Bir ev meselesi

Çok haklsnz. YouTube cihat e. Çiçek beyefendi var kendisini izlerken ev sahibi oldum ben korkusuzca takip edin
Cihat beyi dinlemeye başladıktan sonra ben de kendisinin öğütleri sayesinde ev aldım.
Biraz akıl biraz da cesaret verdi bana.
Yanı sıra, ' Adet arttırın! ' lâfı o kadar kafama kazındı ki, aldığım evin değerinde bir yükselme var mı diye dönüp bakmadım bile. Gözüm ikinci evde :)

Mesela 500bine ihtiyaç var, bunu 5. Aydada verse 500 12. Aydada verse 500 değil mi? Yani anlaşılan miktar değişmiyor aylık ödeme yapıyorsun sonra paranı alıyorsun.
Benim bi arkadaşım girdi 1milyona ağustosta alacağını biliyor mesela, yine bi komşumuz araba için girdi oda ilk 400bine girdi -neredeyse 8-9 ay önce -şimdi yine 400 alacak ama o para eridi. Kerkenes bence bunu kastediyor.
Sizin dediğiniz nasıl bir sistem? Yani aylık ödeme yaparken paranın katlanması değerlenmesi gibi durumları mı var?
K kerkenes senin dediğin bu dimi

Ankara'nin Baglum semtinden sıfır 3+1 daireyi arkadaşım 3 milyon 200 bine aldı on beş gün önce. Biraz uzak ama ev çok güzel

Şikayet var i okumadan birşeye girmesinler bence birde tabi mahkeme dosyaları ne durumda bazı ev sahibi yaparız diyen firmaların bilemem ben organizasyon ücreti vs memnun olan vatdir olmayan çok bende öyle biliyorum.Kerkenese katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…