlar mı? Aynı zamanda çalıyorsa mesela birinden birisi eksik kalıyor mu bütün bu gücü nereden alıyorlar? Bunu merak ediyorum..
Öğrenciyken ailemden uzakta hem yurtta hem evde yaşadım.. Öğrenci evi olmasına rağmen baya ilgileniyordum evle ama arada sınav çalışma zamanları uğraşmıyordum.. Ama evin doğalgazı yeni yapılacağında işim gücüm yokmuş gibi bir de doğalgazın işyle filan uğraştım aylarca.. Kendime göre düzen kuruyordum öğrenciyken de..
Şimdi mesela eve yardımcı filan alsan da evin işi hiç bitmeyen bişey. Hanımlar bütün bu gücü nereden alıyorsunuz?